Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Όπως το θέτεις ναι, έχεις δίκιο.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 239
1000 εποπ και 600 οβα λενε για το 21.
You couldn't beat me even if you wanted to.
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Εχει τις πηγες του το armyvoice. Και τα νουμερα εκει κυμαινονται, μπορει και να πεσουν κι αλλο αν και αμφιβαλλω.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Loxias316 έγραψε:Φίλε απ' ότι φαίνεται τραβάς τα μαλλιά σου μόνος σου. Ο αδελφός ρώτησε αν μπορεί να κάνει τα χαρτιά του ενώ είναι οβα... Και πήρε την απάντηση του... Τώρα εσύ με την έκθεση πρέπει να σου βάλουμε ένα 18 μίας και δεν έχεις ξεφύγει ακόμα απ' το σχολείο... Καταλάβαμε είσαι έξυπνο παιδί!
αμα κανεις τν κοπο και διαβάσεις τα μηνύματα ολα επειδή παρακολουθώ αρκετο καιρο το θεμα αναφέροντα σε σωματα και εννοούν αεροπορία ναυτικο και λοιπά τουλαχιστον τα βασικα να τα ξερουμε αεροπορία ναυτικό στρατος είναι κλαδοι
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Γιατί ειστε τοσο σίγουροι οτι οι τωρινοι οβα μπορούν να ενταχθούν σαν εποπ; Επειδή γινόταν παλιά; Μου φαίνεται κουλο να βγαζουν οβα κ εποπ ενω γνωρίζουν οτι οβα δεν θα παει κανείς, όπως μου φαίνεται κ κουλο να μπουν οβα για να πάρουν μόρια τον αμέσως επόμενο χρόνο για εποπ. Δεν ξέρω, μονο εμενα μου φαίνεται περίεργο;
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
Εγώ πιστευω θα τους αφήσουν τους ΟΒΑ να κάνουν δήλωση για ΕΠΟΠ τους παλιους λογικά. Αλλά και παλι χωρίς σπουδές ή ξένες γλώσσες δυσκολο να κατοχυρώσουν θέση. Δεν τους σώζουν απλά 100 μόρια
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Και εγω ετσι το βλεπω, αλλα ακουω απο πολλους οβα (που υπηρετουν ηδη) οτι μπορουν και παιρνουν και μορια αναλογος τους μηνες που εχουν υπηρετησει σαν οβα. Τωρα τι πραγματικα γινεταιδεν ξερω.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Οι παλιοί μου φαίνεται φυσιολογικό να δηλωσουν αφού εχουν τελειώσει τη θητεία τους κ να παρουν τα μόρια. Μιλάω για τους τωρινούς που μπήκαν πέρυσι ή ακομα κ. Αυτούς που θα μπουν τωρα (αν βγει για οβα). Τεσπα τι να πουμε, θα δείξει
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι φαινεται περιεργο που ξαναπαιρνουν οβα και οχι αποκλειστικα εποπ. Ισως οι νεοι οβα να μην εχουν το δικαιωμα να κανουν αιτηση για εποπ και να μπορουν οι παλιοι οπως λετε. Αλλα και παλι δεν ξερουμε μεχρι να βγει καποιο φεκ ή καποια ανακοινωση.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Θα βγει ρε παιδιά η τσάμπα περιμενουμαι; Πάντως από ένα συμαθητη που είναι αξιοματικος στο ΣΞ μου ειπε να ηρεμήσω θα βγει σίγουρα τώρα για της θέσεις κανείς δεν ξέρει.
Ακριβώς αυτό. Ακυρώνει τον θεσμό των ΟΒΑ αν μπουν έστω και το 1/3 από τους τωρινούς
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Και μετά ξυπνήσατε. Μέχρι το 2009 έπαιρνε κάθε χρόνο και εποπ και οβα.
Οτι θα αφήσουν να δηλώσουν αστρατευτοι και όχι οβα; Αλλάξτε πλευρό τώρα.
Επίσης παλιοί οβα δεν υπάρχουν εντός του ορίου ηλικίας, και του 2017 και του 2014 υπηρετούν ακόμα.
Αν σκοπεύουν να παίρνουν και τους δύο, οι ειδικότητες που θα ζητάνε στους εποπ θα είναι εξειδικευμένες και στους οβα θα ζητάνε τις βασικές ( ΕΔ, ΠΑ που συμπληρωνονται οι θέσεις). Ξηράς και ειδικά ναυτικο είναι απίθανο να ξαναπάρει οβα, δεν πάει κανένας.
Οτι θα αφήσουν να δηλώσουν αστρατευτοι και όχι οβα; Αλλάξτε πλευρό τώρα.
Επίσης παλιοί οβα δεν υπάρχουν εντός του ορίου ηλικίας, και του 2017 και του 2014 υπηρετούν ακόμα.
Αν σκοπεύουν να παίρνουν και τους δύο, οι ειδικότητες που θα ζητάνε στους εποπ θα είναι εξειδικευμένες και στους οβα θα ζητάνε τις βασικές ( ΕΔ, ΠΑ που συμπληρωνονται οι θέσεις). Ξηράς και ειδικά ναυτικο είναι απίθανο να ξαναπάρει οβα, δεν πάει κανένας.
Διασώστη 31, η αλήθεια είναι ότι το Π Ν λαμβάνει τη τελευταία θέση στις επιλογες. Εικαζεις ότι θα βγαλει προκήρυξη για ΕΠΟΠ;
Δεν ξερω εαν σε συμφαιρει κατι κατοιο απλα να σε ενημερωσω οτι δεν ισχυει, κανουν κανονικοτατα, δεν ακυρωνουν τον θεσμο απλα σου δινουν το δικαιωμα Να γινεις μονιμος, δεν μπορουν σε εναν συμβασιουχο να απαγορευσουν να παρει μερος σε κανεναν διαγωνισμο. ΟΠως οι μονιμοι υπαξιωματικοι δινουν εξετασεις και πηγενουν ευελπιδων Χωρις να ακυρωνετε ο θεσμος τους, οπως ενας εποπ παλια μπορουσε να δωσει εξετασεις (εαν πληρουσε οριαηλικιας κτλ) και να μπει σε σχολη μονιμων, ειναι ακριβως το ιδιο. Δεν μπορει να δωσει εξετεσεις ΜΟΝΟΝ οποιος ηταν Οβα ο οποιος παραιτηθηκε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες