Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Predator Αυτά που λες δεν ισχύουν, δεν πρόκειται κάνεις να χάσει την δουλειά του λόγω του εμβολίου. Κανανε μεγάλο κόπο για να μπούνε στο ΠΣ και τώρα θα τα παρατήσουν; Εσύ στην θέση τους αυτό θα έκανες; Ας μην παραπληροφόρουμε τον κοσμο με τέτοια συμπέρασματα γιατί δεν οφείλει πουθενά. Μακαρι να ξαναπάρει εποχικούς να κάνουμε τα χαρτιά μας και όχι να παρακαλάμε να παραιτηθούν για να μπούμε εμείς εποχικοί.
Ρε φίλε που τα είδες αυτά και τα λες, για ποια παράνομη υποχρεωτικοτητα (το Σ. Τ. Ε. Το έβγαλε νομιμο) και ποιος σου ειπε οτι θα παραιτηθούν απο το σώμα;Predator έγραψε:Παιδιά μην αγχώνεστε . κογο της παράνομης Υποχρεωτικότητας του εμβολίου αναμένεται να παραιτηθεί άπειρος κόσμος από όλα τα σώματα ήδη ξεκινάνε στην ΕΜΑΚ .. Όποτε θα μπείτε όλοι κάποια στιγμή λόγο κενών δν θα υπάρχει κόσμος .. Την καλησπέρα μου
Οποιος δεν θελει να κανει το εμβόλιο θα φύγει απο την εμακ και θα αντικατασταθεί με εμβολιασμενο, που ειδες εσύ τη παραίτηση;
Όταν δεν ξέρεις κάτι δεν ειναι κακο να ρωτας να μάθεις!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 41
Νικανδρε το ΣΤΕ δεν το δέχτηκε... Για δες λίγο καλύτερα.Nikandros έγραψε:Ρε φίλε που τα είδες αυτά και τα λες, για ποια παράνομη υποχρεωτικοτητα (το Σ. Τ. Ε. Το έβγαλε νομιμο) και ποιος σου ειπε οτι θα παραιτηθούν απο το σώμα;Predator έγραψε:Παιδιά μην αγχώνεστε . κογο της παράνομης Υποχρεωτικότητας του εμβολίου αναμένεται να παραιτηθεί άπειρος κόσμος από όλα τα σώματα ήδη ξεκινάνε στην ΕΜΑΚ .. Όποτε θα μπείτε όλοι κάποια στιγμή λόγο κενών δν θα υπάρχει κόσμος .. Την καλησπέρα μου
Οποιος δεν θελει να κανει το εμβόλιο θα φύγει απο την εμακ και θα αντικατασταθεί με εμβολιασμενο, που ειδες εσύ τη παραίτηση;
Όταν δεν ξέρεις κάτι δεν ειναι κακο να ρωτας να μάθεις!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 3
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Τον Οκτώβριο θα βγει η απόφαση σύμφωνα με τον δικηγόρο. Τα ΜΜΕ μόνο fake news μεταδίδουν.
Αφου δεν το δέχτηκε όπως λες γιατί έβγαλε διαταγη πρόσκλησης το αρχηγείο την επομένη της απόφασης του ΣτΕ, για εμβολιασμενους να αντικαταστησουν όσους δεν έχουν κάνει το εμβολιο στις Εμακ;Kwnstantinos k έγραψε:Νικανδρε το ΣΤΕ δεν το δέχτηκε... Για δες λίγο καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιούλ 02, 2021 10:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το εχω δει φίλε μου αυτό αλλα οπως είπα εχει βγει ηδη διαταγη για αντικατάσταση!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Αν όμως το ΣτΕ δικαίωση του πυροσβέστες είναι άκυρο το διάταγμα.
Η διαταγή αντικατάστασης εχει βγει και η τελευταία μερα αιτήσεων ειναι αύριο 3 Ιουλίου, οπως το πανε μέσα στον Ιούλιο θα έχουν γίνει οι αλλαγές!Charlie Harper 13 έγραψε:Αν όμως το ΣτΕ δικαίωση του πυροσβέστες είναι άκυρο το διάταγμα.
Επίσης το ίδιο σαϊτ πού εβαλες λεει και αυτο:https://www.ieidiseis.gr/ellada/99430/nai-tou-ste-ston-ypoxreotiko-emvoliasmo-tis-emak
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Παιδιά '! Το θέμα πάει πολύ μακριά θα γίνει αναγκαστικό εγώ θα παραδώσω κ την κάρτα μου αν μου πουν να κάνω τ εμβόλιο. Παρα πολλά παιδιά μ είπαν αυτό ότι αν τους υποχρεώσουν θα φύγουν ακόμα κ μόνιμοι . το ΣτΕ όντως τ απέρριψε μια κοπέλα μ είπε κιόλας θα το πάει δικαστικά εάν γίνει κάτι τέτοιο.. από σεπτέμβρη θα γίνει υποχρεωτικό να ξέρετε
Να εχεις διαλεξει ενα τοσο επικινδυνο επαγγελμα κ να φοβασαι ενα εμβολιο... Οποιος δεν θελει να κάνει το εμβολιο ας παει σπιτι του...
Η σειρά μου όλοι λένε πως προκειμένου να μπούνε κάνουν και δύο εμβόλια ταυτόχρονα πάντως...
Το θέμα του εμβολιασμού είναι λεπτό για τον καθένα εγώ δεν θα πω άμα είμαι υπέρ ή όχι Αλλά το μόνο που θέλω είναι να βγει μια καινούργια προκήρυξη... Όσο για τα παιδιά άμα θέλουνε να μην δεχθούν τον "υποχρεωτικό " εμβολιασμό απλώς θα φεύγουν από εμακ και θα πηγαίνουν απλοί πυροσβέστες για τους εποχικούς δεν ξέρω τι ακριβώς ισχύει... Αλλά είναι κρίμα γενικά... Ο καθένας είναι η πράξεις του και οι επιλογές του.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 6
Παιδιά λέτε να βγάλει για εποχικούς η μόνιμους πυροσβέστες; Όταν βέβαια βγει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες