Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Αυτός που έγραψε κοπέλα είμαι τρολαρει και το βρίσκει αστείο μπράβο για το ήθος του. Το χειρουργείο δε το κάνα ούτε χέρια ούτε μέση ούτε γόνατο. Δε έχω κάποιο θέμα σε κινήσεις για αυτό σκέφτομαι και να μη το πω καθόλου και ότι βγει
Εκτός αν μιλούσε για το εαυτό της. Ότι αυτή είναι κοπέλα μάλλον αυτό θα εννοούσε. Συγνώμη αν εννοούσε αυτό
Σόρρυ βλακεία μου απλά με τόσα τρολ εδώ μέσα καταλαβαίνεις.
Εγώ στην θέση σου θα το ανέφερα στις ιατρικές εξετάσεις και αν μου λέγανε τπτ οι γιατροί θα τους έλεγα ότι ο γιατρός μου μου είπε ότι όλα είναι οκ και πως δεν υπάρχει θέμα και θα έδειχνα και τα δικαιολογητικά για να το επιβεβαιώσω. Όσο αναφορά τις αθλητικές εξετάσεις, θα έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια στο μήκος και αν έβλεπα ότι δεν μου βγαίνει θα τους έπιανα μετά και θα του ζητούσα λίγη επιείκια, καθότι δεν είναι θέμα ανικανότητας απλά δεν είσαι ακόμα στο 100% της αποκατάστασής σου. Θεωρώ ότι αν τους το πεις με την πρώτη μπορεί να το πάρουν στραβά και να σου την πουν. Γενικά εκείνη την μέρα κάνε καλό ζέσταμα και ειδικά στο μήκος ζήτα να κάνεις κάποια άλματα ως ζέσταμα. Μην ξεκινήσεις απευθείας τα άλματα.Greece έγραψε: Τετ Οκτ 30, 2024 2:23 am Γεια σου αστυνομε! Ο άτυχος είμαι εγώ που έκανα επέμβαση για ρήξη τένοντα πριν από τρεις μήνες (6 μέρες πριν βγει η προκήρυξη). Έβγαζα το Χίλιαρι σε 3 λεπτά. Παρόλα αυτά τώρα το κάνω σε 4 αλλά ακόμα δε μπορώ καλά το μήκος γτ δε μπορώ να προσγειωθω με τα πόδια γτ φοβάμαι. Ξέρετε τι παίζει με το μήκος; Κόβουν εύκολα εκεί; Ρωτάω γτ είμαι ο άτυχος της υπόθεσης. Ευχαριστώ
Καλή επιτυχία!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Ναι εννοείται πάντα ξεκινώ με δυνατό ζέσταμα και θέλω πρώτα να βγάλω Χίλιαρι μετά 100ρι και πιο μετά τα άλματα να μαι ζεστός
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Κανένα νέο παιδιά ; Πόσες ενστάσεις έγιναν πια;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: Αγροτης
Καλημέρα. Ο υπουργός είπε ότι έως το τέλος του έτους, θα εκπαιδευτούν 600+ δόκιμοι αστυνομικοί στην Τρίπολη. Μήπως αφορά τους ειδικούς φρουρούς; Επίσης, ο γιος μου βρίσκεται στην θέση 800 στον πίνακα Α. Έχει ελπίδες να μπει με την δεύτερη σειρά των 600; Ευχαριστώ
Ποιους εννοει εφοσον εμεις ακομα δεν εχουμε δωσει αθληματα?giannislak έγραψε: Πέμ Οκτ 31, 2024 11:41 am Καλημέρα. Ο υπουργός είπε ότι έως το τέλος του έτους, θα εκπαιδευτούν 600+ δόκιμοι αστυνομικοί στην Τρίπολη. Μήπως αφορά τους ειδικούς φρουρούς; Επίσης, ο γιος μου βρίσκεται στην θέση 800 στον πίνακα Α. Έχει ελπίδες να μπει με την δεύτερη σειρά των 600; Ευχαριστώ
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δεν ξέρω ποιους εννοεί αλλά το δήλωσε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Τρίπολης
Υπαρχει σχολη αστυφυλακων στην Τριπολη; Επισης καποιο νεοτερο για το ποτε θα δωσουμε αθληματα υπαρχει?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Εννοεί από την σχολή αστυφυλάκων. Ακόμα δεν πήρε τους 300.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης