Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2018)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΖΑΝΤ

Δημοσίευση από ΖΑΝΤ »

Εγώ παιδιά χωρίς ν έχω κάποιο στοιχείο πιστεύω ότι περίπου οι 500 θ είναι από κύριο προσόν κ α επικουρικό κ οι υπόλοιποι 50 από β επικ. για ν πιάσουν όλες τις κατηγορίες...
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά το ΑΣΕΠ είχε πει μόλις τελειωσαν οι αιτήσεις ότι πίστευαν ότι θα έκοβαν πολλά άτομα τα στελέχοι αλλά τελικά οι πιο πολλοί είναι από επικουρίκο...
HELLENICROWER

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Παιδια λιγο ηρεμια.. οτι στειλατε παει τελειωσε δεν γινεται να αλλαξει κατι... καθηστε λιγο να βγουν οι προσωρινοι πινακες να δωσετε τα αθληματα να σας περασουνε και οι γιατροι γιατι κοβεται ενα ποσοστο και εκει... και μετα εχει ο θεος το συζητατε... τωρα να καθεστε να τσακωνεστε ενω δεν εχει βγει τιποτα ουτε καν καμια ανακοικωση για το ποτε παιζει να βγουν τα αποτελεσματα δεν εχει νοημα...
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Πιστεύω πως αυτοί που ξέρουν από έγκυρες πηγες πράγματα ότι πρέπει να τις εκφράζουν... αν μιλάμε όλοι γενικά υπάρχει ένα θέμα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

ARN και Second Lieutenant υπάρχουν λύστε τα θέματα σας με τα Προσωπικά Μηνύματα. Μην μας αναγκάσετε να κλείσουμε και αυτό το θέμα.
Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Φιλε γιωργο απο που το ξερεις; που το ειπε το ασεπ;
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από ml »

Tolis123 έγραψε:Nikos G. ΣΤΟ ΙΕΚ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΟ 2016.ML Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι θα πάρουν κόσμο από Β επικουρια; Εγώ δεν θα επιμείνω άλλωστε κοντά είναι οι μέρες που θα βγάλουν κάτι επίσημο.

Tolis αυτό λέω.200 άτομα το πολύ από κύριο προσόν κ α επικουρια και οι υπόλοιποι από Β επικουρια. Το όριο των 32 έχει κόψει παρά πολύ κόσμο κ για το λόγο αυτό θα μπουν πολλά παιδιά με απολυτήριο λυκείων.
Tolis123

Δημοσίευση από Tolis123 »

Με την δικιά μου εικόνα πάντως βλέπω ένα 60% στην Κύρια κατηγορία..
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Tolis123 έγραψε:Με την δικιά μου εικόνα πάντως βλέπω ένα 60% στην Κύρια κατηγορία..
Όλες οι απόψεις σεβαστές. Εδώ θα είμαστε να τα δούμε όλα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά μην ακούω βλακειες.. Δεν ειναι δυνατον να είναι πάνω από 200 άτομα στέλεχοι αρχαιοφυλακες.. Με την λογική ότι οι αρχαιοφυλακες το 80-90%ειναι πάνω από 35-40 ηλικιακα.. Ρωτήστε ΕΟΠΠΕΠ ρωτήστε τα σωματεία ρωτησετ οποιον θελετε... ΙΕΚ πιστοποίημενα είναι πολύ λίγα γιατί όλοι μα όλοι νόμιζαν ότι με 2 χροχρό φοίτηση θα μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά τους όπως το 11 στους ειδικούς φρουρούς που δεν ήθελε πιστοποίηση απλα το χαρτί μόνο... Εδώ θα ήμαστε και θα δειτε ότι το 70-80 % θα είναι από Β επικουρίκο δηλαδή από Γενικό λύκειο!!! Θα το δείτε
Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Υπαρχει περιπτωση αν παρουμε στον ασεπ να μας πουν; Ποσοι κυρια ποσοι α και ποσοι β;
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από Miron »

Μόνο υπομονή χρειάζεται, ούτε τηλέφωνα ούτε τιποτα. Έχουν που έχουν τόσες προκυρηξεις να ασχοληθούν... Άσε που δεν θα απαντήσουν σε τετοιες ερωτήσεις
Spiros

Δημοσίευση από Spiros »

Πηρα να σου πω την αληθεια και μου λεει θα αργησει λιγο γιατι εχουμε να ασχοληθουμε με αλλες οποτε υπομονη
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Spiros έγραψε:Πηρα να σου πω την αληθεια και μου λεει θα αργησει λιγο γιατι εχουμε να ασχοληθουμε με αλλες οποτε υπομονη
Δε σου είπαν περίπου πόσο θα αργήσουν; έτσι γενικά κ αόριστα σου απάντησαν; δεν περίμενα κάτι περισσότερο η αλήθεια
giogio

Δημοσίευση από giogio »

Καλησπερα κι απο μενα παιδια. Κοντα στα 1000 μορια ειμαι και εγω για την κατηγορια των γυναικων με απολυτηριο λυκειου. Βλεπω ποσο εχετε αναλυσει το θεμα και λετε οτι περιπου 200 ατομα να ειναι στελεχη και φυλακες. Ξερουμε απο αυτους ποσες ειναι γυναικες; Εχουμε καμια εκτιμηση για τις γυναικειες θεσεις; Ευχαριστω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες