Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 529

Δημοσίευση από Taksidiotis »

Διορθώνω, για να βγει η ακριβής σειρά βασικά, δε διεκδικούν μια θέση.
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από Paris Volos13 »

Τουλάχιστον αυτοί μάθανε ότι περάσανε από ψυχοτεχνικά τουλάχιστον! Και λογικά γενικά περάσανε αν και οι πολύτεκνοι τριτεκνοι διεκδικούν πιο λίγες θέσεις
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Τελικά δεν ξέρουμε αν θα βγάλουν αποτελεσματα για ψυχοτεχνικα η οριστικα απευθείας καλά Χριστούγεννα χρόνια πολλά σε όλους
Paris Volos13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από Paris Volos13 »

Απ ότι φαινεται οριστικά απευθείας θα βγάλουν
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Έτσι φαίνεται νομίζω το αργότερο μέχρι Τετάρτη θα έχουμε οριστικα!
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 162

Δημοσίευση από ARN »

10 Ιανουαρίου 8 η ώρα το πρωί έναρξη σχολής.

Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Άρα φίλε θα βγουν πριν το νέο έτος. Θα δώσουν και λίγες μέρες περιθώριο για την έναρξη. Δε γίνεται να βγάλουν οριστικά στις 5 Γενάρη πχ και στις 10 θα ξεκινήσουν. Καλή επιτυχία σε όλους.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

tsanspyr887 έγραψε:Τελικά δεν ξέρουμε αν θα βγάλουν αποτελεσματα για ψυχοτεχνικα η οριστικα απευθείας καλά Χριστούγεννα χρόνια πολλά σε όλους

Σήμερα που πήρα τηλ τον ΑΣΕΠ είπαν ότι θα βγουν κατευθείαν οριστικά. Μαζι προφανως θα ανακοινωθούν και αποτελέσματα επιτυχόντων και αποτυχοντων

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 309

Δημοσίευση από Walas »

Taksidiotis έγραψε:Άρα φίλε θα βγουν πριν το νέο έτος. Θα δώσουν και λίγες μέρες περιθώριο για την έναρξη. Δε γίνεται να βγάλουν οριστικά στις 5 Γενάρη πχ και στις 10 θα ξεκινήσουν. Καλή επιτυχία σε όλους.

Είναι για 47 εξωτερικούς επιτυχοντες των προσωρινων η σχολή σε αυτήν την φάση ταξιδιώτη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Παρ Δεκ 24, 2021 1:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Walas έγραψε:Είναι για 47 εξωτερικούς επιτυχοντες των προσωρινων η σχολή σε αυτήν την φάση ταξιδιώτη
Ναι φίλε αλλά ακόμα και αυτοί δε μπορούν να ξέρουν 100% δε τι θέση είναι αν δε βγουν τα οριστικά. Και δε ξέρουν και αν θα είναι και εξωτερικοί μετά τα οριστικά. Δε ξέρω, έτσι πιστεύω εγώ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 24, 2021 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Δεν κατάλαβες μάλλον ταξιδιώτη. Μας στείλανε Μάιλ σήμερα για να παρουσιαστουμε οι 47 στις 10 Ιανουαρίου στην Θήβα στην σχολή. Φυσικά θα μου πεις αν βγούνε οριστικά και κάποιος είναι εσωτερικος πολύ πιθανόν να μην παρουσιαστεί στην σχολή. Αν εννοείς αυτό οκ.
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Walas έγραψε:Δεν κατάλαβες μάλλον ταξιδιώτη. Μας στείλανε Μάιλ σήμερα για να παρουσιαστουμε οι 47 στις 10 Ιανουαρίου στην Θήβα στην σχολή. Φυσικά θα μου πεις αν βγούνε οριστικά και κάποιος είναι εσωτερικος πολύ πιθανόν να μην παρουσιαστεί στην σχολή. Αν εννοείς αυτό οκ.

Ααα δεν ήξερα για το mail που αναφέρεις φίλε. Καλή αρχή τότε εύχομαι! Πάντως η λογική μου κυμαίνεται στο τελευταίο που έγραψες. Ότι αν τα οριστικά είναι αλλά τότε ίσως αλλάξουν μερικοί. Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να ξέρει εσωτερικά ο ΑΣΕΠ ότι εσείς δεν αλλάζετε και να έκανε την αρχή από τώρα.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Taksidiotis έγραψε:Ααα δεν ήξερα για το mail που αναφέρεις φίλε. Καλή αρχή τότε εύχομαι! Πάντως η λογική μου κυμαίνεται στο τελευταίο που έγραψες. Ότι αν τα οριστικά είναι αλλά τότε ίσως αλλάξουν μερικοί. Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να ξέρει εσωτερικά ο ΑΣΕΠ ότι εσείς δεν αλλάζετε και να έκανε την αρχή από τώρα.
Να είσαι καλά φίλε.

Δεν μας κάλεσε ο ΑΣΕΠ.

Είχαμε κληθεί τον Αύγουστο από το υπουργείο ΠΡΟΠΟ για αποδοχή δωδεκαμηνης σύμβασης όσοι είμαστε στα προσωρινα. Απλά καθυστέρησαν τα διαδικαστικά έναρξης της σχολής και ελέγχου των πτυχίων κτλπ. Νομίζω δεν συνδέεται αυτή η εξέλιξη από το ΠΡΟΠΟ με τα οριστικά του ΑΣΕΠ άμεσα. Δηλαδή είχε προγραμματιστεί να γίνει η σχολή και θα γίνει ανεξάρτητα του τι θα κάνει ο ΑΣΕΠ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 47 είναι επιτυχόντες. Αν θα αλλάξουν θέση όμως εκτός βέβαια από εμένα που έχω περάσει στην πρώτη επιλογή μου θα δείξει στα οριστικά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 24, 2021 10:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη σε όλους!
Άβαταρ μέλους
Taksidiotis
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλοι μου. Να ρωτήσω επί της ευκαιρίας. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να πέσει πιο χαμηλά στην κατάταξη επειδή δήλωσε 1-2 καταστήματα ενώ μπορεί να έχει περισσότερα μόρια από τους από πάνω του;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες