Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Συμφωνα με τις αθλητικες δοκιμασιες που περασε η αδερφη μου πριν χρονια για ΕΠΟΠ, στο 1000ρι και το 100αρι τους κοβανε και για 1 δευτερολεπτο εκτος τα βυσματα που κανανε και 6 λεπτα το 1000αρι και δεν μπορουσες να κανεις και ενσταση ή ακομα και αν εκανες πηγαινε στον καδο, κατι τετοιο.
Στη σφαιρα, στο σκαμα, στο υψος ηταν χαλαρα, δεν τους πολυ ενοιαζε ποσο θα πηδηξεις αρκει να το κανεις.
Οσο για τον ΔΜς, δεν κοιτουσαν να εισαι 1,80 και 80 κιλα.
Τους βαζανε γυμνους και τους μετρουσαν την περιφερεια και τα μπουτια. Υπηρχε σειρα της αδερφης μου που η κοπελα ειχε αρκετη μαζα διοτι ηταν αθλητρια και την περασαν κανονικα οπως και αγορια που ειχαν λιγο κοιλιτσα και τους περασαν.
Με λιγα λογια δεν ηταν αυστηροι εκτος απο κατι παρταλια που εκαναν μπαμ οτι θα κοπουν λογω βαρους (1.70 με 95 κιλα) .
Στη σφαιρα, στο σκαμα, στο υψος ηταν χαλαρα, δεν τους πολυ ενοιαζε ποσο θα πηδηξεις αρκει να το κανεις.
Οσο για τον ΔΜς, δεν κοιτουσαν να εισαι 1,80 και 80 κιλα.
Τους βαζανε γυμνους και τους μετρουσαν την περιφερεια και τα μπουτια. Υπηρχε σειρα της αδερφης μου που η κοπελα ειχε αρκετη μαζα διοτι ηταν αθλητρια και την περασαν κανονικα οπως και αγορια που ειχαν λιγο κοιλιτσα και τους περασαν.
Με λιγα λογια δεν ηταν αυστηροι εκτος απο κατι παρταλια που εκαναν μπαμ οτι θα κοπουν λογω βαρους (1.70 με 95 κιλα) .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lefteris 2αμαλ την Σάβ Δεκ 05, 2020 11:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Επισης την καλησπερα μου σε ολα τα κοπελια και τον τιτανομεγιστο ΔΥΚ.

- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Οπως τα λεει ο Λευτέρης το κόβω και γω. Σιγα μην ασχολούνται με δείκτη μαζα σώματος. Τα βασικά θέλουν, αν είναι να σε κόψουν θα σε κοψουν με το οτιδήποτε.
Καλησπέρα και από μένα ρε Λευτέρη γίγαντα 

- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 144
Δυκ καλησπερα σε βαζουν τον πινακα με για την αχρωματοψια που εχει διαφορα χρωματα και πρεπει να δεις καποιος αριθμους; Και αν ναι και δεν δεις καποιους κοβεσαι;
- ArmyOfficer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Αυτό το βύσμα μας έφαγε σε αυτή την χώρα για αυτό δεν πάμε μπροστά
ale3andros12 έγραψε:
Δυκ καλησπερα σε βαζουν τον πινακα με για την αχρωματοψια που εχει διαφορα χρωματα και πρεπει να δεις καποιος αριθμους; Και αν ναι και δεν δεις καποιους κοβεσαι;
Ναι, τσεκάρουν για δυσχρωματοψία και αχρωματοψία.
Σε βάζουν να διαβάσεις και να ξεχωρίσεις κάποιους αριθμούς αρχικά σε πίνακες και μετά σε πίνακες με χρώματα.
Πολύ απλή διαδικασία. Δεν είναι τίποτα.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Θυμαμαι στον στρατο με ειχαν κοψει σε αυτο και σε κατι που βρηκα στο ιντερνετ καποια τα ξεχωριζω ανετα αλλα οχι τοσο και αλλα σχεδον καθολοθ λες να υπαρξει προβλημα;
Στα αθλήματα δεν μπαίνεις σε σειρά κινμετα το 4:30 ας πούμε μπαίνει κάποιος μπροστά και δεν τερματίσεις;Η τερματίζουν όλοι και γράφονται τα βισματ μόνο;
Επίσης στις υγιεινομικες διαδικασίες πάνε ανά ειδικότητα και. Φυλλο ή αλφαβητικά;
Επίσης στις υγιεινομικες διαδικασίες πάνε ανά ειδικότητα και. Φυλλο ή αλφαβητικά;
- ArmyOfficer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 73
Εμείς που έχουμε κάνει την θητεία μας, θα μας ξαναεξετάσουν πάλι για σωματική Ικανότητα; Γνωρίζει κάποιος; Ευχαριστώ!
Γράφω σαν μεθυσμένος αλλά μου έσπασε η οθόνη απ' το κινητό και κάπου κάπου δεν παταει
Θα σε βγάλουν Ι2 με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δηλώσεις ειδικότητες που παίρνουν μόνο Ι1 και κατά 99% θα κριθείς και ακατάλληλος για οδηγός.
Μην δένεις τίποτα κόμπο όμως. Επιτροπές είναι που αποτελούνται από ανθρώπους πέρα από στρατολογικές νομοθεσίες κλπ. Τα πράγματα αλλάζουν από καιρό σε καιρό.
Εγώ απλά λέω τι έγινε το 2009.
Μην δένεις τίποτα κόμπο όμως. Επιτροπές είναι που αποτελούνται από ανθρώπους πέρα από στρατολογικές νομοθεσίες κλπ. Τα πράγματα αλλάζουν από καιρό σε καιρό.
Εγώ απλά λέω τι έγινε το 2009.
ArmyOfficer έγραψε:
Εμείς που έχουμε κάνει την θητεία μας, θα μας ξαναεξετάσουν πάλι για σωματική Ικανότητα; Γνωρίζει κάποιος;Ευχαριστώ!
Εννοείται.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Οκ ΔΥΚ ευχαριστω πολυ
Βλέπω τόση ώρα και σκέφτομαι πώς γίναμε έτσι κάποτε εμππεναν ότι να ναι στο στρατό και τώρα σφαζομαστε να για μια θέση. Κατάντησαν την Ελλάδα Ελλάδα του ντελιβερι και του καφέ (δεν θέλω να θίξω κάποιον)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 1 επισκέπτης