Εγω προσωπικα, δεν περασα μιας και μου αφαιρεσαν 150 μορια, διχως λογο κι αιτια.
Οπως και να χει, αποχωρω με τη σειρα μου απτο φορουμ και ευχομαι καλη σταδιοδρομια στους νεους ΕΠΟΠ, να τιματε το Εθνοσημο και να ειστε αψογοι Επαγγελματιες !!
Κρίμα πραγματικά ρε Λευτέρη που δεν πέρασες. Κρίμα για όλους που γουστάρουν με χίλια στρατό και δεν πέρασαν. Και είναι μεγάλο λάθος του στρατού που δεν δίνει ευκαιρίες εκτός των σχολών για εισαγωγή στο στράτευμα.
Α ρε λευτερακη λυπάμαι πραγματικά ούτε εγώ πέρασα 600 μόρια ειδικών αποστολών δεν ξέρω τι έχει γίνει και τι όχι ούτε και θα μάθω όλα είναι προσωπικά δεν πέφτω απτά σύννεφα ότι και να πω λίγο. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά πάρτε καμία κάμψη και για μας
spyros94 έγραψε:Εμένα μου έβγαλε και ημερομηνία 10 του μήνα... 12/93 ριπτες...
Και μπαίνουν οι 4...
Ούτε που πάω...
Καλή επιτυχία σε όλους
Αφαιρείς απο την θέση σου αυτους που παίρνει και βρίσκεις τι επιλαχών είσαι στην περίπτωση σου είσαι 12ος και παίρνει 4 συνεπώς είσαι 12-4 θέσεις =8ος επιλαχών πρέπει δηλαδή να κοπούν 8 για να μπεις
sunset21 έγραψε:Παιδιά τι σημαίνει ότι δεν είσαι στους αρχικά κληθεντες; Είσαι απορριπτέος;
αν πχ στην ειδικότητα μάγειρα πζ παίρνει 30 άτομα θα κληθούν για ΠΚΕ 90 αρα αν δεν είσαι στους 90 πρέπει να περιμένεις να κοπούν και οι 90 για να φωνάξουν άλλους 90