δεν είπα για παρασκευή είπα το τελευταίο τσεκ των αιτήσεων είναι την Παρασκευή 6 του μηνός !!! Δευτέρα -τριτη λογικά είπα θα βγουν !!! Και εγώ μαζί σας είμαι μακάρι να. βγουν και σήμερα το βράδυ !! Η πληροφορία π ειχα ήταν αυτή που είπα !!!wolver έγραψε:Ο μπιλλ είπε πως έμαθε για αύριο πρωί. Ο police λέει για παρασκευή. Άντε βγάλε άκρη τώρα, εγώ προσωπικά πιστεύω τον Μπίλλυ!!
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
CASTILLO έγραψε:Να ξερετε παντως οι κυβερνητικοι βουλευτες εχουν δεσμευτει να βολεψουν 2-3 απο καθε νομο. Με οτι να σημαινει αυτο...
Δεν ξέρω αλλά αν είχα τέτοιο χοντρό βύσμα θα ζήταγα κάτι καλύτερο από το να παίζω πετροπόλεμο με μπαχαλάκιδες και να κυνηγάω πρεζάκια στο κέντρο της Αθήνας για 3 και 60. Δεν τους χώνανε σε κανά μουσείο/αρχαιολογικό χώρο να είναι και δίπλα στο σπίτι τους ή πολιτικό προσωπικό πουθενά; Πιο εύκολο μου ακούγεται κιόλας... Απλά λέω.
https://www.newsit.gr/egklhma/elas-akoma-argei-i-nea-mixanokiniti-omada/2865161/.
Άντε Να δούμε...
Παιδιά η βάση στην Α είναι 2550 να ξέρετε... Και τα αποτελέσματα θα βγουν Παρασκευή... Θα πάρει και επιλαχόντες και θα πάει κάπου στο 2500...
καλησπερα, ειναι η 2η φορα και τελευταια φορα που γραφω, προσπαθησα και πριν αλλα ο διαχειριστης εδω μαλλον δν γουσταρει να ενημερωθουν τα μελη εδω μεσα..
οπως εγραψα στο προγουμενο ποστ το οποιο δν ανεβαζεται σκοπιμος με ενημερωσε το ΑΤ οτι Δευτερα θα πρεπει ν ειμαι Αθηνα γιατι ειναι ισοβαθμια Α κατηγορια 2600. Σας ευχαριστω.
οπως εγραψα στο προγουμενο ποστ το οποιο δν ανεβαζεται σκοπιμος με ενημερωσε το ΑΤ οτι Δευτερα θα πρεπει ν ειμαι Αθηνα γιατι ειναι ισοβαθμια Α κατηγορια 2600. Σας ευχαριστω.
Αφήστε τους βουλευτές κ τις θεωρίες... χαλαρώστε κ θα βγει ο πίνακας..
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Ε ναι αλλα δε βγαίνει...
Η γυναίκα πάντως ανυπομονεί όσο και εγώ, ίσως και περισσότερο. Ειδικά όταν της διάβασα το σχόλιο '' θα πάμε κομοτηνή να @##$@ τις φοιτήτριες '' σαν να έβγαλε καπνούς.
Η γυναίκα πάντως ανυπομονεί όσο και εγώ, ίσως και περισσότερο. Ειδικά όταν της διάβασα το σχόλιο '' θα πάμε κομοτηνή να @##$@ τις φοιτήτριες '' σαν να έβγαλε καπνούς.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Μάγκες τζάμπα θα βρυκολακιάσετε σήμερα το βράδυ. Δεν θα βγουν σήμερα.
Όλοι οι σκοποί εδώ βλέπω ε χαχα μάγκες δε βλέπω να βγαίνει απόψε θέλω να πιστεύω απο αύριο αλλιώς μας βλέπω Σούδα και δεν εννοώ το λιμάνι😂
Οι τσιμπλες κοτρωνες γινανε. λετε να καθομαστε τζαμπα?
Ουτε προτωχρονια να καναμε... αχαχαχαχαχαχ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Εγώ πάντως έχω αβγό να τσουγκρίσω , όποιος θέλει...
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 11
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Παίδες άντε για ύπνο προπονησουλα αύριο πάλι και αναμένουμε.. μη χάλαγε τον ύπνο σας τον βραδινό δεν αναπληρώνεται 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες