Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Stan20 »

Predator Αυτά που λες δεν ισχύουν, δεν πρόκειται κάνεις να χάσει την δουλειά του λόγω του εμβολίου. Κανανε μεγάλο κόπο για να μπούνε στο ΠΣ και τώρα θα τα παρατήσουν; Εσύ στην θέση τους αυτό θα έκανες; Ας μην παραπληροφόρουμε τον κοσμο με τέτοια συμπέρασματα γιατί δεν οφείλει πουθενά. Μακαρι να ξαναπάρει εποχικούς να κάνουμε τα χαρτιά μας και όχι να παρακαλάμε να παραιτηθούν για να μπούμε εμείς εποχικοί.
Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nikandros »

Predator έγραψε:Παιδιά μην αγχώνεστε . κογο της παράνομης Υποχρεωτικότητας του εμβολίου αναμένεται να παραιτηθεί άπειρος κόσμος από όλα τα σώματα ήδη ξεκινάνε στην ΕΜΑΚ .. Όποτε θα μπείτε όλοι κάποια στιγμή λόγο κενών δν θα υπάρχει κόσμος .. Την καλησπέρα μου
Ρε φίλε που τα είδες αυτά και τα λες, για ποια παράνομη υποχρεωτικοτητα (το Σ. Τ. Ε. Το έβγαλε νομιμο) και ποιος σου ειπε οτι θα παραιτηθούν απο το σώμα;

Οποιος δεν θελει να κανει το εμβόλιο θα φύγει απο την εμακ και θα αντικατασταθεί με εμβολιασμενο, που ειδες εσύ τη παραίτηση;

Όταν δεν ξέρεις κάτι δεν ειναι κακο να ρωτας να μάθεις!

Kwnstantinos k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Kwnstantinos k »

Nikandros έγραψε:
Predator έγραψε:Παιδιά μην αγχώνεστε . κογο της παράνομης Υποχρεωτικότητας του εμβολίου αναμένεται να παραιτηθεί άπειρος κόσμος από όλα τα σώματα ήδη ξεκινάνε στην ΕΜΑΚ .. Όποτε θα μπείτε όλοι κάποια στιγμή λόγο κενών δν θα υπάρχει κόσμος .. Την καλησπέρα μου
Ρε φίλε που τα είδες αυτά και τα λες, για ποια παράνομη υποχρεωτικοτητα (το Σ. Τ. Ε. Το έβγαλε νομιμο) και ποιος σου ειπε οτι θα παραιτηθούν απο το σώμα;

Οποιος δεν θελει να κανει το εμβόλιο θα φύγει απο την εμακ και θα αντικατασταθεί με εμβολιασμενο, που ειδες εσύ τη παραίτηση;

Όταν δεν ξέρεις κάτι δεν ειναι κακο να ρωτας να μάθεις!

Νικανδρε το ΣΤΕ δεν το δέχτηκε... Για δες λίγο καλύτερα.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Τον Οκτώβριο θα βγει η απόφαση σύμφωνα με τον δικηγόρο. Τα ΜΜΕ μόνο fake news μεταδίδουν.
Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Kwnstantinos k έγραψε:Νικανδρε το ΣΤΕ δεν το δέχτηκε... Για δες λίγο καλύτερα.
Αφου δεν το δέχτηκε όπως λες γιατί έβγαλε διαταγη πρόσκλησης το αρχηγείο την επομένη της απόφασης του ΣτΕ, για εμβολιασμενους να αντικαταστησουν όσους δεν έχουν κάνει το εμβολιο στις Εμακ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιούλ 02, 2021 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Το εχω δει φίλε μου αυτό αλλα οπως είπα εχει βγει ηδη διαταγη για αντικατάσταση!
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Αν όμως το ΣτΕ δικαίωση του πυροσβέστες είναι άκυρο το διάταγμα.
Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Charlie Harper 13 έγραψε:Αν όμως το ΣτΕ δικαίωση του πυροσβέστες είναι άκυρο το διάταγμα.
Η διαταγή αντικατάστασης εχει βγει και η τελευταία μερα αιτήσεων ειναι αύριο 3 Ιουλίου, οπως το πανε μέσα στον Ιούλιο θα έχουν γίνει οι αλλαγές!

Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Επίσης το ίδιο σαϊτ πού εβαλες λεει και αυτο:https://www.ieidiseis.gr/ellada/99430/nai-tou-ste-ston-ypoxreotiko-emvoliasmo-tis-emak
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Παιδιά '! Το θέμα πάει πολύ μακριά θα γίνει αναγκαστικό εγώ θα παραδώσω κ την κάρτα μου αν μου πουν να κάνω τ εμβόλιο. Παρα πολλά παιδιά μ είπαν αυτό ότι αν τους υποχρεώσουν θα φύγουν ακόμα κ μόνιμοι . το ΣτΕ όντως τ απέρριψε μια κοπέλα μ είπε κιόλας θα το πάει δικαστικά εάν γίνει κάτι τέτοιο.. από σεπτέμβρη θα γίνει υποχρεωτικό να ξέρετε
baltas
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από baltas »

Να εχεις διαλεξει ενα τοσο επικινδυνο επαγγελμα κ να φοβασαι ενα εμβολιο... Οποιος δεν θελει να κάνει το εμβολιο ας παει σπιτι του...
bardi
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από bardi »

Η σειρά μου όλοι λένε πως προκειμένου να μπούνε κάνουν και δύο εμβόλια ταυτόχρονα πάντως...
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Το θέμα του εμβολιασμού είναι λεπτό για τον καθένα εγώ δεν θα πω άμα είμαι υπέρ ή όχι Αλλά το μόνο που θέλω είναι να βγει μια καινούργια προκήρυξη... Όσο για τα παιδιά άμα θέλουνε να μην δεχθούν τον "υποχρεωτικό " εμβολιασμό απλώς θα φεύγουν από εμακ και θα πηγαίνουν απλοί πυροσβέστες για τους εποχικούς δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει... Αλλά είναι κρίμα γενικά... Ο καθένας είναι η πράξεις του και οι επιλογές του.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά λέτε να βγάλει για εποχικούς η μόνιμους πυροσβέστες; Όταν βέβαια βγει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες