Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Ηλια οταν ανα 2 μηνυματα διαβαζεις τα εξης ... Ναι αλλα εγω ειμαι κοπελα εσεις εχετε μορια ειδικων δυναμεων εγω εχω πτυχιο απολυτηριο 15 αγγλικων και τωρα σε λιγο proficiency ecdl δεν ξερω αν μετρησει το πτυχιο μου επισης δεν ξερω αν μετρησει. Τι θα εκανες; Απ'οτι βλεπεις τα εχω μαθει απ'εξω που σημαινει οτι εχει καταντησει κουραστικο αν οχι εκνευριστικο και γραφικο... Οπως επισης η παπατζα περι ονειρου οταν παραπανω βλεπεις και η μονη εννοια ειναι η συνταξη τα λευτα και η μεταθεσεις πουθενα δεν εχει αναφερθει η εστω να ρωτησει ποια θα ειναι η καθημερινοτητα της σαν εποπ στρατιωτης (ισως νομιζει οτι θα κοβει βολτες και ισως καμια δουλιτσα και θα καμαρωνει με την παραλλαγη). Τεσπα κουμαντο δεν θα κανουμε σε κανενα αρκει ομως να μη διαβαζουμε και #@^&@! Που κανουν μπαμ απο μακρυα. Αυτα και δεν ξαναασχολουμαι με αυτο το θεμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Δευ Οκτ 05, 2020 1:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
XristosMp,
Βλέπω ότι συνεχίζεις κάτι τόσο εδώ όσο και στο άλλο νήμα. Ποιο δικό μας καλό λες; Μας ξέρεις κι από χθες και θες το καλό μας ;
Έχε όνειρο εσύ να φορέσεις την παραλλαγή, δεν σου λέει κανείς όχι. Τώρα όσον αφορά, το ότι θα σου φανε την θέση άλλα παιδιά, είτε άντρες Είναι είτε γυναίκες αυτό συνέβαινε ανέκαθεν και όλοι οι υποψήφιοι τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας είχαν /έχουν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙς, ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να απολογηθουμε σε κανέναν για τις επαγγελματικές επιλογές μας, πόσο μάλλον σε έναν άγνωστο.
Βλέπω ότι συνεχίζεις κάτι τόσο εδώ όσο και στο άλλο νήμα. Ποιο δικό μας καλό λες; Μας ξέρεις κι από χθες και θες το καλό μας ;
Έχε όνειρο εσύ να φορέσεις την παραλλαγή, δεν σου λέει κανείς όχι. Τώρα όσον αφορά, το ότι θα σου φανε την θέση άλλα παιδιά, είτε άντρες Είναι είτε γυναίκες αυτό συνέβαινε ανέκαθεν και όλοι οι υποψήφιοι τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας είχαν /έχουν ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙς, ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
Επίσης, δεν υπάρχει λόγος να απολογηθουμε σε κανέναν για τις επαγγελματικές επιλογές μας, πόσο μάλλον σε έναν άγνωστο.
Αρκετα χαλασαμε το νημα νομιζω τωρα αν δεν θελετε να ακουσετε και μια γνωμη απο καποιον και το θεωρειτε προσβολη η μισος η δεν ξερω τι νομιζετε τελος παντων προβλημα σας
Υ. Γ με περιπου 700 μορια που εχω βασει της τελευταιας δεν εχω να φοβηθω και πολλα δεν νομιζεις ;
Υ. Γ 2 ρωτηστε πρωτα ποια ειναι η καθημερινοτητα των εποπ και αφηστε της ερωτησεις περι μεταθεσεων και συνταξιοδοτησης για να σας παρει κανεις στα σοβαρα
Υ. Γ 3 χε... Κα αν θα μπειτε η οχι. Αυτους που λυπαμαι ειναι κατι παλικαρια που δεν καταφεραν να σπουδασουν η να περασουν σε στρατιωτικες σχολες και θα τους φανε τη θεση κατι τυποι-σες που θα κοπουν απο τη βασικη εκπαιδευση μολις δουν τι πραγματικα ειναι ο στρατος. Καλο βραδυ
Υ. Γ με περιπου 700 μορια που εχω βασει της τελευταιας δεν εχω να φοβηθω και πολλα δεν νομιζεις ;
Υ. Γ 2 ρωτηστε πρωτα ποια ειναι η καθημερινοτητα των εποπ και αφηστε της ερωτησεις περι μεταθεσεων και συνταξιοδοτησης για να σας παρει κανεις στα σοβαρα
Υ. Γ 3 χε... Κα αν θα μπειτε η οχι. Αυτους που λυπαμαι ειναι κατι παλικαρια που δεν καταφεραν να σπουδασουν η να περασουν σε στρατιωτικες σχολες και θα τους φανε τη θεση κατι τυποι-σες που θα κοπουν απο τη βασικη εκπαιδευση μολις δουν τι πραγματικα ειναι ο στρατος. Καλο βραδυ
Δεν είναι γνώμη η προσωπική σου επίθεση, Υ. Γ βάσει της τελευταίας προκήρυξης έχω περισσότερα μόρια από εσένα
Υ. Γ 2 : Δεν ρώτησα πουθενά ούτε για μεταθέσεις, ούτε για συνταξιοδότηση, ρώτησα μονάχα για τις ειδικότητες επειδή θεώρησα ότι σαν άντρες θα γνωρίζετε περισσότερα.
Υ. Γ 3: Ο τρόπος που μου απαντάς δείχνει και τον χαρακτήρα σου. Δεν νομίζω ότι λυπάσαι για τους ξένους ανθρώπους, περισσότερο θα έλεγα νιώθεις απειλή από άτομα με υψηλά μόρια.
Το αν θα κοπουμε στη βασική εκπαίδευση αστο να το γνωρίζουμε εμείς καλύτερα.
Φιλακια
Υ. Γ 2 : Δεν ρώτησα πουθενά ούτε για μεταθέσεις, ούτε για συνταξιοδότηση, ρώτησα μονάχα για τις ειδικότητες επειδή θεώρησα ότι σαν άντρες θα γνωρίζετε περισσότερα.
Υ. Γ 3: Ο τρόπος που μου απαντάς δείχνει και τον χαρακτήρα σου. Δεν νομίζω ότι λυπάσαι για τους ξένους ανθρώπους, περισσότερο θα έλεγα νιώθεις απειλή από άτομα με υψηλά μόρια.
Το αν θα κοπουμε στη βασική εκπαίδευση αστο να το γνωρίζουμε εμείς καλύτερα.
Φιλακια
Δεν ειχα σκοπο να το συνεχισω αλλα με τετοιο τουπε και γλωσσα θα περασεις καλα μεσα αν μπεις 

Σου ανταπάντησα μονάχα με ένα ποστ, εσύ σχεδόν με εβρισες.
Τι να κάνουμε, ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, δεν κρατάμε κακίες. Μια ερώτηση έκανα επειδή δεν γνώριζα. Εξάλλου για αυτό είναι το φόρουμ και πέσατε 3-4 μαζί και ειρωνευοσασταν. Και ξεσηκωθηκατε λέγοντας θα σας φάμε τις θέσεις κλπ, που αυτό γινόταν μέχρι και στις πανελλήνιες. Εγώ εύχομαι να περάσουμε όλοι, και όχι να φάει ο ένας Τον άλλον. Αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για εσενα
Τι να κάνουμε, ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, δεν κρατάμε κακίες. Μια ερώτηση έκανα επειδή δεν γνώριζα. Εξάλλου για αυτό είναι το φόρουμ και πέσατε 3-4 μαζί και ειρωνευοσασταν. Και ξεσηκωθηκατε λέγοντας θα σας φάμε τις θέσεις κλπ, που αυτό γινόταν μέχρι και στις πανελλήνιες. Εγώ εύχομαι να περάσουμε όλοι, και όχι να φάει ο ένας Τον άλλον. Αλλά αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για εσενα
Καταρχην δεν μιλησα καν για σενα. Ουτε ειχα δει προηγουμενα ποστ σου, οποτε δεν ξερω τι εχεις πει και τι εχεις ρωτησει αντιθετως εσυ ανεφερες το ονομα μου. Καλη καρδια και φιλικη συμβουλη επειδη δεν εχεις περασει ουτε εξω απο πυλη στρατοπεδου προσπαθησε να μην ειρωνευεσαι και να βγαζεις κακια γιατι αν τελικα μπεις δεν θα σου βγει σε καλο πιστεψε με.
Μπορείς να μου προσδιορίσεις ακριβώς το πρόβλημα ακοής σου;
Παιδιά για να μην μπερδεύετε το θέμα με τα πτυχία απλά εσείς που έχετε ΑΕΙ μεταπτυχιακά θα σας βοηθήσουν να μπείτε πιο εύκολα σε σχέση με εμάς τους υπόλοιπους που πιθανόν να μπούμε και επιλαχόντες. Ύστερα από αυτό είτε έχετε μεταπτυχιακά είτε απλά Γυμνασίου θα είμαστε όλοι το ίδιο... Είτε άντρες είτε γυναίκες 9 σειρά ΕΠΟΠ...
- Giannis Hellas
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 8
ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΛΙΤΩΝ...5:52 ΚΑΙ ΜΕΤΑ... https://%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%91TV-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82%CE%93%CE%BA%CE%B9%CF%8C%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%82
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 108
Ναι ανάλογα την ειδικότητα, έχεις δίκιο αν μπεις βοηθός ελεγκτή θα σε πηδαει ο Σμηναρχος και θα λες και ευχαριστώ.
DK2000 η ειρωνια ειναι στο τελος που λες δεν θα ηθελες τετοιους συναδελφους
Ενω οσοι διαβαζουν το υφος σου και τα μπινελικια θα ηθελαν σαν τρελοι να σε εχουν διπλα τους

- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Αρχικά τόσο περήφανος είσαι για τα αχαμνα σου και τα αναφερεις συνέχεια; Νεύρα νεύρα αλλα να κρατάμε κ ενα επίπεδο... Επίσης ποιος εβγαλε. Ζήλια κ κακία; Διαβαζετε τα μηνύματα ή επειδή ειναι γυναίκες τις υπερασπιζεστε για να ανεβείτε στα μάτια τους; Ολο αυτό δεν γίνεται ουτε για τα πτυχία, ουτε για τα βυσματα, ουτε για τίποτα. Γίνεται για συγκεκριμένα άτομα που καθε φορα ζαλίζουν κ κλαιγονται για τα ίδια πράγματα. Το σκηνικό ξεκινησε για μια κοπέλα που μας ρωτουσε τι ειδικότητα να διαλέξει κ αν να παει μάχιμη ή οχι, ερωτήσεις που τις ψαχνεις μόνος σου γιατί ειναι τι θες εσύ κ τι σε ικανοποιεί. Μετα ο, τι απορία θες όπως ειχα εκφράσει κ γω για καποιες ειδικοτητες που μ αρεσαν κτλ, απαντώνται. Δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Αλλά θιχτηκαν μερικοί γιατί νομιζαν οτι ζηλευουμε τα πτυχία, τις γυναικες, τα αγγλικά κ το οτιδήποτε. Που τα εχω ολα εγω ας πούμε... Τι να πω. Ειστε ο, τι να ναιDk2000 έγραψε:Ρε μάγκες σαφώς και θα κάνω χαρτιά και για τις 3 προκήρυξεις, στα ***** μου επίσης αν περάσω πχ στο στρατό και μετά πάω στην αεροπορία, σταρχιδια μου επίσης σε αυτούς που λένε ότι εμείς οι πτυχιούχοι θέλουμε να μπούμε στρατό ενώ μπορούμε να ασχοληθούμε με το πτυχίο μας, στα ***** μου επίσης αν με λέει ότι Αρχιλοχίας τράβα καθάρισε τουαλέτες (αναλόγως την ειδικότητα γιατί ενώ είστε άσχετοι έχετε μεγάλο στόμα) Σταρχιδια μου επίσης αν φάω την θέση από κάποιον άλλον, ότι μέσον υπάρχει θα μπει και στα παπάρια μου! Ορισμένοι βγάζετε υπερβολική κακία και ζήλια χωρίς λόγο, εύχομαι όταν με το καλό βγει η προκυρηξη και πρώτα ο Θεός μπω σαν στέλεχος, να μην έχω τέτοιους παπάρες ανθρώπους συναδέλφους... Κρίμα και πάλι κρίμα
Εποπ στην Πολεμική Αεροπορία με 20 χρόνια υπηρεσίας κόβουν χόρτα και κάνουν ότι λατζα υπάρχει. Μην νομίζετε ότι θα μπείτε και θα είναι όπως νομίζετε ότι θα είναι. Το καλύτερο όπλο που θα πιάσετε στα χέρια σας θα είναι το χορτοκοπτικό μηχάνημα
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 192
Τελευταίο κ δεν ξανα ασχολούμαι με κανέναν για αυτα τα θέματα, οχι τίποτα αλλο, προσβάλουμε κ το φόρουμ με τις συμπεριφορές μας κ βγαίνουμε εκτος θέματος. Ο καθενας εκφράζει την γνώμη του. Εμένα ναι η γνώμη μου ειναι οτι όποιος πάει στρατό για μονιμότητα κ χρήματα, θα φύγει νύχτα κ τρώει θέση παιδιών που απλα ειναι στρατοκαυλοι να το πω χύμα. Το κατακρινω αυτό ναι. Αλλα αυτο δεν μπορεί να μου το παρει κανεις. Αλλα κάποιοι θιχτηκαν και γι αυτό, επειδή ο καθε ενας τάχα μου μπαίνει για ο, τι θέλει. Μήπως επειδή αυτός που θα μπει για ''ο, τι θελει'' θα μπει γι αυτα που κραζουμε ας πουμε; Λέω εγώ. Τέλος πάντων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες