Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 213

Δημοσίευση από Loxias89 »

PetG έγραψε: https://youtu.be/rwjR0aw71lw

Ορίστε και μια προκυρηξη στην οποία έδινε μόρια η εντοπιότητα... Τώρα τι έγινε εάν πήρε η δεν πήρε δεν ξέρω και δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια...

Τι σχέση έχει η εντοπιότητα σε προκήρυξη συνοριοφυλάκων που βγαίνει από το υπουργείο με εντοπιότητα σε προκήρυξη για καταστήματα κρατησης που είναι μέσω ΑΣΕΠ;

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

PetG έγραψε:Άμα έχει πιστοποίηση από το Κεμεα και έχει εντοπιότητα και κάποιος που έχει κύριο προσόν θέλεις να μου πεις ότι θα πάρουνε αυτόν από το Κεμεα;

Ένας που έχει 10 απολυτήριο και εντοπιότητα σε μια περιοχή χωρίς τπτ άλλο, και ένας χωρίς εντοπιότητα με 2000 μόρια ποιος παίρνει τη θέση ξέρεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 9:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 131

Δημοσίευση από PetG »

Τωρα τι θέλεις να μου το παίξεις; Ξύπνιος και ότι τα ξέρεις όλα; Δλδ θέλεις να μου πεις τώρα ότι ανεξάρτητα με το τι πτυχίο έχει μόνο και μόνο με την εντοπιότητα θα μπει να γίνει μόνιμος... Δλδ και νεκροθάφτης να είναι ο άλλος άμα έχει εντοπιότητα γίνεται φύλακας στις φυλακές... Αυτό μου λεςΚαι κόψε τις εξυπνάδες και αυτό το τέλος υφακι...

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

PetG είσαι άσχετος, άστο ρε φίλε.Όταν έχεις εντοπιότητα προηγείσαι από τον άλλον που δεν έχει εντοπιότητα, ακόμα και 10.000 μόρια να έχει ο άλλος, θα μπεις εσύ που έχεις εντοπιότητα.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Player7 έγραψε:PetG είσαι άσχετος, άστο ρε φίλε.Όταν έχεις εντοπιότητα προηγείσαι από τον άλλον που δεν έχει εντοπιότητα, ακόμα και 10.000 μόρια να έχει ο άλλος, θα μπεις εσύ που έχεις εντοπιότητα.

Μη του χαλάς το όνειρο...

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:PetG είσαι άσχετος, άστο ρε φίλε.Όταν έχεις εντοπιότητα προηγείσαι από τον άλλον που δεν έχει εντοπιότητα, ακόμα και 10.000 μόρια να έχει ο άλλος, θα μπεις εσύ που έχεις εντοπιότητα.

Πρώτα από όλα μίλα καλύτερα και κόψτε το υφακι... Σε φόρουμ βρίσκεσαι και τα λες όλα εδώ μέσα... Ακόμα και άσχετος να είμαι όπως λες δείξε σεβασμό και απαντά στον άλλον με επιχειρήματα για να καταλάβει... Δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα που τα ξέρουμε όλα... Υπάρχουν και άτομα που δεν ξέρουνε καν πως να κάνουν κάποια στοιχειώδη πράγματα...

2ον σε άλλες προκυρηξεις που έχω κάνει χαρτιά εγώ ήξερα και ξέρω πως δίνει μόρια η εντοπιότητα και απλά προηγησε αλλά να πλήρεις και κάποιες προϋποθέσεις...

3ον εάν διαφωνείς με κάποιον κάνε διάλογο και όχι να το παίζεται ξύπνιοι και να μιλάτε με υφακι...

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Loxias89 έγραψε:

Μη του χαλάς το όνειρο...

Ναι... Θα ξυπνήσω και θα νομίζω ότι είδα εφιάλτη...

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

PetG έγραψε:Ναι... Θα ξυπνήσω και θα νομίζω ότι είδα εφιάλτη...

Κοιτά άμα δεν έχεις ΙΕΚ κ παρόλα αυτά έχεις πολλά μόρια στη Β επικουρια, κάνε κ σε περιοχές με εντοπιότητα... Θεωρητικά θα μπεις... Δε στέκει να μπει ο νεκροθάφτης με λιγότερα μόρια επειδή έχει εντοπιότητα... Σιγά μη τον κάνουμε κ φυλακα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 9:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Το είπε και ο geomp προχθές... Δες το μήνυμα:Σε αυτή τη προκήρυξη δε παίρνεις μόρια απλά έχεις προτεραιότητα παράδειγμα ένας που έχει ΙΕΚ στέλεχος με εντοπιότητα προηγείται με έναν που έχει σκέτο ΙΕΚ, όμως κάποιος που έχει Α η β επικουρία εντοπιότητα προηγείται στο πίνακα του και όχι σε αυτόν που έχει ΙΕΚ στέλεχος.

Τόση ώρα αυτό λέω αλλά μάλλον δεν λειτουργειται...

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

PetG έγραψε:Το είπε και ο geomp προχθές... Δες το μήνυμα:Σε αυτή τη προκήρυξη δε παίρνεις μόρια απλά έχεις προτεραιότητα παράδειγμα ένας που έχει ΙΕΚ στέλεχος με εντοπιότητα προηγείται με έναν που έχει σκέτο ΙΕΚ, όμως κάποιος που έχει Α η β επικουρία εντοπιότητα προηγείται στο πίνακα του και όχι σε αυτόν που έχει ΙΕΚ στέλεχος.

Τόση ώρα αυτό λέω αλλά μάλλον δεν λειτουργειται...

Εσυ που λειτουργείς έπειδη όπως πολύ σωστά είπες είναι φόρουμ κ μπαίνει κόσμος να ενημερωθεί. Για διαφώτισε μας.

Επειδή εδωσες Παράδειγμα, Εγώ είμαι νεκροθάφτης με εντοπιότητα και εσυ είσαι χωρίς εντοπιότητα αλλά με περισσότερα μόρια από εμένα. ΙΕΚ δεν έχει κανείς μας. Ποιος προηγείται ;

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Loxias89 έγραψε:Εσυ που λειτουργείς έπειδη όπως πολύ σωστά είπες είναι φόρουμ κ μπαίνει κόσμος να ενημερωθεί. Για διαφώτισε μας.

Επειδή εδωσες Παράδειγμα, Εγώ είμαι νεκροθάφτης με εντοπιότητα και εσυ είσαι χωρίς εντοπιότητα αλλά με περισσότερα μόρια από εμένα. ΙΕΚ δεν έχει κανείς μας. Ποιος προηγείται ;

Αυτός με την εντοπιότητα... Αλλά εγώ σου λέω και το άλλο... Σε όλη την Δράμα πόσοι έχουνε κύριο προσόν; Αφού σε όλη την Ελλάδα κύριο προσόν ΙΕΚ να είναι 50-60 άτομα... Πως θα μπούνε όλοι από την Δράμα στην Δράμα;

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 109

Δημοσίευση από Player7 »

Ρε PetG πιωμένος είσαι; Δε θα βρεθούν 188 άτομα μέχρι 32 ετών σε όλη τη Δράμα; Δε χρειάζεται να έχουν ιεκ για να μπουν, έχουν εντοπιότητα.

Αν κάνουν 500 Δραμινοι αίτηση, θα κοντράρονται μεταξύ τους, δε πας να έχεις εσύ 20.000 μόρια, αυτοί θα μπουν με εντοπιότητα.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Ρε PetG πιωμένος είσαι;Δε θα βρεθούν 188 άτομα μέχρι 32 ετών σε όλη τη Δράμα; Δε χρειάζεται να έχουν ιεκ για να μπουν, έχουν εντοπιότητα.

Αν κάνουν 500 Δραμινοι αίτηση, θα κοντράρονται μεταξύ τους, δε πας να έχεις εσύ 20.000 μόρια, αυτοί θα μπουν με εντοπιότητα.

Καλά νιώθεις; Τα είπε ο geomp πιο πάνω που στο έβαλα... Εάν έχει κάποιος κύριο προσόν και δεν είναι από την Δράμα και δηλώσει δράμα θα είναι μέσα... Πόσοι στην Δράμα έχουνε κύριο προσόν; Αυτοί με την εντοπιότητα στην Δράμα εάν δεν έχουνε κύριο προσόν θα κόντραρονται στην επικουρία και εφόσον δεν καλυφθούν οι θέσεις από κύριο προσόν θα πάρουν από την β επικουρία... Πόσο πιο απλά να στο πω για να το καταλάβεις;188 άτομα στην Δράμα έχουνε κύριο προσόν;

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Μην τσακώνεστε, μέχρι να βγει η προκήρυξη θα έχουν πάρει κι άλλοι πιστοποίηση από ΙΕΚ, πολύ πιθανόν και από τη Δράμα. Πάει για φούντο το πράγμα.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Το θέμα είναι ότι βάζουνε την εντοπιότητα πάνω από όλα... Είπα θα καλυφθούν οι θέσεις πρώτα από αυτούς που έχουνε κύριο προσόν μετά από αυτούς που έχουνε εντοπιότητα (για την Δράμα μόνο) και μετά οι υπόλοιποι...188 άτομα με κύριο προσόν έτσι ώστε να είναι μέσα αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες