Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Άμα βγουν θα δούμε και τα βεγγαλικά
Ρε παιδια να πω μια απορια; δεν θα υπηρχαν ισοβαθμιες που θα επρεπε να γινει κληρωση;
εχουν παρει κανεναν τηλ; Πως θα ανακοινωθουν τοτε τα αποτελεσματα;
Dimis1 έγραψε:Ρε παιδια να πω μια απορια;δεν θα υπηρχαν ισοβαθμιες που θα επρεπε να γινει κληρωση;
Τις ισοβαθμίες θα τις λύσουν όταν είναι να βγούν οι μόνιμοι πίνακες, οχι τώρα
μαχιμος έγραψε:Γεια σας, μολις με οηραν απο το ΑΤ που καθεσα τ χαρτια μου, ειμαι ισοβαθμια σε Α με 2600 μορια Δεα ΤΘ Και παω Δευτερα για κληρωση Αθηνα με παρουσια δικηγορου. Ισοβαθμουμε 6. Καλη επιτυχια στους επιτυχοντες καλη συνεχεια στους επιλαχων.
την Δευτέρα 9 Σεπτέμβριου σου ειπαν;
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Παίδες άντε για ύπνο προπονησουλα αύριο πάλι και αναμένουμε.. μη χάλαγε τον ύπνο σας τον βραδινό δεν αναπληρώνεται![]()
Έχεις δίκιο φίλε εγώ πάω να τη πέσω γιατί αύριο πάλι... μάγκες αν βγουν απόψε εύχομαι να είστε όλοι μέσα, αλλιώς απο αύριο που θα πάει χαχα καληνύχτα!
ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΣΤΟΥς ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΊΩΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΩΝ.Dimis1 έγραψε:Ρε παιδια να πω μια απορια;δεν θα υπηρχαν ισοβαθμιες που θα επρεπε να γινει κληρωση;
Spik έγραψε:Dimis1 έγραψε:Ρε παιδια να πω μια απορια;δεν θα υπηρχαν ισοβαθμιες που θα επρεπε να γινει κληρωση;
Τις ισοβαθμίες θα τις λύσουν όταν είναι να βγούν οι μόνιμοι πίνακες, οχι τώρα
μα αν πουμε οτι η βαση ειναι 2400 ακριβώς, οι ισοβάθμιες δεν θα καθορίσουν
ποιος ειναι επιλαχών και ποιος επιτυχών στα 2400; Αργότερα θα το μάθουν αυτο δηλαδή;
Dimis1 έγραψε:μα αν πουμε οτι η βαση ειναι 2400 ακριβώς, οι ισοβάθμιες δεν θα καθορίσουνποιος ειναι επιλαχών και ποιος επιτυχών στα 2400; Αργότερα θα το μάθουν αυτο δηλαδή;
Και κάποιος που βρίσκεται στους τελευταίους επιλαχών, στους μόνιμους πίνακες μπορεί να βρεθεί εκτός. Γι αυτό υπάρχουν οι ενστάσεις. Οπότε ναι, αργότερα θα το μάθει
PAPAXITOS έγραψε:ΣΤΙΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ ΣΤΟΥς ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟΛΥΤΗΡΊΩΝ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΩΝ.Dimis1 έγραψε:Ρε παιδια να πω μια απορια;δεν θα υπηρχαν ισοβαθμιες που θα επρεπε να γινει κληρωση;
α καταλαβα μπαίνουν πρωτα τα προφανή στοιχειά για να καθοριστούν οι ισοβάθμιες και μετέπειτα οι κληρωσεις
Και προφανώς άμα είσαι οριακά επιτυχών και βρεθείς μετά στους 10 πρώτους επιλαχών δεν έχει και πολλή σημασία, σίγουρα θα κοπούν 10 άτομα οπότε και πάλι θα μπεις.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 5
Κοιμηθειτε Κυριοι... φυλαω εγω γερμανικο νουμερο !😅

Lefteris 2αμαλ έγραψε: Κοιμηθειτε Κυριοι... Φυλαω εγω γερμανικο νουμερο ! 😅

Τραβάτε να κοιμηθείτε δεν θα πληρωθειτε βραδινό αύριο το μεσημέρι τα καλά καληνύχτα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Ξύπνα Άλφα, έχεις υπηρεσία !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Πωω περασα αστα σαν. αλφας... Βορια αρχηγό σεαπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες