Επειδή έχω κάνει ενστάσεις σε άλλους διαγωνισμούς σας συμβουλεύω επειδή κάθε ένσταση σε δικηγόρο κοστίζει πάνω από 300ευρω να την κάνετε μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθητε και όχι να σας τα τρώνε οι δικηγόροι.
Τις θεσεις 3 θεσεις Υ. Κ. Τ. μην τις υπολογιζετε 2 Υ. Κ. Τ. θα κανουν ενσταση και θα γινουν δεκτοι για λαθος στα χαρτια τους αρα θα μεινει 1 κενη θεση.
Λιμενικος έγραψε:Επειδή έχω κάνει ενστάσεις σε άλλους διαγωνισμούς σας συμβουλεύω επειδή κάθε ένσταση σε δικηγόρο κοστίζει πάνω από 300ευρω να την κάνετε μόνο αν είστε σίγουροι ότι θα δικαιωθητε και όχι να σας τα τρώνε οι δικηγόροι.
Οι κενές θεσεις πανε στις ειδικες δυνάμεις με υπουργική απόφαση λογικά. Άρα θα τραβηξει 18 επιλαχόντες από τον πινακα των Ε. Δ; Λιονταρινα πες μας εσύ που τα ξέρεις
Κάνετε λάθος μπορούν να διώξουν τον ΤΕΝΕΦ. Στους Σημαιοφόρους ένας έκανε ένσταση σε έναν τριτεκνο ότι πέρασε το όριο ηλικίας και τον έκοψαν. Μπορει να γίνει ένσταση σε άλλο άτομο!
Replacement2 έγραψε:Οι κενές θεσεις πανε στις ειδικες δυνάμεις με υπουργική απόφαση λογικά. Άρα θα τραβηξει 18 επιλαχόντες από τον πινακα των Ε. Δ; Λιονταρινα πες μας εσύ που τα ξέρεις
Τη διαδικασία δεν την ξέρω ακριβώς. Δηλαδή αν θα τους πάρει με υπουργική απόφαση η όχι. Ότι θα τους πάρει είναι σίγουρο ομως γιατί το γραφει η προκήρυξη. Όμως, κάποιος είπε ότι 2 άτομα Υ/Κ τελικά θα κάνουν ένσταση και πιθανότατα να δικαιωθούν. Αυτό σημαίνει ότι οι ειδικές θα πάρουν 15+1 και όχι 15+3. Ας κραταμε μικρο καλάθι λοιπον.
Kostis080890 έγραψε:Τις θεσεις 3 θεσεις Υ. Κ. Τ. μην τις υπολογιζετε 2 Υ. Κ. Τ. θα κανουν ενσταση και θα γινουν δεκτοι για λαθος στα χαρτια τους αρα θα μεινει 1 κενη θεση.
Το εννοείς για λάθος χαρτιά?
Άμα δεν έκαναν σωστά την αίτηση δεν τους φταιει κάνενας. Άλλο να "ξέχασε" η επιτροπή να μετρήσει το πτυχίο των γερμανικών σου και άλλο να συμπληρωσες λανθασμένα ή με παραλείψεις την αίτηση σου με αποτέλεσμα να ακυρωθεις.
Μην ακούτε τον καθένα εδώ μέσα. ο άλλος έβγαλε ήδη και απόφαση απ' το μυαλό του ότι θα δικαιωθούν στο AΣΕΠ 2 ΥΚ επειδή έκαναν λάθος στα χαρτιά τους. Αν ειναι δυνατόν.