Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Φιλε μου καλε καλε μου φιλε. Δεν λενε οτι θελουνε! Και εγω επιλαχων μεσα στην 5αδα ειμαι αλλα δεν εφυγε και παλι κανεις στην περιοχη μου! Χθες καλυψε κενα μπες να δεις στο αρχηγειο τι λεει. Το εχουν αναρτησει.(((. Λόγω εξάντλησης επιτυχόντων - επιλαχόντων υποψηφίων στους τελικούς αναμορφωμένους κυρωμένους πίνακες, στη ΔΙ. Π. Υ. Ν. Λακωνίας - Κατηγορία Β΄ καλύπτεται μία κενή θέση αντί των τριών και στη ΔΙ. Π. Υ. Αν. Αττικής - Κατηγορία Β΄ καλύπτονται δύο κενές θέσεις αντί των τριών, οι οποίες έχουν προκύψει σύμφωνα με την ανωτέρω (γ) σχετική.))) Σε μερικες περιοχες εξαντληθηκαν φιλε μου οι πινακες επιλαχοντων!
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Και ερωτώ εγώ τώρα εκεί δεν θα ξανά βγάλει για αυτές της περιοχές πορκηρηξη και όπου αλλού προκύψει. Το σενάριο το να πάρει από διπλανες περιοχές δεν πιστεύω ότι ισχύει γενικά και ίσως γενικά και σε περιοχές όπως νησιά... Και άλλες λογικά δεν έχουν οπότε ο jiosef και ο ΔΥΚ έχουνε δίκιο. Φιλικά πάντα! 👨‍🚒

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Προκήρυξη *
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

DEA22 έγραψε:Ποιος τα λεει αυτα οτι δεν υπαρχει λιστα με επιλαχόντες εγω ειμαι 6ος επιλαχων και δεν με εχουν παρει... Υπαρχουν πολλοι επιλαχοντες και περιμενουν μην λετε οτι θελετε.

Ξαναδιάβασε πιο προσεκτικά αυτή τη φορά τι γράφουμε και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

DEA22
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DEA22 »

D.Y.K έγραψε:Ξαναδιάβασε πιο προσεκτικά αυτή τη φορά τι γράφουμε και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Οκ ρε παιδια να δουμε τοτε... Ολο κενα εχουν και ολο επιλαχοντες δεν παιρνουν. Μετα φωναζουν για υποστελεχωση κτλπ... Αντι να τρωνε τα λεφτα για εμβολια κ σελφω/τεστ να βγαλουν μια προκηρηξη να καλυψουν τις αναγκες ! Νισαφι πια με τους χαρτογιακαδες

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 19, 2021 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Μπαινω να δω κανενα καινουργιο σχολιο και πεφτει το ματι μου επανω στους χαρτογιακαδες! Χαχα. Ποτε λετε παιδες μου οτι θα ξανα καλυψει εκ νεου τυχον κενα με επιλαχοντες; Τελος αντιπυρικης;
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Τέλος αντιπυρικής ναι φίλε μου από ότι θυμάμαι.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Πάντως για επιλαχόντες π λέγατε το έγραψα κ στο άλλο νήμα . έβγαλαν πίνακα με κάλυψη κενών 72 θέσεων
Comando epoxikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Comando epoxikos »

Predator έγραψε: Πάντως για επιλαχόντες π λέγατε το έγραψα κ στο άλλο νήμα . έβγαλαν πίνακα με κάλυψη κενών 72 θέσεων
Μπειτε στη σελιδα εποχικων στο facebook καιβδιαβαστε την επιστολη που. Στειλαν στον προθυπουργο και στο χαρδαλια, πιστευω οτι θα τα παρουν πισω ολα. Οσα. Ειπωθικαν μεχρι τωρα γιατι τα λενε πολυ καλα. Και απλα
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Πως είναι το ακριβές όνομα της σελίδας αυτή φίλε μου;
Comando epoxikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Comando epoxikos »

Predator έγραψε: Πως είναι το ακριβές όνομα της σελίδας αυτή φίλε μου;
Πασσυπ πατα και θα σου την βγαλει
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οι πυροσβέστες 5ετους υποχρέωσης είναι κανονική πυροσβέστες που μετά από 5 χρόνια αν κάνουν αίτηση μονιμοποιούνται; επίσης δουλεύουν όλο το χρόνο η μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;

Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nikandros »

Kostantinos2017 έγραψε:Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οι πυροσβέστες 5ετους υποχρέωσης είναι κανονική πυροσβέστες που μετά από 5 χρόνια αν κάνουν αίτηση μονιμοποιούνται; Επίσης δουλεύουν όλο το χρόνο η μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;

Εχουν τα ιδια καθήκοντα με ελάχιστες τυπικες διάφορες, έξι μηνες πριν κλείσουν την 5ετια με αιτηση τους οσοι ήταν μεχρι και 40 ετων οταν μπηκαν 5ετης μονιμοποιουνται και όσοι ήταν πάνω απο 40 ανανεώνουν 5ετια μεχρι να βγουν σύνταξη!

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Nikandros έγραψε:Εχουν τα ιδια καθήκοντα με ελάχιστες τυπικες διάφορες, έξι μηνες πριν κλείσουν την 5ετια με αιτηση τους οσοι ήταν μεχρι και 40 ετων οταν μπηκαν 5ετης μονιμοποιουνται και όσοι ήταν πάνω απο 40 ανανεώνουν 5ετια μεχρι να βγουν σύνταξη!

και δουλευουν ολο το ετος οπως οι μονιμοι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 21, 2021 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από BilD »

Kostantinos2017 έγραψε:και δουλευουν ολο το ετος οπως οι μονιμοι;

Οι ΠΠΥ δουλεύουν κανονικά όλο το έτος!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 21, 2021 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες