Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Διορθώνω, για να βγει η ακριβής σειρά βασικά, δε διεκδικούν μια θέση.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Τουλάχιστον αυτοί μάθανε ότι περάσανε από ψυχοτεχνικά τουλάχιστον! Και λογικά γενικά περάσανε αν και οι πολύτεκνοι τριτεκνοι διεκδικούν πιο λίγες θέσεις
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Τελικά δεν ξέρουμε αν θα βγάλουν αποτελεσματα για ψυχοτεχνικα η οριστικα απευθείας καλά Χριστούγεννα χρόνια πολλά σε όλους
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Απ ότι φαινεται οριστικά απευθείας θα βγάλουν
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Έτσι φαίνεται νομίζω το αργότερο μέχρι Τετάρτη θα έχουμε οριστικα!
10 Ιανουαρίου 8 η ώρα το πρωί έναρξη σχολής.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Άρα φίλε θα βγουν πριν το νέο έτος. Θα δώσουν και λίγες μέρες περιθώριο για την έναρξη. Δε γίνεται να βγάλουν οριστικά στις 5 Γενάρη πχ και στις 10 θα ξεκινήσουν. Καλή επιτυχία σε όλους.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
tsanspyr887 έγραψε:Τελικά δεν ξέρουμε αν θα βγάλουν αποτελεσματα για ψυχοτεχνικα η οριστικα απευθείας καλά Χριστούγεννα χρόνια πολλά σε όλους
Σήμερα που πήρα τηλ τον ΑΣΕΠ είπαν ότι θα βγουν κατευθείαν οριστικά. Μαζι προφανως θα ανακοινωθούν και αποτελέσματα επιτυχόντων και αποτυχοντων
Taksidiotis έγραψε:Άρα φίλε θα βγουν πριν το νέο έτος. Θα δώσουν και λίγες μέρες περιθώριο για την έναρξη. Δε γίνεται να βγάλουν οριστικά στις 5 Γενάρη πχ και στις 10 θα ξεκινήσουν. Καλή επιτυχία σε όλους.
Είναι για 47 εξωτερικούς επιτυχοντες των προσωρινων η σχολή σε αυτήν την φάση ταξιδιώτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Παρ Δεκ 24, 2021 1:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι φίλε αλλά ακόμα και αυτοί δε μπορούν να ξέρουν 100% δε τι θέση είναι αν δε βγουν τα οριστικά. Και δε ξέρουν και αν θα είναι και εξωτερικοί μετά τα οριστικά. Δε ξέρω, έτσι πιστεύω εγώWalas έγραψε:Είναι για 47 εξωτερικούς επιτυχοντες των προσωρινων η σχολή σε αυτήν την φάση ταξιδιώτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 24, 2021 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν κατάλαβες μάλλον ταξιδιώτη. Μας στείλανε Μάιλ σήμερα για να παρουσιαστουμε οι 47 στις 10 Ιανουαρίου στην Θήβα στην σχολή. Φυσικά θα μου πεις αν βγούνε οριστικά και κάποιος είναι εσωτερικος πολύ πιθανόν να μην παρουσιαστεί στην σχολή. Αν εννοείς αυτό οκ.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Walas έγραψε:Δεν κατάλαβες μάλλον ταξιδιώτη. Μας στείλανε Μάιλ σήμερα για να παρουσιαστουμε οι 47 στις 10 Ιανουαρίου στην Θήβα στην σχολή. Φυσικά θα μου πεις αν βγούνε οριστικά και κάποιος είναι εσωτερικος πολύ πιθανόν να μην παρουσιαστεί στην σχολή. Αν εννοείς αυτό οκ.
Ααα δεν ήξερα για το mail που αναφέρεις φίλε. Καλή αρχή τότε εύχομαι! Πάντως η λογική μου κυμαίνεται στο τελευταίο που έγραψες. Ότι αν τα οριστικά είναι αλλά τότε ίσως αλλάξουν μερικοί. Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να ξέρει εσωτερικά ο ΑΣΕΠ ότι εσείς δεν αλλάζετε και να έκανε την αρχή από τώρα.
Να είσαι καλά φίλε.Taksidiotis έγραψε:Ααα δεν ήξερα για το mail που αναφέρεις φίλε. Καλή αρχή τότε εύχομαι! Πάντως η λογική μου κυμαίνεται στο τελευταίο που έγραψες. Ότι αν τα οριστικά είναι αλλά τότε ίσως αλλάξουν μερικοί. Πάντως υπάρχει το ενδεχόμενο να ξέρει εσωτερικά ο ΑΣΕΠ ότι εσείς δεν αλλάζετε και να έκανε την αρχή από τώρα.
Δεν μας κάλεσε ο ΑΣΕΠ.
Είχαμε κληθεί τον Αύγουστο από το υπουργείο ΠΡΟΠΟ για αποδοχή δωδεκαμηνης σύμβασης όσοι είμαστε στα προσωρινα. Απλά καθυστέρησαν τα διαδικαστικά έναρξης της σχολής και ελέγχου των πτυχίων κτλπ. Νομίζω δεν συνδέεται αυτή η εξέλιξη από το ΠΡΟΠΟ με τα οριστικά του ΑΣΕΠ άμεσα. Δηλαδή είχε προγραμματιστεί να γίνει η σχολή και θα γίνει ανεξάρτητα του τι θα κάνει ο ΑΣΕΠ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι 47 είναι επιτυχόντες. Αν θα αλλάξουν θέση όμως εκτός βέβαια από εμένα που έχω περάσει στην πρώτη επιλογή μου θα δείξει στα οριστικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 24, 2021 10:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 240
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη σε όλους!
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα φίλοι μου. Να ρωτήσω επί της ευκαιρίας. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να πέσει πιο χαμηλά στην κατάταξη επειδή δήλωσε 1-2 καταστήματα ενώ μπορεί να έχει περισσότερα μόρια από τους από πάνω του;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες