Προκήρυξη 9Κ/21 - Καταστήματα Κράτησης (2021)
Και δεν είναι μόνο η Δράμα... Εάν έγινε η καθυστέρηση θα αφορά και άλλες φυλακές... Εξάλλου μην ξεχνάς ότι θα φτιάξουμε και άλλη φυλακή έξω από την Αθήνα σε λίγα χρόνια οπότε θα βγει και άλλη προκυρηξη αργότερα
Δε θα φτιαχτεί ΚΑΙ άλλη φυλακή στην Αθήνα. Θα κλείσει ο Κορυδαλλός και θα πάει στον Ασπρόπυργο.
PetG έγραψε:Και δεν είναι μόνο η Δράμα... Εάν έγινε η καθυστέρηση θα αφορά και άλλες φυλακές... Εξάλλου μην ξεχνάς ότι θα φτιάξουμε και άλλη φυλακή έξω από την Αθήνα σε λίγα χρόνια οπότε θα βγει και άλλη προκυρηξη αργότερα
Ο λόγος είναι δυστυχως φίλε μου ότι Δεν τους ενδιαφέρουν οι φυλακές τους πολιτικούς, για αυτό και τις έχουν αφήσει στην μοίρα τους τόσα χρόνια ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Walas έγραψε:PetG έγραψε:Και δεν είναι μόνο η Δράμα... Εάν έγινε η καθυστέρηση θα αφορά και άλλες φυλακές... Εξάλλου μην ξεχνάς ότι θα φτιάξουμε και άλλη φυλακή έξω από την Αθήνα σε λίγα χρόνια οπότε θα βγει και άλλη προκυρηξη αργότερα
Ο λόγος είναι δυστυχως φίλε μου ότι Δεν τους ενδιαφέρουν οι φυλακές τους πολιτικούς, για αυτό και τις έχουν αφήσει στην μοίρα τους τόσα χρόνια ανεξαρτήτως κυβέρνησης.
Περιέγραψες ακριβώς τη κατάσταση που επικρατεί, πάντως κρατάω μια επιφύλαξη μήπως κ σταλθεί την επόμενη εβδομάδα.
Γιατί πάντως και τα δημοσιεύματα αλλά. Λενε ότι τώρα θα βγει η 9κ αλλά λένε ότι θα βγεί των δήμων, οπότε ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, τουλάχιστον φίλε να ξεμπερδεψετε κ σεις με την 6κ μέχρι τέλους του χρόνου εύχομαι
geomp έγραψε:Walas έγραψε:PetG έγραψε:Και δεν είναι μόνο η Δράμα... Εάν έγινε η καθυστέρηση θα αφορά και άλλες φυλακές... Εξάλλου μην ξεχνάς ότι θα φτιάξουμε και άλλη φυλακή έξω από την Αθήνα σε λίγα χρόνια οπότε θα βγει και άλλη προκυρηξη αργότερα
Περιέγραψες ακριβώς τη κατάσταση που επικρατεί, πάντως κρατάω μια επιφύλαξη μήπως κ σταλθεί την επόμενη εβδομάδα.
Γιατί πάντως και τα δημοσιεύματα αλλά. Λενε ότι τώρα θα βγει η 9κ αλλά λένε ότι θα βγεί των δήμων, οπότε ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, τουλάχιστον φίλε να ξεμπερδεψετε κ σεις με την 6κ μέχρι τέλους του χρόνου εύχομαι
Να είσαι καλά, τουλάχιστον να μπούμε με σύμβαση και εμείς οι εξωτερικοι. Προσωπική μου άποψη παντως είναι ότι θα βγει εντός του έτους και η δικιά σας.
Walas έγραψε:geomp έγραψε:Walas έγραψε:PetG έγραψε:Και δεν είναι μόνο η Δράμα... Εάν έγινε η καθυστέρηση θα αφορά και άλλες φυλακές... Εξάλλου μην ξεχνάς ότι θα φτιάξουμε και άλλη φυλακή έξω από την Αθήνα σε λίγα χρόνια οπότε θα βγει και άλλη προκυρηξη αργότερα
Να είσαι καλά, τουλάχιστον να μπούμε με σύμβαση και εμείς οι εξωτερικοι. Προσωπική μου άποψη παντως είναι ότι θα βγει εντός του έτους και η δικιά σας.
Το ότι δεν τους ενδιαφέρει αυτό το έχουμε δει... Περίμεναν να φτάσουμε 2021 για να φτιάξουν 5-6 καινούργιες φυλακές... Το θέμα είναι να μπορέσει να βγει μέχρι τέλος Δεκεμβρίου έτσι ώστε να μπούνε αυτοί που έχουνε ΙΕΚ τώρα και η επόμενοι σε μελλοντικές προκυρηξεις... Εάν όμως βγει από το καινούργιο έτος θα γίνει σφαγή... Έχουμε από το καλοκαίρι που ακούμε για προκυρηξη και προκυρηξη δεν έχουμε δει ακόμη...
Όσο αναφορά για του Ασπροπύργου καινούργιες φυλακές θα είναι άρα θα χρειαστούνε και εκεί άτομα οπότε θα βγει και για εκεί κάποια προκυρηξη στο μέλλον...
Η Δράμα έχει εντοπιότητα, με τον ένα η τον άλλο τρόπο όσοι είναι από εκεί γύρω θα μπουνε δεν παίζουν ρόλο οι νέες πιστοποιήσεις ΙΕΚ
Εάν δεν έχουνε ΙΕΚ όσο εντοπιότητα και να έχουνε θα παίξουν μπάλα με τους άλλους... Οπότε προτεραιότητα θα έχουνε όσοι είναι ΙΕΚ και μετά οι άλλοι
Και πόσοι Δραμινοι να πήγαν να βγάλουν το ιεκ ρε φίλε; Αρχικά δε μας νοιάζει τι θα γίνει στη Δράμα διότι έχει εντοπιότητα, οπότε δεν αφορά το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων.
Ρε παιδιά και εντοπιότητα να έχουνε θα πάρουνε Μαξ 30-40 μόρια παραπάνω... Δεν σημαίνει ότι θα μπούνε με εντοπιότητα... Θα πρέπει να έχουνε και ΙΕΚ + εντοπιότητα αλλιώς άμα δεν έχουνε ΙΕΚ και έχουνε ΚΕΜΕΑ για παράδειγμα θα παίξουνε μπάλα με τους άλλους... Μην τρελαίνεστε με την εντοπιότητα λες και θα πάρουνε τρελά μόρια
PetG έγραψε:Ρε παιδιά και εντοπιότητα να έχουνε θα πάρουνε Μαξ 30-40 μόρια παραπάνω... Δεν σημαίνει ότι θα μπούνε με εντοπιότητα... Θα πρέπει να έχουνε και ΙΕΚ + εντοπιότητα αλλιώς άμα δεν έχουνε ΙΕΚ και έχουνε ΚΕΜΕΑ για παράδειγμα θα παίξουνε μπάλα με τους άλλους... Μην τρελαίνεστε με την εντοπιότητα λες και θα πάρουνε τρελά μόρια
Από πότε η εντοπιότητα στον ΑΣΕΠ δίνει μόρια ;
Loxias89 έγραψε:PetG έγραψε:Ρε παιδιά και εντοπιότητα να έχουνε θα πάρουνε Μαξ 30-40 μόρια παραπάνω... Δεν σημαίνει ότι θα μπούνε με εντοπιότητα... Θα πρέπει να έχουνε και ΙΕΚ + εντοπιότητα αλλιώς άμα δεν έχουνε ΙΕΚ και έχουνε ΚΕΜΕΑ για παράδειγμα θα παίξουνε μπάλα με τους άλλους... Μην τρελαίνεστε με την εντοπιότητα λες και θα πάρουνε τρελά μόρια
Από πότε η εντοπιότητα στον ΑΣΕΠ δίνει μόρια ;
Πάντα έδινε σε πολλές προκυρηξεις
Δεν δίνει μόρια απλά προηγείσαι έναντι αυτού που δεν έχει εντοπιότητα.PetG έγραψε:Πάντα έδινε σε πολλές προκυρηξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 2:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε όσες προκυρηξεις έκανα τα χαρτιά που είχανε εντοπιότητα έδιναν μόρια λίγα βέβαια αλλά έδιναν... Τώρα σε αυτήν δεν ξέρω τι θα γίνει... Εγώ ξέρω ότι παίρνεις και μόριαWalas έγραψε:Δεν δίνει μόρια απλά προηγείσαι έναντι αυτού που δεν έχει εντοπιότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 2:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 367
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
PetG έγραψε:Σε όσες προκυρηξεις έκανα τα χαρτιά που είχανε εντοπιότητα έδιναν μόρια λίγα βέβαια αλλά έδιναν... Τώρα σε αυτήν δεν ξέρω τι θα γίνει... Εγώ ξέρω ότι παίρνεις και μόρια
Σε αυτή τη προκήρυξη δε παίρνεις μόρια απλά έχεις προτεραιότητα παράδειγμα ένας που έχει ΙΕΚ στέλεχος με εντοπιότητα προηγείται με έναν που έχει σκέτο ΙΕΚ, όμως κάποιος που έχει Α η β επικουρία εντοπιότητα προηγείται στο πίνακα του και όχι σε αυτόν που έχει ΙΕΚ στέλεχος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Οκτ 24, 2021 2:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες