Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Εχει ανεβει στο σαιτ της Αστυνομιας επισημα μεχρι ποια σειρα εχουν κληθει επιλαχοντες σε καθε κατηγορια; Γιατι ακουγονται διαφορα πραγματα οτι απο ενα σημειο και μετα θα φωναζουν και ονοματα ''φαντασματα'' που ειναι πιο κατω στη λιστα!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Αφού δεν σου κάνουν κάποια γενική εξέταση μπορεί και ναι. Εδώ περνούσαν άτομα με τατουάζ στο σβέρκο και μανίκια εκεί θα κολλήσουν; Η εξέταση ήταν να τους πεις εσύ εάν έχεις κάτι οπότε καταλαβενεις...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Xsol έγραψε:Αφού δεν σου κάνουν κάποια γενική εξέταση μπορεί και ναι. Εδώ περνούσαν άτομα με τατουάζ στο σβέρκο και μανίκια εκεί θα κολλήσουν; Η εξέταση ήταν να τους πεις εσύ εάν έχεις κάτι οπότε καταλαβενεις...
Δεν κόβουν πλέον γιατί κάτι τέτοιο θεωρείται παράνομο λόγο των κοινοτικών νόμων της ΕΕ περί διακρίσεων. Τώρα αν το τατού γράφει acab. Βγαίνεις απλά μη ικανός και τελειώνει εκεί το θέμα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 41
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Όταν λες φαντάσματα τι ακριβώς εννοείς; Μέσα στην αναμπουμπουλα βάζουν βύσμα και παίρνουν τηλέφωνο άτομα τα οποία είναι 2500 θέση και κάτω ξέρω εγώ?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 101
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Player7 έγραψε:Εχει ανεβει στο σαιτ της Αστυνομιας επισημα μεχρι ποια σειρα εχουν κληθει επιλαχοντες σε καθε κατηγορια;Γιατι ακουγονται διαφορα πραγματα οτι απο ενα σημειο και μετα θα φωναζουν και ονοματα ''φαντασματα'' που ειναι πιο κατω στη λιστα!
Την ειπες την εξυπνάδα σου. ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΣΕΙΡΑ προταιρεοτητας ΤΕΛΟΣ. Αν δεν μπει ο 1603 θα μπει ο 1604 και ουτο καθεξής. Το να φωναξουν τον 2456 επδ δεν μπηκε ο 1607 δεν γινεται
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
1Ον εσύ γιατί παρεξηγήθηκες σου θιξαμε τον Υπουργό και τη κυβέρνηση;2ον γιατί στο σαιτ της Αστυνομίας δεν ενημερώνει για το ποιους καλούν μέχρι ποιο νούμερο δηλαδή; Εγώ ως υποψήφιος πως θα ξέρω που βρίσκεται η σειρά;
Επίσης μια χαρά μπορούν να καλέσουν από πιο χαμηλά, μετά στο τέλος όμως πρέπει να ψάχνεις τα ονόματα στη λίστα διοριστέων στη ΔΙΑΎΓΕΙΑ να δεις αν είναι όλα εντάξει.
Ποιος θα κάτσει να ψάξει; !
Ζεις σε έναν κρατικό βόθρο που ολα είναι πιθανά!
Επίσης μια χαρά μπορούν να καλέσουν από πιο χαμηλά, μετά στο τέλος όμως πρέπει να ψάχνεις τα ονόματα στη λίστα διοριστέων στη ΔΙΑΎΓΕΙΑ να δεις αν είναι όλα εντάξει.
Ποιος θα κάτσει να ψάξει; !
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 101
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Player7 έγραψε:1Ον εσύ γιατί παρεξηγήθηκες σου θιξαμε τον Υπουργό και τη κυβέρνηση;2ον γιατί στο σαιτ της Αστυνομίας δεν ενημερώνει για το ποιους καλούν μέχρι ποιο νούμερο δηλαδή;Εγώ ως υποψήφιος πως θα ξέρω που βρίσκεται η σειρά;
Ποιος θα κάτσει να ψάξει;
Δεν παρεξηγήθηκα Απλα πιστεψε με δεν ισχυει αυτο. Το οτι ζω εκει που λες οκ. Παντως στο ζήτημα αυτό δεν παιρνουν αριθμος απο πιο κατω σειρα. Μπορει να κανουν Αλλα . Αλλα αυτο τουλαχιστον δεν γινεται. Σιγα και την δουλεια να πουμε που θα βαλει ο αλλος το κέφαλι του για να σου δωσει μια δουλεια των 900? με νυχτερινά με επικινδυνότητα κλπ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 16
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Έχουμε κανένα νέο για αυτούς που είχαν πάρει αναβολή και δίνουν αυτές τις μέρες αθλήματα τι γίνεται αν έχει κοπεί κανένας κτλ;
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μήπως ξέρετε ποτε περίπου θα μας πάρουν Κομοτηνή για εκπαίδευση;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 31
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Γνώμη μου, ίσως τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη, πρώτα ο Θεός.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Ρε μαγκες για να κάλεσε και άλλα 200 στην Α τι φάση παίζει να έχει ξεφύγει αρκετά;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Το πιο πιθανό είναι να έχουν μείνει κενές καμία 30-40 θέσεις και σου λέει θα καλέσουμε. Που θα καλέσουμε κοσμο ας καλέσουμε 200 γτ και από τη σχολή μερικοί δε θα εμφανιστούν καν ή θα κοπούν εκεί.
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Μέχρι ποια σειρά έχουν φωνάξει;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 90
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Για σχολή λογικά μετά τον 15 Αύγουστο αφού έχουν να γίνουν κ αλλά ΠΚΕ.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Επιλαχόντες ΟΠΠΙ (2021)
Γνωριζουμε ποσοι εχουν κοπει η δν παρουσιαστηκαν με δικια τους υπαιτιοτητα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες