Selby23 έγραψε:Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί σας πειράζει αν πάρει παραπάνω άτομα απο αυτές τις προκήρυξεις ;Αφού είναι εφικτό και γινεται γιατί κάνετε σαν γκόμενες ;
Κανέναν δεν πειράζει μακάρι να γίνει.
Εγώ νομίζω θα πάρει άλλους 2500 χιλιάδες άτομα να ξερετε😃😃😃
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Κανέναν δεν πειράζει μακάρι να γίνει.Εγώ νομίζω θα πάρει άλλους 2500 χιλιάδες άτομα να ξερετε😃😃😃
Αυτό είναι σίγουρο. Θα κάνω και πρόβλεψη ότι σε Βάθος 20ετιας θα συμβει, θα προσλάβει δηλαδη 2500 άτομα. Επίσης είναι πολύ πιθανό μέχρι τότε να έχει βγάλει οριστικά και η 6κ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 19, 2021 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλα παιξτον τωρα και πεσε για υπνο που περιμενεις και χρονια πανιβλακα. Επιλαχων στο β επικουρικο εχεις δηλωσει βλακακο. Αντε καληνυχτα και χαβαλε κανουμε με τους φιλους μας ορνιο ε ορνιο
Εντάξει παιδιά ήρεμα. Δεν έγινε και κάτι τραγικό. Πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι θα τηρηθεί σειρά ανακοινώσεων για να είναι τυπικός ο ΑΣΕΠ και θα βγάλει αποτελέσματα ψυχοτεχνικών. Επιτυχόντων και αποτυχόντων αυτή τη φορά πιστεύω. Και μετά όταν τα έχουν έτοιμα τελείως θα βγάλουν και τα οριστικά.