LEW. έγραψε: Ρε μαγκες να ρωτησω κατι. Πηγα για το διπλωμα μηχανης σημερα σε μια σχολη φιλου και του λεω θελω το διπλωμα Στα χερια μου μερι 4 σεπτεμβρη και μου λεει θα το χω (με τα σχετικα λαδωματα δεξια αριστερα). Μου λεει αληθεια η παπατζες; Γιατι απο αυτο θα εξαρτηθει αν θα μπω η οχι!
Πόσα μόρια μαζεύεις και τι κατηγορία είσαι; Εγώ το βλέπω χλωμό! Σήματα έδωσες; Μαθήματα πότε θα κάνεις;
εχω 2200 στην α και με την μηχανη παω 2500. Λες να με καψει ο τυπος; Σηματα θα δωσω μεθαυριο πορεια παραμεθεαυριο και θα χω το διπλωμα αντιπαραμεθαυριο! Ζορικο το βλεπω. Τελευται στιγμη και γω δεν υπολογιζα οτι θα βγαλει 1200 ατομα μεσα στον 15αυγουστο!
Φιλε μου πρεπει να περασουν 5 μερες απο οταν περασεις τις μηχανολογικες ερωτησεις για να δωσεις οδηγηση, πρεπει να σε δηλωνει οτι κανεις μεχρι 2 ωρες την ημερα... ετσι ξερω τουλαχιστον, μακαρι να λεει αληθεια και να μη σου φαει τα λεφτα
Μαγκες απλα πραγματα! Βρες μια σχολη που τα 'περνει'... Ευκολο. Δωσε τα λεφτα μπροστα αμα τα εχεις κ δινεις την επομενη ημερα. Για μηχανη πηγα δευτερα την επομενη Δευτερα εδωσα κ Για φορτηγο τεταρτη πηγα τριτη εδωσα! Σηματα κ οδηγηση μαζι. Μετα θα παρεις ενα τηλ. Στο τμημα διπλωματων κ διαβατηριων κ τους παρακαλας λιγακι κ στο στελνουν σε 5 ημερες το αργοτερο!
δημητρης25 έγραψε: Μαγκες απλα πραγματα! Βρες μια σχολη που τα 'περνει'... Ευκολο. Δωσε τα λεφτα μπροστα αμα τα εχεις κ δινεις την επομενη ημερα. Για μηχανη πηγα δευτερα την επομενη Δευτερα εδωσα κ Για φορτηγο τεταρτη πηγα τριτη εδωσα! Σηματα κ οδηγηση μαζι. Μετα θα παρεις ενα τηλ. Στο τμημα διπλωματων κ διαβατηριων κ τους παρακαλας λιγακι κ στο στελνουν σε 5 ημερες το αργοτερο!
Πολύ αισιόδοξο το σενάριο.[:) ] [:) ] Πόσο πήγε ΟΛΟ το μαλλί όμως; Με λάδια και λοιπά... ;
Το δίπλωμα στα χέρια... ; Σοβαρά μιλάτε ρε παιδιά... ; Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολα όπως τα λέτε σε 2 βδομάδες παίρνεις τα διπλώματα και το έχεις και στο χέρι!
Καλα απο τι στιγμη που θα περασεις την οδηγηση και πληρωσεις το παραβολο αν εχεις καποιο καλο κονε μπορεις να το εχεις. Το θεμα ειναι να προσπερασει ο δασκαλος τις μερες που πρεπει να περασουν απο τις μηχανολογικες ερωτησεις στην οδηγηση... Κατι ακομα, υπαρχει καποιος που ειχε δωσει περυσι και ειχε διπλωμα για μηχανη μεχρι 250cc; Αν ναι ποσα μορια πηρε; Γιατι ενας γνωστος μου ορκιζεται οτι ειχε για 250cc και πηρε 300 που ειναι για απεριοριστων κυβικων... Το κοιταξα και στα αποτελεσματα και ισχυει, βεβαια παιζει και να ειχε πληρωσει το παραβολο και να το ειχε κανει απεριοριστων και να μην το λεει ετσι για τη φαση Ειναι λιγο γκαου...
Να προσεχεις γιατι θα σε πετυχουν στην αναγκη κ θα σου ταξουν λαγους κ πετραχηλια. Δεν ειχα κανενα κονε! Πηρα τον ανθρωπο στο τμημα κ του ειπα πως εχει η κατασταση!