Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από proud375 »

Φίλε wrc σε ότι λες και όπως το λες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Μακάρι να βγει προκήρυξη πριν να είναι αξιοκρατική, κι εγώ φίλε εχω Λύκειο, Ειδικές Δυνάμεις, επαγγελματικό δίπλωμα, και είμαι στους 230 ΠΠΥ που είναι για κατάταξη αν δεν καταταγώ τώρα, τέρμα το Π. Σ. Εγώ δεν μπορώ να δώσω για γενικών υπηρεσιών πια το όριο ηλικίας, σου εύχομαι πραγματικά στην επόμενη προκήρυξη να είσαι μέσα! Δεν έχω κάτι με τις πανελλήνιες, συμφωνώ περισσότερα σε κριτήρια, μόρια ηλικία μέχρι 28 όπως σωστά είπες το 2011 και όπως στους ειδικούς φρουρούς, απλά να σταματήσουν τα προκλητικά ρουσφέτια. Φίλε pako 2012 μας το έχεις πει 1000 φορές να πιέζουμε, θα σου γίνει εμμονή, τι νομίζει πως κάνουμε εσυ καίγεσαι περισσότερο από ότι εμείς. Περίμενε λίγο δίνουμε έναν αγώνα, με το να επαναλαμβάνεις τα ίδια τι βγένει; Μια κουβέντα κάνουμε με τον άνθρωπο για ένα θέμα είχαμε μια άποψη, βέβαια εδώ γράφουμε για τους επιλαχόντες, βεβαια παλεύουμε, αλλά όχι να τρελαθούμε, να μην λέμε τίποτα άλλο, πιέστε, πιέστε, πιέστε, πιάστε τα βουνά... ! Πριν από λίγο γυρίσαμε από Σύνταγμα, παλεύουμε για όλα! Ζούμε, είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε άμεσα το δίκαιό μας. Αλλά δεν θα πεθάνουμε και αν δεν γίνει στο τέλος τίποτα με το Π. Σ. Δίνουμε ένα αγώνα θα τον πάμε όσο πάει, αλλά σε μια μάχη υπάρχει και η ήττα, πρέπει να υπάρχει κι αυτή στο μυαλό μας, παλεύουμε, αν χάσουμε θα χάσουμε ξέροντας πως προσπαθήσαμε πολύ.
Greko
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greko »

Με κανέναν απο το αρχηγείο εχει μιλήσει κάποιος; με κανέναν σοβαρό; οχι με καρεκλοκένταυρο βυσματια..
Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φίλε Nikolasfrag για να επιστρέψουμε στο θέμα μας, σε αυτή τη βάση κάνουμε μια προσπάθεια και μάλιστα προσπαθούμε να έρθουμε σε άμεση επαφή με τους αρμόδιους, αν δεν γίνει, θα δούμε και μέσα από εδώ πως θα μπορέσουμε να κάνουμε μια πιο δυναμική κίνηση, αλλά 15 μέρες έχουν περάσει και οι προθέσεις τους λένε πως κουνούνται σε αυτή τη γραμμή να πάρουν τα 232, στόχος μας είναι όλων μας να κάνουμε την πρόθεση πράξη.
Άβαταρ μέλους
proud375
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Θα πω κάτι ακόμα κανένας από αυτους που απαντούν στα τηλέφωνα μας δεν θα πει ποτέ πως δεν θα γίνει θα μιλανε για πρόθεση τους να καλύψουν τα κενά. Ομως, ξέρω μπορεί να ακουστεί περιεργω όσο εκκρεμεί το θέμα με τη διευθέτηση στο eurogroup όσο δεν επέρχεται συμφωνία, όσο η κατασταση είναι ρευστή, αυτό σημαίνει όλα ανοιχτα, όσο δεν αναλαμβάνει νέος γενικός γραμματέας δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θελουμε, έχουμε πέσει σε όλα τα ανάποδα μας αδικεί αυτό. Ομως αυτό δεν σημαίνει πως σταματαμε την προσπάθεια μας, δεν σημαίνει πως δεν θα τα καταφέρουμε, αλλά και οι συγκυρίες παίζουν το ρόλο τους. Ελπιζω στις επόμενες δύο εβδομάδες να τελειώσει το θέμα να χουν ξεκαθαρίσει όλα. Εδώ θα είμαστε να γράφουμε, να τα λέμε.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Φιλε proud375 θα εχει λογικα οριο ηλικιας παραπανω για εποχιοκους αν με το καλο βγει προκυρηξη επομενως μπορει να σε πιανει. Επισης αν μπει σε πανελληνιες πιστευω θα υπαρχει και εκει οριο παρπανω απο τους πολιτες τους απλους οπως πιστευω θα εχει και για τους εθελοντες... Αν πραγματικα το θες φωσε πανελληνιες και να εχεις το κεφαλι ψηλα... Σαν εποχικος τελευται χρονια φετος που δουλευετε σαν εποχικοι; Αν δε σας παρει σαν ππυ τι γινεται; Σας απολυει; Αν ειναι ετσι ειναι αδικο τερμα μη το αφησετε ετσι... Οι καλοι εποχικοι ειναι αυτοι που ξελασπωνουν το σωμα το παραδεχομαι αλλα υπαρχουν αρκετοι απο σας που χαλουν τη φημη οπως οι περισσοτεοροι χωρις προσοντα. Ελπιζω να πανε ολα καλα και με σας να γινετε ππυ και μετα γενικων υπηρεσιων εφοσον αξιζετε... Ποσο εισαι εγω ειμα του 90 αλλα περναει γρηγορα ο καιρος δε μπορω να πω οτι εχω πολυ μπροστα μου μεχρι να φαω ηλικιακο ακυρο
Greko
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Greko »

Πήρα στον αρχηγείο, τους κινέζους κανουν οι βολεμένοι.. λες και δεν γνωρίζουν τιποτα... Αγανάκτηση σε ολο της το μεγαλείο... Πάρτε και εσείς μάγκες.
Greko
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Greko »

2132157916---2132157911 στο πρώτο νούμερο πήρα εγω
chris

Δημοσίευση από chris »

Δεν υπάρχει άλλη προκήρυξη Wrc αν μπορείς δώσε πανελλήνιες Που δεν νομίζω. Να περάσεις. Και εθελοντής καλά είναι δεν είναι κακό όλοι χρειάζονται στο ΠΣ
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Pako2012 »

Μην περνάτε τηλ. στο αρχηγείο είναι άβουλοι. Στο υπουργείο πάρτε τηλ. Πίεση χρειάζεται κ από βουλευτές κ απλό εμάς.
"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
wrc

Δημοσίευση από wrc »

Πως το ξερεις ρε chris Και εισαι τοσο σιγουρος; Ουτε υποιργοι δε ξερουν ακομα τι θα γινει και πως θα ειναι ο τροπος προσληψης, μεχρι να εφαραμοστουν οι πανελληνιες μπορει κατι να Βγει. Και μη μας το παιζεις κοπερφιλντ μου γινατε ολοι γνωστες εδω μεσα
prist

Δημοσίευση από prist »

Ετσι ακριβως. Δεν χρειαζεταινα λεμε τα ιδια πραγματα. Οτι μπορει να κανει ο καθενας ας το κανει και γρηγορα.
stirakos

Δημοσίευση από stirakos »

Παρακολουθώ το θέμα γιατί αφορά δικο μου άνθρωπο που ειναι επιλαχων και κάθομαι τόσες μέρες σας βλέπω να τσακώνεστε σαν τα κοκόρια... τι πραγματα είναι αυτά! Ετσι θα βρείτε το δικιο σας; Ανταλλάξτε τηλέφωνα μεταξυ σας οργανωθείτε και φτιάξτε μια αντιπροσωπία να πάει στο υπουργείο και στον αρχηγό να μιλήσετε και να πιέσετε... οσο καθεστε σπιτια σας και παίρνετε τηλεφωνα ακρη δεν θα βγει! Περιμενετε να ηρεμησουν τα πραγματα με την Ευρώπη κ μετα καντε πορειες... διαμαρτυρία και καναλια! Ενωμένοι ολοι μαζι θα νικησετε! Στηριξτε ο ενας τον αλλον!!!
Greko
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Greko »

Υπάρχει και πρόεδρος των ιδιωτών λέγεται Πλακωτάρης Νικος αλλα δεν κανει απόλυτος τιποτα, απο όσο δείχνουν τα πραγματα εώς τωρα. βρειτε τον στο Facebook αν θέλετε να μιλήσετε μαζι του.
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Πολύ σωστός ο φίλος stirakos. Άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να πάρει πρωτοβουλία κάποιος Επιτυχών-Επιλαχών, που να μένει μόνιμα στην Αθήνα, για να μπορεί να 'τρέξει' τα θέματα πιο εύκολα και άμεσα. Εγώ προσωπικά μένω Πάτρα και μου είναι πολύ δύσκολο οικονομικά, να πηγαινοέρχομαι Αθήνα συνέχεια. Αυτός πιστεύω είναι και ο μοναδικός λόγος που κολλάει το θέμα. Είμαστε παιδιά απ'όλη την Ελλάδα (Αλεξανδρούπολη εώς Κρήτη) και δεν μπορούμε να οργανωθούμε όπως π. Χ. Έκαναν οι καθαρίστριες της Βουλής και στο τέλος δικαιώθηκαν. Προσωπικά διαθέτω άπειρο υλικό και οργανωμένο, με ΦΕΚ κι αποδείξεις (μετά από κοπιαστικές εβδομάδες έρευνας), να παρουσιάσουμε αν χρειαστεί στον Υπουργό. Τελοσπάντων, όποιος διαβάζει και μπορεί και θέλει να αναλάβει ουσιαστικό μέρος στον αγώνα, ας γράψει κάτι.
Άβαταρ μέλους
Pako2012
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Pako2012 »

Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια επιτροπή 4-5 ατόμων και από τις δύο κατηγορίες και να πάμε να δούμε τον Υπουργό. Δεν έχει σημασία αν είναι από Αλέξανδρος πόλη ή Καλαμάτα, αν θέλουμε τις θέσεις μας στο Π. Σ. αυτά πρέπει να τα προσπεράσουμε. Βέβαια δεν διαφωνώ ότι καταλυτικό ρόλο παίζουν όσοι είναι από Αθήνα κ κοντά σε αυτήν. Δημιουργία επιτροπής λοιπόν. Δεν μπορεί ο υπουργός να ενδιαφέρετε περισσότερο για τους λαθρομετανάστες τις Αμυγδαλέζας από εμάς

"Το καλό και σωστό είναι όχι μόνο να μην αδικείς, αλλά ούτε να θέλεις να το κάνεις" Δημόκριτος.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες