Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2021)
Καλησπέρα παιδιά. Εγώ είμαι 139 στους 212. Και θα πάρουν 51 άτομα. Μου βγάζει και τοπο εξέτασης. Αυτό σημαίνει ότι περνάω κανονικά την διαδικασία; Έχω ελπίδες;
Παιδιά όταν λέει δεν περιλαμβανεστε στους αρχικά κληθεντες τι ακριβώς εννοεί. Κοπηκαμε ή θα εξετάσουμε σε 2 - 3 γύρους και ίσως μας φωνάξουν αργότερα; Αν και νόμιζω πρέπει να κοπηκα 392/734 στην ειδικότητα τεβπαρ. Κρίμα γιατί ήμουν εκπαιδευτής στο μονάδα μ και έχω έμπειρια από 4 βολές. Δεν βαριέσαι...
Σου εβγαλε ημερομηνια για εξετασεις;
Pezonautis194 έγραψε:Ρε παιδιά λέει ελεύθερος σκοπευτής 23/384 πάω η δεν πάω;
Πας ναι. Παίρνουν 16, αν είσαι τυχερός και κοπεί μια 7αδα μπαίνεις 16ος,- αν τα περάσεις όλα φυσικά. Αλλιώς επιλαχών και περιμένεις μήπως και. Μπράβο πάντως! Εύχομαι η τύχη να είναι με το μέρος σου! Εγώ πάω για την επόμενη προκήρυξη. Καλή επιτυχία φίλε!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
την ίδια ειδικότητα είχες; Δεν λέει πρόγραμμα όμως μου λέει 8/6 στην σχολή Ευελπίδωνchrissam έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:Ρε παιδιά λέει ελεύθερος σκοπευτής 23/384 πάω η δεν πάω;
Πας ναι. Παίρνουν 16, αν είσαι τυχερός και κοπεί μια 7αδα μπαίνεις 16ος,- αν τα περάσεις όλα φυσικά. Αλλιώς επιλαχών και περιμένεις μήπως και. Μπράβο πάντως! Εύχομαι η τύχη να είναι με το μέρος σου! Εγώ πάω για την επόμενη προκήρυξη. Καλή επιτυχία φίλε!
Και εγώ κόπηκα... Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα παιδιά
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 1
Fenia12 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Εγώ είμαι 139 στους 212. Και θα πάρουν 51 άτομα. Μου βγάζει και τοπο εξέτασης. Αυτό σημαίνει ότι περνάω κανονικά την διαδικασία; Έχω ελπίδες;
Μαθηματικά έχεις ελπίδες από την στιγμή που σε κάλεσαν.
Από εκεί και πέρα αν είσαι 139 και παίρνουν 51 υπολόγισε πόσοι πρέπει να κοπούν για να περάσεις εσύ.
Pezonautis194 έγραψε:την ίδια ειδικότητα είχες; Δεν λέει πρόγραμμα όμως μου λέει 8/6 στην σχολή Ευελπίδωνchrissam έγραψε:Pezonautis194 έγραψε:Ρε παιδιά λέει ελεύθερος σκοπευτής 23/384 πάω η δεν πάω;
Ναι. Κάνε ένα τηλέφωνο μήπως και σε κατατοπίσουν περισσότερο, ετοίμασε τις εξετάσεις σου και το covid test κι είσαι έτοιμος.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Επιλαχων... Απτους 60 που παίρνουν είμαι 88... Αξίζει τον κόπο να παω ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Δεν τις έχω κάνει καν τις εξετάσεις
Παιδιά τι σημαίνει ότι δεν είσαι στους αρχικά κληθεντες; Είσαι απορριπτέος;
Πως καταλαβαίνεις αν κόπηκες εμενα μου λεει "ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ ΚΛΗΘΕΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 14α ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ"
αλλα η σειρά μου είναι 2047 / 2472
αλλα η σειρά μου είναι 2047 / 2472
- espapadaki
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
Ατομα που εκαναν λαθος αιτηση περασαν... Ατομα που ειχαν 200 μορια βρεθηκαν με 750+.
Ατομα που αξιζαν εμειναν απέξω (και δε λεω για εμενα, αλλα για το πιο ευγενικό ατομο που υπάρχει στο φορουμ και του αξιζε).
Εσεις οι υπόλοιποι που με βύσμα θα μπείτε ελπιζω να τουλάχιστον να μην το παίζετε μαγκες οταν βγειτε εξω και να θυμαστε τον τροπο με τον οποιο μπηκατε.
Οι υπόλοιποι που μπηκατε αξιοκρατικά σας ευχομαι οτι καλύτερο στην νεα σας επαγγελματική πορεία. Ηρεμία, σύνεση και υγεία.
Θα ηθελα τελος να ευχαριστήσω τον DYK, τον Ηλεκτρολόγο και οποιον ακομη με - μας βοήθησε και μας ελυσε οποιαδήποτε απορία. Να ειστε ολοι καλα. ♥️
Ατομα που αξιζαν εμειναν απέξω (και δε λεω για εμενα, αλλα για το πιο ευγενικό ατομο που υπάρχει στο φορουμ και του αξιζε).
Εσεις οι υπόλοιποι που με βύσμα θα μπείτε ελπιζω να τουλάχιστον να μην το παίζετε μαγκες οταν βγειτε εξω και να θυμαστε τον τροπο με τον οποιο μπηκατε.
Οι υπόλοιποι που μπηκατε αξιοκρατικά σας ευχομαι οτι καλύτερο στην νεα σας επαγγελματική πορεία. Ηρεμία, σύνεση και υγεία.
Θα ηθελα τελος να ευχαριστήσω τον DYK, τον Ηλεκτρολόγο και οποιον ακομη με - μας βοήθησε και μας ελυσε οποιαδήποτε απορία. Να ειστε ολοι καλα. ♥️
Πλήρωμα αρμάτων LEO2HEL 72/652 παίρνει 54 πηγαίνω?
Εγώ υπηρετης όλμων θέση 230 από τους 839 κατάλληλους. Από τα τρία το μακρύτερο δηλαδή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης