Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

ΕΜΚ κατά κει πάει .. Εγώ δν έχω μάθει τίποτα αλλά επειδή τα χειρότερα σενάρια π είχα σκεφτεί για φέτος έγιναν όποτε ναι πιστεύω ότι θα μας γαμησουν φέτος πλέι όποτε θα αργήσει να πάρει
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Ακούγονται γενικώς πολλά. Ισχύει οτι θα αργησει να πάρει νέους εποχικούς ακόμα και αν μας πάρουν φέτος ΑΛΛΑ οι εποχικοί είναι με ευρωπαικό κονδύλη και όχι του κράτους. Οπότε μου φαίνετε κάπως χωρίς λογική ενώ θα δώσει κονδύλη για συμβασιουχους 12μηνων για 7 συνεχόμενα χρόνια με βλέψη μονιμότητας μετά την 7ετια λόγο κλιματικής αλλαγής και για περιβαλλοντικούς κυρίως λόγους να σταματήσε το κονδύλη για τους εποχικούς. Να μην έχει πχ 2500 χιλιάδες αυτό ναι αλλά μια χιλιάρα σίγουρα. Μάγκες τα πεζοπόρα που πάμε σε δύσβατες περιοχές εποχικοί είμαστε όχι μόνιμοι. Ενας με 2 μόνιμους και 5 με 6 εποχικούς η κάθε ομάδα είναι. Η εποχικοί κάνουν τη δουλειά γενικα γιατί είμαστε ο τελευταίος λίθος αλλά και οι εποχικοί παίρνουν τα πιο πολλά εύσημα απο το αρχηγείο να ξέρετε
πάντως φέτος θα βγεί προκήρυξη και ακούγετε ακόμα πιο πολύ απλά παίζουν με τα μόρια και τι θα γίνει με όρια ηλικίας υψος εποχικοι εθελοντες κλπ... Μεσα στο μήνα αν όχι αυτον στον άλλον περιμένετε να βγααίνει ανακοίνωση.
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Stan20 »

ΚΔΑΛ πολύ σωστός ρε φίλε. Μακαρι να σας πάρει όλους γιατί είσαι εποχικός απ ότι κατάλαβα αλλά να ξέρεις ότι τα όρια ηλικίας θα είναι αυτά που έβαλαν τότε που σας πήραν εποχικούς,40 για μάχιμους και 45 για οδηγούς, τωρα το καταποσο θα βγει τόσο σύντομα που λες δεν το ξέρω. Μακαρι εάν έχεις τέτοια ενημέρωση και είναι βάσιμη να βγει με το καλό, σας το εύχομαι.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Για ιδιώτες το όριο ηλικίας δεν θα είναι μέχρι 30 τουλάχιστον λέτε;
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Λογικά στα 28 θα είναι όπως ήταν και παλαιότερα ποτέ δεν ξέρεις όμως.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Diasostis31 »

29 ήταν το 2011.
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Πιέζουν πολύ τα σωματεία πάντως παιδιά, εαν μπείτε fb θα καταλάβετε για τι πράγμα μιλάω. Καθημερινες συναντήσεις με βουλευτές και περιφεριαρχες και συνεχώς κερδίζουν την εμπιστοσύνη όλων. Μπραβο τους παντως, σίγουρα δεν θα αργήσουν να το πετύχουν και το αξίζουν.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Pyr »

mikeangel έγραψε:
Stan20 έγραψε:1500 ιδιώτες; Αρκετά μεγάλο νούμερο. Εποχικοι πόσοι;
εποχικοί όλοι

Πώς το λες ; Έχεις κάποια απόδειξη ;

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Καλησπέρα... Αν δεν περάσουν όλοι οι εποχικοι στην προκυρηξη των μονίμων... Και παραμείνουν κάποιοι από αυτούς εποχικοι.(γιατι για να τους διωξει το αποκλείω). Δεν θα καλύψει κενα εποχικών από τους πίνακες επιλαχοντων;
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Κ. Δ. ΑΛ. έγραψε:Ακούγονται γενικώς πολλά. Ισχύει οτι θα αργησει να πάρει νέους εποχικούς ακόμα και αν μας πάρουν φέτος ΑΛΛΑ οι εποχικοί είναι με ευρωπαικό κονδύλη και όχι του κράτους. Οπότε μου φαίνετε κάπως χωρίς λογική ενώ θα δώσει κονδύλη για συμβασιουχους 12μηνων για 7 συνεχόμενα χρόνια με βλέψη μονιμότητας μετά την 7ετια λόγο κλιματικής αλλαγής και για περιβαλλοντικούς κυρίως λόγους να σταματήσε το κονδύλη για τους εποχικούς. Να μην έχει πχ 2500 χιλιάδες αυτό ναι αλλά μια χιλιάρα σίγουρα. Μάγκες τα πεζοπόρα που πάμε σε δύσβατες περιοχές εποχικοί είμαστε όχι μόνιμοι. Ενας με 2 μόνιμους και 5 με 6 εποχικούς η κάθε ομάδα είναι. Η εποχικοί κάνουν τη δουλειά γενικα γιατί είμαστε ο τελευταίος λίθος αλλά και οι εποχικοί παίρνουν τα πιο πολλά εύσημα απο το αρχηγείο να ξέρετε
πάντως φέτος θα βγεί προκήρυξη και ακούγετε ακόμα πιο πολύ απλά παίζουν με τα μόρια και τι θα γίνει με όρια ηλικίας υψος εποχικοι εθελοντες κλπ... Μεσα στο μήνα αν όχι αυτον στον άλλον περιμένετε να βγααίνει ανακοίνωση.

Χωρίς να σε ακυρώνω εμένα μου έχουν πει ότι ο εποχικός πληρώνετε από κρατικά χρήματα όχι ευρωπαϊκά όπως Π. Χ. Αναπληρωτές δάσκαλοι κτλπ.

Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Pyr »

Stan20 έγραψε:ΚΔΑΛ πολύ σωστός ρε φίλε. Μακαρι να σας πάρει όλους γιατί είσαι εποχικός απ ότι κατάλαβα αλλά να ξέρεις ότι τα όρια ηλικίας θα είναι αυτά που έβαλαν τότε που σας πήραν εποχικούς,40 για μάχιμους και 45 για οδηγούς, τωρα το καταποσο θα βγει τόσο σύντομα που λες δεν το ξέρω. Μακαρι εάν έχεις τέτοια ενημέρωση και είναι βάσιμη να βγει με το καλό, σας το εύχομαι.

Είναι κάτι επίσημο αυτό που λες με τις ηλικίες αν ναι από που ;

Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Αυτές τις ηλικίες θέλουν και ζητούν τα σωματεία από τους βουλευτές και όσους συναντιούνται, δεν πρόκειται να αφήσουν εποχικούς απ έξω ούτε έναν εκτός από τους παλιούς οι οποίοι δεν έχουν ακόμη απολυτήριο γυμνασίου
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Pyr ευρωπαϊκά είναι τα κονδύλια 😉
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

pyr ψαξτο καλύτερα. Ευρωπαικά κονδύλια είναι όπως και η προκήρυξη που ακούγετε και θα βγει πάλι απο ευρωπαικά κονδύλια θα είναι... Γιατί δεν γίνεσαι μόνομις αλλά συμβασιούχος 12μηνος Για 7 η 5 ετη με ανανέωση σύμβασης η απορρόφηση μονιμότητας...
ναι εποχικός είμαι. Τέλη ιουλίου η αύγουστο να είστε σίγουροι ότι θα ξέρουμε τα πάντα. Το τι ακούγετε; Ναι ακούγετε για όρια ηλικίας στους εποχικούς όμως απο 32 μέχρι 40. Και για ιδιώτες 28 (που είναι το πιθανο) μέχρι 30... Και γενικά ή μόνη διαφορά από τους 5ετήςμε τους ειδικούς πυροσβέστες θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ότι θα μπορούν να σε πάνε όπου θέλουν με μεταθέσεις.(οι πενταετείς όποιον νομό διάλεγαν πήγαιναν και δεν κουνιόντουσαν απο τον νομό που δήλωσαν) ενώ τώρα θέλουν αεροδρόμια παντού (κυρίως Αθήνα) πάνω απο τους μισούς θα είναι Αθήνα... Θα προηγηθούν 100% οι εποχικοί με μόρια που δεν θα φτάνονται απο την αντιπυρική που έχουν. Αυτά ξέρω και ε΄χω ακούσει και γενικά σε πολλά που έχω πει δυστυχώς η ευτυχώς έχουν βγει... Μακάρι φίλοι μου να μπουμε και να μπείτε όλοι όσοι είστε εδω μέσα. Σας τ ευχομαι
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Δηλαδή εφόσον είναι ευρωπαϊκά τα κονδύλια ι θεσμός του εποχικού δεν θα χαθεί και θα ξαναπάρει με λίγα λόγια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες