Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Φιλε μου καλε καλε μου φιλε. Δεν λενε οτι θελουνε! Και εγω επιλαχων μεσα στην 5αδα ειμαι αλλα δεν εφυγε και παλι κανεις στην περιοχη μου! Χθες καλυψε κενα μπες να δεις στο αρχηγειο τι λεει. Το εχουν αναρτησει.(((. Λόγω εξάντλησης επιτυχόντων - επιλαχόντων υποψηφίων στους τελικούς αναμορφωμένους κυρωμένους πίνακες, στη ΔΙ. Π. Υ. Ν. Λακωνίας - Κατηγορία Β΄ καλύπτεται μία κενή θέση αντί των τριών και στη ΔΙ. Π. Υ. Αν. Αττικής - Κατηγορία Β΄ καλύπτονται δύο κενές θέσεις αντί των τριών, οι οποίες έχουν προκύψει σύμφωνα με την ανωτέρω (γ) σχετική.))) Σε μερικες περιοχες εξαντληθηκαν φιλε μου οι πινακες επιλαχοντων!
Και ερωτώ εγώ τώρα εκεί δεν θα ξανά βγάλει για αυτές της περιοχές πορκηρηξη και όπου αλλού προκύψει. Το σενάριο το να πάρει από διπλανες περιοχές δεν πιστεύω ότι ισχύει γενικά και ίσως γενικά και σε περιοχές όπως νησιά... Και άλλες λογικά δεν έχουν οπότε ο jiosef και ο ΔΥΚ έχουνε δίκιο. Φιλικά πάντα! 👨🚒
Προκήρυξη *
DEA22 έγραψε:Ποιος τα λεει αυτα οτι δεν υπαρχει λιστα με επιλαχόντες εγω ειμαι 6ος επιλαχων και δεν με εχουν παρει... Υπαρχουν πολλοι επιλαχοντες και περιμενουν μην λετε οτι θελετε.
Ξαναδιάβασε πιο προσεκτικά αυτή τη φορά τι γράφουμε και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
D.Y.K έγραψε:Ξαναδιάβασε πιο προσεκτικά αυτή τη φορά τι γράφουμε και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.
Οκ ρε παιδια να δουμε τοτε... Ολο κενα εχουν και ολο επιλαχοντες δεν παιρνουν. Μετα φωναζουν για υποστελεχωση κτλπ... Αντι να τρωνε τα λεφτα για εμβολια κ σελφω/τεστ να βγαλουν μια προκηρηξη να καλυψουν τις αναγκες ! Νισαφι πια με τους χαρτογιακαδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιούλ 19, 2021 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Μπαινω να δω κανενα καινουργιο σχολιο και πεφτει το ματι μου επανω στους χαρτογιακαδες! Χαχα. Ποτε λετε παιδες μου οτι θα ξανα καλυψει εκ νεου τυχον κενα με επιλαχοντες; Τελος αντιπυρικης;
Τέλος αντιπυρικής ναι φίλε μου από ότι θυμάμαι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Πάντως για επιλαχόντες π λέγατε το έγραψα κ στο άλλο νήμα . έβγαλαν πίνακα με κάλυψη κενών 72 θέσεων
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Μπειτε στη σελιδα εποχικων στο facebook καιβδιαβαστε την επιστολη που. Στειλαν στον προθυπουργο και στο χαρδαλια, πιστευω οτι θα τα παρουν πισω ολα. Οσα. Ειπωθικαν μεχρι τωρα γιατι τα λενε πολυ καλα. Και απλαPredator έγραψε: Πάντως για επιλαχόντες π λέγατε το έγραψα κ στο άλλο νήμα . έβγαλαν πίνακα με κάλυψη κενών 72 θέσεων
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Πως είναι το ακριβές όνομα της σελίδας αυτή φίλε μου;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πασσυπ πατα και θα σου την βγαλειPredator έγραψε: Πως είναι το ακριβές όνομα της σελίδας αυτή φίλε μου;
-
- Ταγματάρχης
Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οι πυροσβέστες 5ετους υποχρέωσης είναι κανονική πυροσβέστες που μετά από 5 χρόνια αν κάνουν αίτηση μονιμοποιούνται; επίσης δουλεύουν όλο το χρόνο η μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;
Εχουν τα ιδια καθήκοντα με ελάχιστες τυπικες διάφορες, έξι μηνες πριν κλείσουν την 5ετια με αιτηση τους οσοι ήταν μεχρι και 40 ετων οταν μπηκαν 5ετης μονιμοποιουνται και όσοι ήταν πάνω απο 40 ανανεώνουν 5ετια μεχρι να βγουν σύνταξη!Kostantinos2017 έγραψε:Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω οι πυροσβέστες 5ετους υποχρέωσης είναι κανονική πυροσβέστες που μετά από 5 χρόνια αν κάνουν αίτηση μονιμοποιούνται; Επίσης δουλεύουν όλο το χρόνο η μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες;
-
- Ταγματάρχης
Nikandros έγραψε:Εχουν τα ιδια καθήκοντα με ελάχιστες τυπικες διάφορες, έξι μηνες πριν κλείσουν την 5ετια με αιτηση τους οσοι ήταν μεχρι και 40 ετων οταν μπηκαν 5ετης μονιμοποιουνται και όσοι ήταν πάνω απο 40 ανανεώνουν 5ετια μεχρι να βγουν σύνταξη!
και δουλευουν ολο το ετος οπως οι μονιμοι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 21, 2021 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kostantinos2017 έγραψε:και δουλευουν ολο το ετος οπως οι μονιμοι;
Οι ΠΠΥ δουλεύουν κανονικά όλο το έτος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιούλ 21, 2021 4:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες