George 25 έγραψε:Δεν έχει να κάνει ο καθένας λέει ότι θελει άλλος θελει να μην παίρνουν 1000 μόρια οι δόκιμοι άλλος δεν θελει να μετράει η προεδρική φρουρά τίποτα αυτά δεν θα αλλάξει ότι και να λένε καποιοι
Αυτο λεω ρε παιδι μ ναι γιαυτο συμφωνω μαζι σου γτ καθε φορα τα ιδια συζητιουνται και δεν αλλαζει τπτ οποτε τσαμπα τα λενε ορισμενοι. Τεσπα αναμενουμε !
nik0s10 έγραψε:Εάν ανέβει το όριο ηλικίας, θα ανέβει και εδώ.
Και ομως εγω δεν το πιστευω αυτο στους σφ το συζητανε επειδη δεν ξερουν οτι δεν θα χει τοση ζητηση οποτε σου λεει ας το ανεβασω να καλυφτουν οι θεσεις ενω στους εφ δεν τιθεται τετοιο θεμα.
Αυτο για τα πτυχια συζητιόταν απο περυσι μετα και το κραξιμο που εφαγαν και ηθελαν να το αλλαξουν να δινονται καποια μορια και σε γραμματιακες γνωσεις, μου το εχουν πεει και ατομα απο το σωμα... Τωρα τι θα ισχυσει και τι θα κανουν μονο αυτοι ξερουν
Αυτό που συμφωνούνε μερικοί στο να μοριοδοτείται πχ πτυχίο ΤΕΙ-ΑΕΙ είναι όντως για γέλια.Θα βάλουν πχ άτομα με άκυρα πτυχία που δεν έχουν περάσει καμία δύσκολη κατάσταση και
κοιμόντουσαν όρθιοι σε ενα θρανίο να κυνηγούνε αναρχικούς η να επιβάλουν την τάξη.
Μερικοί νομίζετε οτι είναι παιχνιδάκι αλλά στην πράξη θα τα βρείτε σκούρα. Θυμηθείτε τα λόγια μου.