Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Μάγκες εσείς που είστε μέσα στην αστυνομία, ακούγεται τίποτα για προκυρηξη;
Κανένα νέο έχει κανείς;
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Όχι φίλε. Εσυ άκουσες τίποτα νεώτερο;
Τιποτα ακομα. Μονο για τον εβρο μιλησε ο Χρυσοχοιδης σημερα. Μ εναν αστυνομικο παντως που μιλησα και ειναι κεντρο Αθηνών μου ειπε οτι ακουγεται εντονα παλι νε απροκυρηξη στις υπηρεσιες. Αναμενουμε. Ακομα δεν ειναι κανενας σιγουρος.
Υπομονή κάνα 10ημερο θα ξέρουμε!!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Μες το Σεπτεμβριο καποια πληροφορια θα διαρρευσει και θα εχουμε μια εικονα αν θα βγει φετος ή οχι!
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Στην ομιλία στις 5 Σεπτεμβρίου θα είναι εκεί τα σωματεία ειδικών φρουρών και θα ζητήσουν προκυρηξη γνωρίζει κανείς;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Μάγκες καλησπέρα μπορεί κάποιος να γράψει αναλυτικά την μοριοδότηση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Να μπεις να διαβάσεις τη περσινή προκήρυξη
Παιδια φέτος έδωσα πανελληνιες αλλά δεν κατάφερα να περάσω στην αστυφυλάκων που ήθελα και τώρα είμαι σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να ξαναπροσπαθήσω εκ νέου ή να φύγω κατευθείαν στρατό για ειδικές δυνάμεις και να περιμένω μετά την προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς που είναι σχεδόν σίγουρο ότι με τα μόρια που θα έχω μαζέψει θα είμαι ένας από τους επιτυχόντες.Το ξέρω ότι δεν είναι αυτό ακριβώς το θέμα του φόρουμ αλλά θα με βοηθούσε πολύ η γνώμη σας.Ευχαριστω εκ των προτέρων
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Να ξαναδωσεις πανελληνιες διοτι η βαση ηταν πολυ μικρη φετος..οταν εδινα εγω η βαση για αστυφυλακων ηταν 16.500 και διναμε 7 μαθηματα οχι 4 οπως εσεις.Τωρα ειναι πιο ευκολο!
-
- Αρχιλοχίας
Εχω διαβασει την περσινη προκυρηξη τα εχω ψαξει απλα δεν εχω κτλβει τι παιζει αν εισαι απο ΓΕΛ και ποσα μορια παιρνεις απο αυτο; εχει να κανει με τον βαθμο που χεις τελειωσει το λυκειο και το πολλαπλασιαζεις με το 100; ή καμια σχεση;
-
- Αρχιλοχίας
Γιατι οι προκυρηξεις δεν λενε ποσα μορια παιρνεις απο το λυκειο και δεν εχω κτλβει πως ακριβως τα μετρανε .. αν μπορει καποιος να βοηθησει
Απλά φέτος έπεσαν οι βάσεις επειδή πήραν πολλά περισσότερα άτομα από άλλες φορές . Αν του χρόνου πάρουν πάλι 200 αστυφύλακες η βάση ενδέχεται να ξανανέβει από τα 13.600 στα 16.500 παλι.Και σκέφτομαι αν το ρισκάρω και δεν περάσω πάλι και βγάλει προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς που θα την προλάβαινα θα έχανα την ευκαιρία μου να μπω στην αστυνομία.Ενώ άμα πάω κατευθείαν για ειδικός φρουρός είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μπω .
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Και φανταρος να πας δε ξερεις τι θα γινει μπορει να βγει προκηρυξη οσο θα εισαι μεσα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες