Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Greek_Army »

Α. Μανιτάκης: Σταδιακά θα απορροφηθούν οι 10.000 διοριστέοι του ΑΣΕΠ

Διαγωνισμός Πυροσβεστικής
Ειδικά για τις 725 θέσεις της προκήρυξης για την Πυροσβεστική, ο κ. Μανιτάκης σχολίασε: «Μήπως πρέπει να πούμε στο κάθε παιδί πως τζάμπα περιμένει; Άμα του το πούμε όμως, θα υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες σε κείνους που προκήρυξαν τους διαγωνισμούς. Ακόμα και με την αναλογία 1/1 το 2015, οι επιτυχόντες στην Πυροσβεστική δεν θα διοριστούν, καθώς ο διαγωνισμός έχει ισχύ διετίας».

Ήδη υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες Μανιτάκη (σιγά μην σε πω και κύριο), ραντεβού στα δικαστήρια.
theo

Δημοσίευση από theo »

Δικαστηριο Κυριοι. Εγω ηδη θα μιλησω με τον δικηγορου μου σημερα. Αν κανεις αλλος θελησει να ακολουθησει η εχει ηδη ξεκινησει ας γραψει εδω ωστε να κανω εγγραφη στο Forum και να μιλησουμε κατ'ιδιαν.(Δεν κανω εγγραφη γιατι ειχα κανει για αλλο θεμα και καθ'οτιν λιγο ασχετος εχω ξεχασει κωδικους και λοιπα). Δεν εδωσα εγω 850 Ευρω σε εισητηρια πηγαινε ελα Αθηνα, εχασα αδειες και ρεπο και την ωραια μου ψυχολογικη κατασταση μπαινοντας στο Internet καθε μερα να διαβαζω τα εσχη τους.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Άντε πάει και αυτό, καλά κρασιά τώρα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κρίμα για τα παιδιά αλλά δυστυχώς αυτό όλοι το γνωρίζαμε!
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Εντάξει δεν πειράζει θα έρθουν μαζί μας ειδικοί φρουροί... Από την μια είναι για γέλια από την άλλη για κλάματα...725 ψυχές ξανά στον αέρα... Άρε... Μέσα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
turbodiesel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από turbodiesel »

Ο Β. Οικονόμου, επεσήμανε από πλευράς του πως με βάση την αναλογία «ένας προς επτά» που τηρείται σήμερα, σε μια σειρά από φορείς οι επιτυχόντες δεν θα διοριστούν ποτέ, λόγω λήξης ισχύος των διαγωνισμών.«Αφού το κράτος δεν έχει λεφτά να τους προσλάβει και ήταν δέσμιο διεθνών συμβάσεων, γιατί έβγαλε 725 θέσεις προκήρυξης για την Πυροσβεστική, και σήμερα λέει πως δεν έχει λεφτά; » σχολίασε ο βουλευτής. «Μήπως πρέπει να πούμε στο κάθε παιδί πως τζάμπα περιμένει; Άμα του το πούμε όμως, θα υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες σε κείνους που προκήρυξαν τους διαγωνισμούς. Ακόμα και με την αναλογία 1/1 το 2015, οι επιτυχόντες στην Πυροσβεστική δεν θα διοριστούν, καθώς ο διαγωνισμός έχει ισχύ διετίας».

«Το θέμα των διοριστέων ήταν για μας πρώτη φροντίδα και έγνοια» απάντησε ο κος Μανιτάκης, γιατί «πρώτοι που έχουν δικαίωμα στην εργασία και αξίωση για κατάληψη θέσης στο Δημόσιο, είναι οι διοριστέοι που περιμένουν τόσο καιρό να δικαιωθούν

Αυτα που εγραψες greek τα ειπε ο Οικονομου οχι ο Μανιτακης...

ΔΟΚΙΜΟΣ

Δημοσίευση από ΔΟΚΙΜΟΣ »

Ξαναμπείκε στο fireservice ο πίνακας μας... Έστω κι αυτό κάτι είναι... Σίγουρα τα πράγματα είναι χάλια αλλά όταν είδα οτι τραβήχτηκαν και οι πίνακες...

τι γίνεται πάντως γιατί βγήκε και ξαναμπείκε; Υπήρχε λόγος η κανένας αργόσχολος υπάλληλος το διέγραψε και μετά το είδε... Τι να πεις κρατος για γέλια...
Άβαταρ μέλους
DELTA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από DELTA »

Στο extra3 λεει για τους επιτυχοντες
ΔΟΚΙΜΟΣ

Δημοσίευση από ΔΟΚΙΜΟΣ »

Τι ειπε ακριβως; Ακουσες κατι καλο;
georgep

Δημοσίευση από georgep »

theo έγραψε: Δικαστηριο Κυριοι. Εγω ηδη θα μιλησω με τον δικηγορου μου σημερα. Αν κανεις αλλος θελησει να ακολουθησει η εχει ηδη ξεκινησει ας γραψει εδω ωστε να κανω εγγραφη στο Forum και να μιλησουμε κατ'ιδιαν.(Δεν κανω εγγραφη γιατι ειχα κανει για αλλο θεμα και καθ'οτιν λιγο ασχετος εχω ξεχασει κωδικους και λοιπα). Δεν εδωσα εγω 850 Ευρω σε εισητηρια πηγαινε ελα Αθηνα, εχασα αδειες και ρεπο και την ωραια μου ψυχολογικη κατασταση μπαινοντας στο Internet καθε μερα να διαβαζω τα εσχη τους.
Ηδη 240 απο εμας εχουμε βαλει δικηγορο μπορεις κι εσυ να μπεις αν θες.
Greekcommando

Δημοσίευση από Greekcommando »

Θελω εγω να μπω. Που μπορω να βρω πληροφοριες για τον δικηγορο !
theo

Δημοσίευση από theo »

Και εγω μαζι σας. Παρακαλω να μου δωσεις πληροφοριες για να συμμετασχω. Ευχαιστω εκ των προτερων
ΠΟΛΙΤΗΣ

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Είναι αρκετά άτομα που έχουν μαζευτεί κι έχουν ορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο (κι εγώ μέσα) και η συνεννόηση γίνεται μέσω Facebook.

Άποψή μου είναι ότι πρέπει να κάνουμε προσφυγή για να κρατηθούν οι πίνακες μας σε ισχύ και να το πάμε δικαστικά αλλιώς δεν μας παίρνουν.

Ο δικηγόρος είπε ότι δεν προβλέπονται προσλήψεις για το 2013-2014 οπότε αν δεν κινηθούμε δικαστικά οι πίνακες παύουν να έχουν ισχύ και παίρνουμε τα τρία μας.

Δικαστικά αλλιώς άντε γεια εν ολίγοις...

Χρήματα υπάρχουν, θέσεις υπάρχουν απλώς θέλουν να βάλουν δικούς τους.

georgep

Δημοσίευση από georgep »

Ηλιας Δ. Κολλυρης τηλεφωνο (210-3608504,210-3643637) Παρτε τηλεφωνο παιδια πειτε του οτι εισαστε επιτυχοντες της προκυρυξης και αφου τα κανονισετε ολα θα ερθετε σε επαφη με τον επικεφαλης μας να ενσωματωθητε στην σελιδα μας στο facebook.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από electrolisa »

Εμενα δε με ενδιαφερει το θεμα μιας κ δν ειχα κανει τα χαρτια μου τοτε. Ωστοσο χθες π εβλεπα τον Τραγκα ειχε καλεσμενους κατι στελεχη της πυροσβεστικης κ λεγαν για το ποσο τρισαθλια και τραγικα ειναι τα πραγματα πλεον στην πυροσβεστικη, ειδικα το καλοκαιρι. (απο το 08:10 και μετα). Προς το τελος της εκπομπης στο 4ο μερος (γυρω στο 5:10) κατι παει να πει ο "συνταγματαρχης" για τους 750 αλλα δν τον αφηνει ο Τραγκας λογο χρονου.

τι να πω ρε μαγκες, σας κανανε γερο χουνερι. Ευχομαι να σας πανε ολα καλα.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες