Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αν ήταν να παρουσιάσουμε 15-20 που λες δεν θα έπρεπε να είχαν βγει τα αποτελέσματα ήδη;
Επισκέπτης

Αυτό για το μουζακι ισχύει για τη σχολή αστυφύλακων όχι για τους ειδικούς φρουρούς
Επισκέπτης

Παιδια καλησπερα, ειμαι ο αρχιφυλακας. αμυγδαλεζα θα μπειτε, μην πιστευετε διαφορα αλλα που γραφονται. κανουν εργασιες στην σχολη σας και μολις ειναι ετοιμη θα μπειτε. επισης ειναι δεδομενο οτι οι 300 θα μπειτε το 2024. μην αγχωνεστε οτι θα μπειτε το 2025. επισης για καποιον που ρωτησε για τατουαζ. επιτρεπεται τατουαζ να φερει καποιος αν δεν φαινεται οταν φοραει την στολη και αν δεν προσβαλει την αστυνομια. αυτο λεει ο κανονισμος. απο κει και περα παιζει ρολο και η επιτροπη που θα περασει ο καθενας. υπαρχουν αυστηρες αλλα και επιεικεις. τελος επειδη ρωτανε αρκετοι επιλαχοντες αν εχουν πιθανοτητες να μπουνε ειναι λιγο σχετικα ολα αυτα. απο την α κατηγορια θα παρει συνολικα 720. απο τη β κατηγορια θα παρει συνολικα 180. δεν μπορει κανεις με σιγουρια να υπολογισει τι θα γινει ακριβως με τους επιλαχοντες. φυσικα οσο πιο κοντα εισαι στα νουμερα αυτα τοσο αυξανονται οι πιθανοτητες. παντως να θυμαστε κατι σημαντικο. οσο και να φτασει ο αριθμος των επιλαχοντων και στις 2 κατηγοριες που θα μπουνε στην σχολη δεν τελειωνουν εκει οι πιθανοτητες των αλλων επιλαχοντων που για λιγο δεν μπηκαν. γιατι παντα υπαρχουν παραιτησεις και μεσα στην σχολη και τους αναπληρωνουν οι επομενοι απο τους πινακες. οποτε και να ξεκινησει η σχολη μη νομιζετε οτι εσεις που ειστε κοντα στους τελευταιους που μπηκαν οτι σταματησαν οι ελπιδες σας. καλο βραδυ
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Γεια σου αστυνομε! Ο άτυχος είμαι εγώ που έκανα επέμβαση για ρήξη τένοντα πριν από τρεις μήνες (6 μέρες πριν βγει η προκήρυξη). Έβγαζα το Χίλιαρι σε 3 λεπτά. Παρόλα αυτά τώρα το κάνω σε 4 αλλά ακόμα δε μπορώ καλά το μήκος γτ δε μπορώ να προσγειωθω με τα πόδια γτ φοβάμαι. Ξέρετε τι παίζει με το μήκος; Κόβουν εύκολα εκεί; Ρωτάω γτ είμαι ο άτυχος της υπόθεσης. Ευχαριστώ
Επισκέπτης

Καλημερα, για το παιδι που εχει κανει χειρουργειο, κοιτα φιλε μου παλια τα χρονια τα δικα μου ηταν συνηθως ελαστικες οι επιτροπες. τωρα δεν γνωριζω. αυτο που θα κανεις παντως ειναι οταν πας να περασεις τα αθληματα πριν ξεκινησουν θα πιασεις την επιτροπη και θα τους πεις για το χειρουργειο που εκανες. να εχεις μαζι σου και οσα χαρτια εχεις που το αποδεικνυουν. πιστευω θα σε βοηθησουν. μη πας κανονικα σα να μην συμβαινει τιποτα, θα πας νωριτερα να μιλησεις στην επιτροπη και να τους δειξεις τα χαρτια. ταπεινη μου γνωμη ολα καλα θα πανε.
Επισκέπτης

Για πκε τώρα θα καλέσει ατομα και για τους 600
η το 25 ξεχωριστά?
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Είμαι το παιδί με το χειρουργείο. Έχω το χαρτί του γιατρού που λέει όλα καλώς ότι δηλαδή μπορώ να συμμετέχω στα αθλήματα και τα βγάζω έστω και ζορικα. Το μήκος όπως είπα με δυσκολεύει βέβαια έχω καιρό μέχρι να δώσουμε. Απλά δε ξέρω αν είναι καλή ιδέα να τους δείξω ότι έκανα επέμβαση μήπως με κοιτάξουν διαφορετικα και πουν κόψτε τον. Δε τους έχω εμπιστοσύνη. Οι υπόλοιποι θα το λέγατε πως κάνατε; Δε είχα ολική ρήξη για αυτό και μπορώ και τρέχω τώρα απλά δε είναι το ίδιο με πριν από επέμβαση γτ έχει περάσει μόνο 3μηνο
Επισκέπτης

Όταν πας για υγειονομικά σου δίνουν ένα χαρτί που συμπληρώνεις και λέει και αν έχεις κάνει και χειρουργεία/επεμβάσεις και πότε τα έκανες και που
Αν πιστεύεις ότι δεν επιβαρύνεις την επέμβαση σου καλός αλλα καλό είναι να το κρίνουν και αυτή 🥺
Επισκέπτης

Ο γιατρός που μου το κάνε είπε ότι ο τένοντας σε ένα μήνα θα μπορεί να δεχθεί πλήρη πίεση. Μόλις πέρασε ενάμισης μήνας λέει πλέον μη το φοβάσαι. Έιναι γιατρός ποδοσφαίρικης ομάδας δε θέλω να πω περισσότερα. Έχω κάνει πολύ καλή ενδυνάμωση και έχουν περάσει πλέον 3 μήνες. Έχω αρχίσει εδώ και 1 μήνα προπονήσεις οπότε δε το επιβαρύνω στο τρέξιμο. Στο άλμα δε είμαι έτοιμος ακόμα. Αυτό δε ξέρω αν πρέπει να γράψω αν έκανα η όχι γτ δε φαίνεται. Δύο ουλές μικρές είναι που δε φαίνονται ευκολα
Επισκέπτης

Άμα δεν φαίνονται εντάξει γιατί θα μας αφήσουν τσιτσιδια μόνο με τα εσώρουχα
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Σε εκείνο το σημείο που είναι ειδικά δε φαίνεται με τίποτα
Επισκέπτης

Καλά αποτελέσματα να έχεις πάντως
Greece

Δημοσίευση από Greece »

Ευχαριστώ αδερφέ επίσης. Θα ναι κρίμα να μη περάσω γτ πήγα και σε μαύρη Μοίρα Καταδρομών όπως πολλοί από εδώ που το κυνηγάμε χρόνια
Επισκέπτης

Για το παιδι με το χειρουργειο που με ρωτησε. αν πας και σε κοψουν στο αλμα χωρις να τους εχεις πει προηγουμενως για το χειρουργειο παει σε εκοψαν. αν τους το πεις πριν τα αγωνισματα η γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι ελαστικοι την ωρα του αλματος και θα σε περασουν ακομα και αν δεν τα καταφερεις. εγω στη θεση σου θα τους εμημερωνα. επισης στην υγειονομικη εξεταση αν τους κρυψεις το χειρουργειο και το ανακαλυψουν δεν ειναι καλο. στη θεση σου θα το ελεγα. εκει 2 πραγματα τους ενδιαφερουν κυριως, να ανοιγοκλεινουν τα δαχτυλα των χεριων για να μπορεις να πιανεις το οπλο και να πυροβολεις και να μπορεις να λυγιζεις μεση και γονατα. να σκυβεις και να σηκωνεσαι.
Επισκέπτης

Greece έγραψε: Τετ Οκτ 30, 2024 2:12 pm Ευχαριστώ αδερφέ επίσης. Θα ναι κρίμα να μη περάσω γτ πήγα και σε μαύρη Μοίρα Καταδρομών όπως πολλοί από εδώ που το κυνηγάμε χρόνια

Κοπέλα ειμ 😛🤣🤣
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες