Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)
Για ecdl δεν εγραφε κατι το ΦΕΚ, ενω το 15 το ζηταγε τωρα τι φαση?
Τα μόρια μου κι εγώ τα ξέρω και δεν περιμένω από κανέναν να τα υπολογίσει. Εγώ ρώτησα ξεκάθαρα τι γίνεται με την τριτεκνια στη συγκεκριμένη προκήρυξη επειδή δεν κατάλαβα. Μπορεί λοιπόν κάποιος σ αυτό το φόρουμ που δημιουργήθηκε για να λύνονται οι απορίες να μου εξηγήσει;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
E'MK έγραψε:Έλα, λύσε μου μια απορία τώρα. Έχω απολυτήριο 14,1.14,1 χ 55= 775,5. Έχω Β2 Αγγλικά 40 μόρια, Πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ 120 μόρια. Σύνολο 935,5 μόρια. Οι έφεδροι καταδρομείς που δεν ήταν υπαξιωματικοί ή αξιωματικοί δεν υπάγονται σε κάποια κατηγορία κ δεν μοριοδοτούνται. Σωστά; Κ η τριτεκνία απλα μου δείνει ένα αβαντάζ όσον αφορά το ποσοστό των θέσεων;
Τo lower δεν μοριοδοτειται. Οι ειδικες δυναμεις ειναι ξεχωριστη κατηγορια. Αν ανατρεξετε πισω τις σελιδες εχουν απαντηθει ολα αυτα τα ερωτηματα + το οτι ειναι ξεκαθαρη η προκυρηξη στο τι αναφερει.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 154
Το Β2 είναι απαραίτητο και δεν δίνει μόρια. Δίνει μόνο αν έχεις και σε 2η ξένη γλώσσα Β2 τα 40 μόρια.E'MK έγραψε:Έλα, λύσε μου μια απορία τώρα. Έχω απολυτήριο 14,1.14,1 χ 55= 775,5. Έχω Β2 Αγγλικά 40 μόρια, Πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ 120 μόρια. Σύνολο 935,5 μόρια. Οι έφεδροι καταδρομείς που δεν ήταν υπαξιωματικοί ή αξιωματικοί δεν υπάγονται σε κάποια κατηγορία κ δεν μοριοδοτούνται. Σωστά; Κ η τριτεκνία απλα μου δείνει ένα αβαντάζ όσον αφορά το ποσοστό των θέσεων;
Για το άλλο που ρωτάς δες αυτό. Εγώ δεν έχω πάει στρατό προφανώς οπότε δεν ξέρω καλά τι γίνεται.
Όσοι υποψήφιοι των κατηγοριών Ειδικών Δυνάμεων
των Ενόπλων Δυνάμεων και Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/KT) του Πολεμικού Ναυτικού υπηρέτησαν στις Ένο-
πλες Δυνάμεις ως Έφεδροι Αξιωματικοί ή Ανθυπασπιστές
ή Αρχιλοχίες ή Επιλοχίες ή Λοχίες ή Δεκανείς και στους
αντίστοιχους βαθμούς, θα πρέπει να προσκομίσουν πι-
στοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και αντίστοιχο
αποδεικτικό από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν
στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Έφεδροι Αξιωματικοί ή Ανθυ-
πασπιστές ή Αρχιλοχίες ή Επιλοχίες ή Λοχίες ή Δεκανείς
μέχρι την απόλυσή τους.
-
- Ταγματάρχης
Η τριτεκνια είναι ειδική κατηγορία. Όπως στις πανελλαδικέςPtg έγραψε:Τα μόρια μου κι εγώ τα ξέρω και δεν περιμένω από κανέναν να τα υπολογίσει. Εγώ ρώτησα ξεκάθαρα τι γίνεται με την τριτεκνια στη συγκεκριμένη προκήρυξη επειδή δεν κατάλαβα. Μπορεί λοιπόν κάποιος σ αυτό το φόρουμ που δημιουργήθηκε για να λύνονται οι απορίες να μου εξηγήσει;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Ναι αυτό με τις ειδικές δυνάμεις το είδα. Άρα άμα βγάλουμε κ το lower, στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει ελπίδα έτσι; Δεν με σώζει ούτε η τριτεκνία. Ρωτάω εσένα γιατι φαίνεται ότι είσαι καιρό στο forum κ το ψάχνεις.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
E'MK έγραψε:Ναι αυτό με τις ειδικές δυνάμεις το είδα. Άρα άμα βγάλουμε κ το lower, στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει ελπίδα έτσι; Δεν με σώζει ούτε η τριτεκνία. Ρωτάω εσένα γιατι φαίνεται ότι είσαι καιρό στο forum κ το ψάχνεις.
Φιλε ειναι περιεργη η συγκεκριμενη προκυρηξη γιατι δεν εχει σχεση με τις υπολοιπες προκυρηξεις επειδη ειναι διαφορετικα τα κριτηρια κανε αμα θελεις τα χαρτια σου και ποτε δεν ξερεις
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
-
- Ταγματάρχης
Ίσα ίσα η τριτεκνια σας βολεύει γιατί ανταγωνιζεστε μόνο οι τριτεκνοι μεταξύ σας. Το θέμα με την τριτεκνια πάει ως εξης. Ακολουθεί τυχαίο παράδειγμα. Έστω η προκήρυξη ζητάει 5 άτομα γενικής σειράς και 2 τριτεκνιας.E'MK έγραψε:Ναι αυτό με τις ειδικές δυνάμεις το είδα. Άρα άμα βγάλουμε κ το lower, στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει ελπίδα έτσι; Δεν με σώζει ούτε η τριτεκνία. Ρωτάω εσένα γιατι φαίνεται ότι είσαι καιρό στο forum κ το ψάχνεις.
Έστω τώρα ότι 15 άτομα κάνουν τα χαρτιά τους για λφ. Με σειρά μορίων πάνε ως εξής.
1. Παναγιώτης 1300
2. Μαρία 1280
3. Κώστας 1270 τριτεκν
4. Γιώργος 1265
5. Δημήτρης 1260τριτεκν
6. Κατερίνα 1100
7. Πέτρος 1050 τριτεκν
8. Μπάμπης 1040
9. Θοδωρής 1030
10. Γιάννης 1000
11. Σοφια 990
12. Αργύρης 980
13. Γωγουλινι 950 τριτεκν
14. Ζωζώ 930
15. Λιοντάρινα 900 τριτεκν
Πάμε τώρα τα αποτελέσματα.
Στη γενική σειρά επιτυχόντες είναι οι 5 πρώτοι. Ανεξάρτητα αν κάποιοι έτυχε να είναι και τριτεκνοι. Απλώς συγκεντρώνουν αρκετά μόρια και δεν χρειάζεται να κάνουν χρήση τριτεκνιας.

Άρα μέχρι και τον Δημήτρη πάνε γενική σειρά επιτυχόντες.
Στους τριτεκνους επιτυχόντες θα είναι 2 άτομα όπως είπαμε. Με σειρά μορίων είναι ο Πέτρος και το γωγουλινι. Ελπίζω να είναι κατανοητό το παράδειγμα.
Τώρα μάλιστα. Στην προκήρυξη των Ε. Φ. ήταν αλλιώς και μας χαντακωσε
-
- Ταγματάρχης
Ναι το ξερω εδινε μπόνους μόρια. Είναι καλύτερο για όλους να υπάρχει ποσοστό. Κα οι 2 πλευρές κερδισμένες είναι.Ptg έγραψε:Τώρα μάλιστα. Στην προκήρυξη των Ε. Φ. ήταν αλλιώς και μας χαντακωσε
Το θέμα δεν είναι ότι έδινε μόρια αλλά ότι έδινε σε όλους μόρια κι εγώ την πάτησα γιατί ενώ είμαι τριτεκνος νόμιζα ότι δεν το δικαιούμαι λόγω ηλικίας και το έχασα όσο γελοίο κι αν σας φαίνεται.Liontarina έγραψε:Ναι το ξερω εδινε μπόνους μόρια. Είναι καλύτερο για όλους να υπάρχει ποσοστό. Κα οι 2 πλευρές κερδισμένες είναι.Ptg έγραψε:Τώρα μάλιστα. Στην προκήρυξη των Ε. Φ. ήταν αλλιώς και μας χαντακωσε
-
- Ταγματάρχης
Δεν τα πήγαινες κι εσύ τα χαρτιά σου και άμα δεν ήταν σωστά να σου αφαιρούσαν εκεινοι την τριτεκνια; Δεν είναι λόγος αποκλεισμού αυτός πάντως. Απλά θα σου αφαιρούσαν τα μόρια της τριτεκνιας αν δεν ίσχυε.Ptg έγραψε:Το θέμα δεν είναι ότι έδινε μόρια αλλά ότι έδινε σε όλους μόρια κι εγώ την πάτησα γιατί ενώ είμαι τριτεκνος νόμιζα ότι δεν το δικαιούμαι λόγω ηλικίας και το έχασα όσο γελοίο κι αν σας φαίνεται.
Που ίσχυε για όλους τελικα, αλλά λέμε τώρα
Τώρα ελπίζω μπας και μου το δεχτούν στην ένσταση.Liontarina έγραψε:Δεν τα πήγαινες κι εσύ τα χαρτιά σου και άμα δεν ήταν σωστά να σου αφαιρούσαν εκεινοι την τριτεκνια; Δεν είναι λόγος αποκλεισμού αυτός πάντως. Απλά θα σου αφαιρούσαν τα μόρια της τριτεκνιας αν δεν ίσχυε. Που ίσχυε για όλους τελικα, αλλά λέμε τώρα
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 61
Η προκηρυξη του λιμενικου ειναι περιεργη. Ολοι να κανετε τα χαρτια σας, κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει με το αποτελεσμα.
Ρε παιδιά πως μπορούμε να υπολογίσουμε τα μόρια ψάχνω να βρω τι μοριοδοτείται και δεν βρίσκω Μπορεί να μου στείλει κάνεις άμα ξέρει κάποιο λινκ Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες