George 25 έγραψε:Λυπάμαι bild αλλά ούτε και αυτά που λες θα γίνουν επισης ας ήσασταν εδώ μέσα όλοι τρίτεκνοι πολύτεκνοι και μετά να λέγατε να κόψουν τα μόρια. Ότι δεν μας συμφέρει ας αλλάξει
Πωπω ωρες ωρες ποσο συμφωνουμε καθς φορα απο σε ολα τα νηματα μιλανε για αλλαγες μοριοδοτησης κτλπ αραξτε παιδια κουλαρετε δεν θα αλλαξει κατι! Το μονο που οντως παιζει ειναι να πανε τις γυναικες στο 1.65 και αυτο δυσκολα... Και εγω θα ηθελα το ecdl να σου δινει μορια δεν δινει μην λετε οτι θελετε δεν θα αλλαξει κατι εδω θα ειμαστε και θα τα βλεπουμε. Μην χαλατε την ζαχαρενια σας παραμονη πρωτοχρονιας με βλακειες πραγματα. Τεσπα καλη χρονια να χουμε σε 2 μηνες θα ξερουμε θα βγαινει το ΦΕΚ σιγα σιγα
Άσε τους Λουκά δεν έχουν κτλβ πως αν μετρήσουν τα ΑΕΙ θα μετρήσουν αναγκαστηκά και τα παιδιά π έχουν βγάλει κολλέγια και ακολουθούν τα ΙΕΚ είτε δημόσια είτε ιδιωτικά ... Εγώ έχω το δίχρονο ΙΕΚ (στέλεχος ασφαλείας) σε ιδιωτικό προφανώς και δεν περιμένω να μετρήσει επειδή με συμφέρει
Εγω φιλε τζορτζ εχω πτυχιο λογιστικης γτ οπως εχω αναφερει στο παρελθον πρωτα σπουδασα και μετα πηγα στρατο (ΕΔ) γιαυτο και δεν προλαβα την περσινη αλλιως θα ειχα μπει ... Αλλα δεν καθομαι να λεω οτι θα μετρησουν τα πτυχια προφανως και το θελω αλλα δεν προκειται που και να γινει πιστευω δεν θα επηρεασει τις βασεις γτ ολο και κατι εχει καποιος σε θεμα σπουδων απο διεκ ιεκ τει αει οποτε ιδιες θα ναι οι βασεις. Που ξαναλεω δενπαιζει να γινει κατι τετοιο καρμπον η περσινη θα ειναι οπως ηταν καιντο 2010. Και εγω επειδη δεν ειμαι τριτεκνος πολυτεκνος ευχομαι να αλλαξουν γιαυτοους για να μπω πιο ανετα δεν θα γινει ομως τεσπα θα δειξει παιδες!
George 25 έγραψε:Λυπάμαι bild αλλά ούτε και αυτά που λες θα γίνουν επισης ας ήσασταν εδώ μέσα όλοι τρίτεκνοι πολύτεκνοι και μετά να λέγατε να κόψουν τα μόρια. Ότι δεν μας συμφέρει ας αλλάξει
Και εγώ έχω πτυχίο ΤΕΙ Τζορτζ αλλά δεν είμαι της άποψης να τα μετρήσει! Το θεωρείς λογικό να παίρνει ένας τριτεκνος 300 μόρια ;
200 παίρνουν. Ναι το θεωρώ πόσο μάλλον στη δικιά μ περίπτωση που η αδερφή μ είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και θα της δίνω εγώ κάποια λεφτά για μια ζωή. Σε κάλυψα ;
George 25 έγραψε:200 παίρνουν. Ναι το θεωρώ πόσο μάλλον στη δικιά μ περίπτωση που η αδερφή μ είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και θα της δίνω εγώ κάποια λεφτά για μια ζωή. Σε κάλυψα ;
Καλά δεν θέλω να μου λες τα προσωπικά σου! Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ όλα!
Οχι δε μας καλυψες, εμεις για να καλυψουμε τα 200 του τριτεκνου και τα 300 του πολυτεκνου πρεπει να χαλασουμε λεφτα. Οταν 2 υποψηφιοι εχουν τον ιδιο βαθμο απολυτηριου πχ 15. Και ο ενας ειναι πολυτεκνος ξεκιναει με αβαντα 300 μορια, ο αλλος για να τον καλυψει πρεπει να σκασει λεφτα για διπλωματα και ξενες γλωσσες.
Στους εποπ δε παιρνουν καθολου μορια οι τριτεκνοι.
Guardian έγραψε:Οχι δε μας καλυψες, εμεις για να καλυψουμε τα 200 του τριτεκνου και τα 300 του πολυτεκνου πρεπει να χαλασουμε λεφτα.Οταν 2 υποψηφιοι εχουν τον ιδιο βαθμο απολυτηριου πχ 15. Και ο ενας ειναι πολυτεκνος ξεκιναει με αβαντα 300 μορια, ο αλλος για να τον καλυψει πρεπει να σκασει λεφτα για διπλωματα και ξενες γλωσσες.
100 είναι για 3τεκνους μάγκες μακαρι να ήταν 200 😂🤣
Guardian έγραψε:Οχι δε μας καλυψες, εμεις για να καλυψουμε τα 200 του τριτεκνου και τα 300 του πολυτεκνου πρεπει να χαλασουμε λεφτα.Οταν 2 υποψηφιοι εχουν τον ιδιο βαθμο απολυτηριου πχ 15. Και ο ενας ειναι πολυτεκνος ξεκιναει με αβαντα 300 μορια, ο αλλος για να τον καλυψει πρεπει να σκασει λεφτα για διπλωματα και ξενες γλωσσες.
100 είναι για 3τεκνους μάγκες μακαρι να ήταν 200 😂🤣
Άδελφός/η με ειδικές ανάγκες μπορεί να υπάρχει και σε οικογένειες με 2 παιδιά. Σε Αυτή την περίπτωση όμως ο υποψήφιος δεν παίρνει τίποτα. Το επιχειρημά σου είναι σαθρό, φίλτατε.
Συμφωνώ, απόλυτα με τον Guardian. Για να πάρω εγώ 300 μόρια πρέπει να δώσω ένα μάτσο λεφτά στις ξένες γλώσσες και να διαβάσω σαν τρελή για να πάρω τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Μακάρι να αλλάξει αυτή η αδικία κάποια στιγμή και ειδικές κατηγορίες να αποτελούν όχι τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και λοιποί, αλλά οι οικονομικά ασθενέστεροι ανεξαρτήτως του αριθμού παιδιών. Γιατί υπάρχουν οικογένειες με 1 παιδί που είναι πιο άπορες από κάποιες πολύτεκνες οικογένειες.
Μαγκες το εχετε παει αλλου τωρα. Με αυτα που λετε στο τελος θα κανουμε και κληρωση για το ποιος θα μπει γιατι θα εχουμε ολοι τα ιδια μορια. Πρεπει να υπαρχουν πολλες μοριοδοτησεις για να υπαρχει διαχορισμος επιπεδων. Η κοινωνια προχωρα και οι απαιτησεις συνεχως ανεβαινουν παλια εμπαινες και με γυμνασιο μονο, τωρα δεν μπαινεις, επισης παλια σπουδαζε πολυ μικρο ποσοστο. Οσο περισσοτερες γνωσεις εχει καποιος προφανως βοηθανε, δεν γιενται να λεμε οτι ο αλλος που πηγε επαλ κα πηρε απολυτηριο καλο ετσι οπως το πηρε και πηγε ΕΔ να παιρνει μορια και δουλευει ντελιβερι να θεωρειται καταλληλος απο καποιον που σπουδαζε, γιατι ο μορφωμενος να μην παιρνει καποια μορια, προφανως και θα μπορουσε. Επισης αυτο για τους πολυτεχνους το εχουν κανει λογω Υπογεννητικότητας που εχει η χωρα για να δωσει κινητρα στις οικογενειες... Δεν ειναι ευκολο για μια οικογενεια να χαλεει λεφτα η και να Σπουδασει 4 παιδια πλεον, γιαυτο κα ιαυτα τα παιδια πρεπει να εχουν καποιες ευκαιριες. Δεν ειμαι πολυτεκνος, ισως θα επερπε να υπαρχουν αλλαγες στην μοριοδοτηση αλλα το σωστο ειναι πρπει να μοριοδοτουντε. Αυτα
Septima έγραψε:Άδελφός/η με ειδικές ανάγκες μπορεί να υπάρχει και σε οικογένειες με 2 παιδιά. Σε Αυτή την περίπτωση όμως ο υποψήφιος δεν παίρνει τίποτα. Το επιχειρημά σου είναι σαθρό, φίλτατε.
Συμφωνώ, απόλυτα με τον Guardian. Για να πάρω εγώ 300 μόρια πρέπει να δώσω ένα μάτσο λεφτά στις ξένες γλώσσες και να διαβάσω σαν τρελή για να πάρω τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις. Μακάρι να αλλάξει αυτή η αδικία κάποια στιγμή και ειδικές κατηγορίες να αποτελούν όχι τρίτεκνοι, πολύτεκνοι και λοιποί, αλλά οι οικονομικά ασθενέστεροι ανεξαρτήτως του αριθμού παιδιών. Γιατί υπάρχουν οικογένειες με 1 παιδί που είναι πιο άπορες από κάποιες πολύτεκνες οικογένειες.
Τέλος πάντων. Αναμένουμε με το καλό το ΦΕΚ.
Ξένες γλώσσες + τα διπλώματα ξέχασες να πεις! Δεν είναι και λίγα τα λεφτά για όλα αυτά...
Septima έγραψε:Άδελφός/η με ειδικές ανάγκες μπορεί να υπάρχει και σε οικογένειες με 2 παιδιά. Σε Αυτή την περίπτωση όμως ο υποψήφιος δεν παίρνει τίποτα. Το επιχειρημά σου είναι σαθρό, φίλτατε.
Τέλος πάντων. Αναμένουμε με το καλό το ΦΕΚ.
Ξένες γλώσσες + τα διπλώματα ξέχασες να πεις! Δεν είναι και λίγα τα λεφτά για όλα αυτά...
Ακριβώς! Με συγχωρείς. Το ξέχασα λόγω κεκτημένης ταχύτητας.