Player7 έγραψε:Απο τι ακριβως κουραζεστε ρε παιδια, εδω μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει απλα μην μπαινετε να απαντησετε οπως δεν εμπαινα και γω.Σιγα τη κουραση!
Από το να βλέπουμε συνέχεια ***** τις ίδιες και τις ίδιες αν θα γίνουν μόνιμη ή όχι κτλπ ναι σίγουρα ο καθένας γράφει ότι θέλει αλλά έλεος παίχτη ! Αλλά δεν θα μας ζαλίσετε κιόλας σε κάθε σελίδα αναφέρονται για το μόνιμο ή όχι. Κούρασε μπρο
Εδώ ακόμα δεν ξέρουμε αν θα μπουμε θελουμε να γίνουμε και μόνιμοι πολλά δεν ζητάμε λέω εγώ θελουμε δεν θελουμε οποίος επιλέξει να μπει σε αυτή την δουλειά θα συμβιβαστεί με αυτο το πράγμα ναι είναι με συμβασει δεν ξέρουμε όταν και αν μπουμε με το καλό αν Θα μονιμοποιηθούμε Το ελπίζουμε οποίος θέλει σίγουρη μονιμότητα ας πάει εποπ θα πάρουν αρκετούς οποίος όμως γουστάρει αστυνομία θα συμβιβαστεί με αυτά τα δεδομένα
BorderPolice21 έγραψε:Καλησπέρα παίδες, λογικά πάμε για ύψος 1,70 για τους άνδρες και 1,60 για τις γυναίκες απ ότι είδα στην επικείμενη προκήρυξη για καταστήματα κράτησης
Παίζει να γίνει κάτι τέτοιο μετά την απόφαση του ΣτΕ.
Ναι παίζει πολύ να γίνει κάτι τέτοιο, πιστεύω εντός του μήνα θα έχουμε νέα και μέσα στον Αύγουστο θα βγει η όποια προκήρυξη είναι να βγει. Μακάρι να πέσω έξω και να τρέξουν πιο γρήγορα τα πράγματα
Το συγκεκριμένο όριο ύψους θα ισχύσει στην προκήρυξη για τα καταστήματα κράτησης βασιζόμενο στην πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ και πολύ πιθανόν να ισχύσει και για τους ΣΦ. Όσο για την μοριοδότηση δεν έχω ιδέα, ελπίζω να είναι ίδια με την περσινή. Υπομονή και θα μάθουμε!
Ότι πληροφορίες έχουμε μέχρι στιγμής αυτό λένε, τώρα τι να σου πω. Εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν βγει να την δω δεν πιστεύω τίποτα.Δεν έχει κάνει και λίγες κωλοτουμπες ο Χρυσό για να τον θεωρώ έμπιστο 😂