Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βαγγέλης

Δημοσίευση από Βαγγέλης »

Καλησπέρα παιδιά, από που βλέπετε πως μοριοδοτειται το κάθε δίπλωμα;
guest

Δημοσίευση από guest »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αυτο ειπα και γω, οτι οι Ευζωνες δεν ειναι επιλεκτο σωμα και μου λεει ο αλλος, ξερεις τι εκπαιδευση περνανε και τα λες αυτα?! Οι μονοι εκπαιδευση που εχουν ειναι. να στεκονται ακινητοι, τπτ αλλο! Τα 500 μορια τα επαιρναν τιμητικα οχι για τη μαχημοτητα τους! Αντικεμενικα δεν πρεπει να παρουν 500 μορια οι Ευζωνες!

αι κουταρα τα μπούτια σου

rambo το έχεις δει ότι πήγες ειδικές δυνάμεις

Rad. ΔΕΑ

Δημοσίευση από Rad. ΔΕΑ »

Καλησπέρα.

Μία διευκρίνιση θέλω να κάνω για όποιον γνωρίζει,

(Ο γενικός βαθμός απολυτηρίου ή πτυχίου ή Τ. Ε. Ε (Β 'κύκλος).

Έχω τελειώσει ΕΠΑΛ το 2009.

Όσοι ξέρουν, παίρνουμε απολυτήριο και πτυχίο.

Εγώ καταθέτω το απολυτήριο; ή οποιο έχει το υψηλότερο βαθμό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Επισης οσα παιδια εχουν κατω απο 2.000 μορια να τα κανετε τα χαρτια σας ( το λεω γιατι εβλεπα μερικα μνματα πισω που λεγανε να μη τα κανουν) . Στα αθληματα γινεται ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ. Πανε ατομα που δεν εχουν κανει καμια προπονηση και κοβουν για πλακα. Επισης φευγουν ατομα μετα μεσα στη σχολη , πολλοι δεν παρουσιαζονται καν οποτε θα παρει πολλους επιλαχοντες. Κι αν ανεβασει το οριο οπως λενε πολλοι και κοψει ΟΝΤΩΣ απο ΔΕΑ κτλπ η βασεις θα ειναι αστειες. Οποτε ΟΛΟΙ καντε τα χαρτια σας.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Ρε Λευτέρη το εχεις πει πολλές φορές και τ έχω πει επίσης πολλές φορες, δν αναφέρθηκε από κανέναν για κόψιμο μορίων από απλών δεα.. Άμα διαβάσει κανείς αυτά που γράφεις βγαίνουν εσφαλμένα συμπεράσματα χωρίς λόγο. Φιλικα
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Παντα φιλικα γραφω Βασιλη μου. Συγνωμη αν γραφω εσφαλμενα ( και καλα κανεις και με διορθωνεις ) κι εχεις δικιο σε αυτο και πανω στα γραφομενα μου βιαστηκα.. οποτε αναθεωρω για σκετο ΔΕΑ που εγραψα. Αυτο που ηθελα να πω με σιγουρια ειναι να κανουν ολα τα παλικαρια τα χαρτια τους.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Και καλά κάνεις απλά να μην μπερδεύεται ο κόσμος... Τι σεισμός ήταν αυτός ρε παιδιά; Ας ελπίσουμε να ήταν ο κεντρικός
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Δεν τον ενιωσα προσωπικα γιατι ειμαι απο Βολο αλλα εμαθα οτι ηταν κοντα 5.1 . Ελπιζω ο κοσμακης να ειναι καλα
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Ρε συ jackal ποιος μιλησε για γιατρους δικηγορους και απολυτηρια 18-19... Μιλαμε για στοιχειώδη πραγματα αλλα οντως να ισχυουν... Ακομα και ως στρατιωτης στα πεν εχεις γραπτες εξετασεις, εξεταζεσαι σε θεματα που εχουν να κανουν με την υπηρεσια σου, τον εξοπλισμο σου και διαφορες αλλες καταστασεις?

Δλδ εσυ προτιμας ατομα να εισαι μαζι σαν κατι στρατιωτες ή εποπαδες που τους ρωτουσε ο ταξιαρχος στην επιθεωρηση στις ποσες βολες αλλαζεις κάνη στο μαγκ και ελεγαν μολις αρχιζει να κοκκινιζει και μετα οι λοχαγοι κτλ τους ειχαν στην κλωτσοπατιναδα; Η σαν κατι αλλους που τους ελεγες ποιο ειναι το δραστικο βεληνεκες του οπλου σου και σε κοιταγαν σαν τον κουκο...

geo

Δημοσίευση από geo »

Wolver η οποιος αλλος γνωριζει ειναι σιγουρο οτι με α1 παλι ειναι 300 μορια;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Έλα ρε Λευτέρη πατρίδα!
Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από Κωνσταντίνος »

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση όποιος γνωρίζει διότι κοίταγα την προκήρυξη του 2011 τα αγγλικά είναι απαραίτητα η απλώς ανάλογα το επίπεδο γνώσεις παίρνεις και τα κατάλληλα μόρια; αν δεν έχεις καμία βεβαίωση δεν μπορείς να συμμετέχεις ;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Βολο κι εσυ wolver ε ; Γεια σου φιλαρακι μου Εικόνα
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Μπορεις να καταθεσεις τη βεβαιωση οτι περασες. Αλλα μετα τη ληξη προθεσμιας καταθεσης των δικαιολογητικων εχεις 5 μερες να καταθεσεις το διπλωμα αλλιως δε παιρνεις τα μορια! Το γραφει στη προκυρηξη του 2011!

Έχεις δίκιο το είχα ξεχάσει, θυμήθηκα λάθος συμβάν με ένα παιδί που είχε καταθέσει βεβαίωση αλλά όχι το δίπλωμα ούτε μετά τις 5 ημέρες και δεν του μέτρησαν τα μόρια. Του είχανε πει στο τμήμα δεν θα έχει πρόβλημα. Για αυτό προσοχή παιδιά διαβάστε πολύ προσεκτικά την προκήρυξη μόνοι σας πολλές φορές.

Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Το ίδιο λέμε Storm. Καταλληλη εκπαίδευση.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες