Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από nick521 »

Για ecdl δεν εγραφε κατι το ΦΕΚ, ενω το 15 το ζηταγε τωρα τι φαση?
Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Ptg »

Τα μόρια μου κι εγώ τα ξέρω και δεν περιμένω από κανέναν να τα υπολογίσει. Εγώ ρώτησα ξεκάθαρα τι γίνεται με την τριτεκνια στη συγκεκριμένη προκήρυξη επειδή δεν κατάλαβα. Μπορεί λοιπόν κάποιος σ αυτό το φόρουμ που δημιουργήθηκε για να λύνονται οι απορίες να μου εξηγήσει;
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

E'MK έγραψε:Έλα, λύσε μου μια απορία τώρα. Έχω απολυτήριο 14,1.14,1 χ 55= 775,5. Έχω Β2 Αγγλικά 40 μόρια, Πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ 120 μόρια. Σύνολο 935,5 μόρια. Οι έφεδροι καταδρομείς που δεν ήταν υπαξιωματικοί ή αξιωματικοί δεν υπάγονται σε κάποια κατηγορία κ δεν μοριοδοτούνται. Σωστά; Κ η τριτεκνία απλα μου δείνει ένα αβαντάζ όσον αφορά το ποσοστό των θέσεων;

Τo lower δεν μοριοδοτειται. Οι ειδικες δυναμεις ειναι ξεχωριστη κατηγορια. Αν ανατρεξετε πισω τις σελιδες εχουν απαντηθει ολα αυτα τα ερωτηματα + το οτι ειναι ξεκαθαρη η προκυρηξη στο τι αναφερει.

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

E'MK έγραψε:Έλα, λύσε μου μια απορία τώρα. Έχω απολυτήριο 14,1.14,1 χ 55= 775,5. Έχω Β2 Αγγλικά 40 μόρια, Πτυχιούχος ΑΤΕΙΘ 120 μόρια. Σύνολο 935,5 μόρια. Οι έφεδροι καταδρομείς που δεν ήταν υπαξιωματικοί ή αξιωματικοί δεν υπάγονται σε κάποια κατηγορία κ δεν μοριοδοτούνται. Σωστά; Κ η τριτεκνία απλα μου δείνει ένα αβαντάζ όσον αφορά το ποσοστό των θέσεων;
Το Β2 είναι απαραίτητο και δεν δίνει μόρια. Δίνει μόνο αν έχεις και σε 2η ξένη γλώσσα Β2 τα 40 μόρια.

Για το άλλο που ρωτάς δες αυτό. Εγώ δεν έχω πάει στρατό προφανώς οπότε δεν ξέρω καλά τι γίνεται.

Όσοι υποψήφιοι των κατηγοριών Ειδικών Δυνάμεων

των Ενόπλων Δυνάμεων και Υποβρυχίων Καταστροφών (Υ/KT) του Πολεμικού Ναυτικού υπηρέτησαν στις Ένο-

πλες Δυνάμεις ως Έφεδροι Αξιωματικοί ή Ανθυπασπιστές

ή Αρχιλοχίες ή Επιλοχίες ή Λοχίες ή Δεκανείς και στους

αντίστοιχους βαθμούς, θα πρέπει να προσκομίσουν πι-

στοποιητικό στρατολογικής κατάστασης και αντίστοιχο

αποδεικτικό από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν

στις Ένοπλες Δυνάμεις ως Έφεδροι Αξιωματικοί ή Ανθυ-

πασπιστές ή Αρχιλοχίες ή Επιλοχίες ή Λοχίες ή Δεκανείς

μέχρι την απόλυσή τους.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ptg έγραψε:Τα μόρια μου κι εγώ τα ξέρω και δεν περιμένω από κανέναν να τα υπολογίσει. Εγώ ρώτησα ξεκάθαρα τι γίνεται με την τριτεκνια στη συγκεκριμένη προκήρυξη επειδή δεν κατάλαβα. Μπορεί λοιπόν κάποιος σ αυτό το φόρουμ που δημιουργήθηκε για να λύνονται οι απορίες να μου εξηγήσει;
Η τριτεκνια είναι ειδική κατηγορία. Όπως στις πανελλαδικές

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από E'MK »

Ναι αυτό με τις ειδικές δυνάμεις το είδα. Άρα άμα βγάλουμε κ το lower, στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει ελπίδα έτσι; Δεν με σώζει ούτε η τριτεκνία. Ρωτάω εσένα γιατι φαίνεται ότι είσαι καιρό στο forum κ το ψάχνεις.
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από The Marine »

E'MK έγραψε:Ναι αυτό με τις ειδικές δυνάμεις το είδα. Άρα άμα βγάλουμε κ το lower, στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει ελπίδα έτσι; Δεν με σώζει ούτε η τριτεκνία. Ρωτάω εσένα γιατι φαίνεται ότι είσαι καιρό στο forum κ το ψάχνεις.

Φιλε ειναι περιεργη η συγκεκριμενη προκυρηξη γιατι δεν εχει σχεση με τις υπολοιπες προκυρηξεις επειδη ειναι διαφορετικα τα κριτηρια κανε αμα θελεις τα χαρτια σου και ποτε δεν ξερεις

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

E'MK έγραψε:Ναι αυτό με τις ειδικές δυνάμεις το είδα. Άρα άμα βγάλουμε κ το lower, στην δική μου περίπτωση δεν υπάρχει ελπίδα έτσι; Δεν με σώζει ούτε η τριτεκνία. Ρωτάω εσένα γιατι φαίνεται ότι είσαι καιρό στο forum κ το ψάχνεις.
Ίσα ίσα η τριτεκνια σας βολεύει γιατί ανταγωνιζεστε μόνο οι τριτεκνοι μεταξύ σας. Το θέμα με την τριτεκνια πάει ως εξης. Ακολουθεί τυχαίο παράδειγμα. Έστω η προκήρυξη ζητάει 5 άτομα γενικής σειράς και 2 τριτεκνιας.

Έστω τώρα ότι 15 άτομα κάνουν τα χαρτιά τους για λφ. Με σειρά μορίων πάνε ως εξής.

1. Παναγιώτης 1300

2. Μαρία 1280

3. Κώστας 1270 τριτεκν

4. Γιώργος 1265

5. Δημήτρης 1260τριτεκν

6. Κατερίνα 1100

7. Πέτρος 1050 τριτεκν

8. Μπάμπης 1040

9. Θοδωρής 1030

10. Γιάννης 1000

11. Σοφια 990

12. Αργύρης 980

13. Γωγουλινι 950 τριτεκν

14. Ζωζώ 930

15. Λιοντάρινα 900 τριτεκν

Πάμε τώρα τα αποτελέσματα.

Στη γενική σειρά επιτυχόντες είναι οι 5 πρώτοι. Ανεξάρτητα αν κάποιοι έτυχε να είναι και τριτεκνοι. Απλώς συγκεντρώνουν αρκετά μόρια και δεν χρειάζεται να κάνουν χρήση τριτεκνιας.

Εικόνα

Άρα μέχρι και τον Δημήτρη πάνε γενική σειρά επιτυχόντες.

Στους τριτεκνους επιτυχόντες θα είναι 2 άτομα όπως είπαμε. Με σειρά μορίων είναι ο Πέτρος και το γωγουλινι. Ελπίζω να είναι κατανοητό το παράδειγμα.

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Τώρα μάλιστα. Στην προκήρυξη των Ε. Φ. ήταν αλλιώς και μας χαντακωσε
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ptg έγραψε:Τώρα μάλιστα. Στην προκήρυξη των Ε. Φ. ήταν αλλιώς και μας χαντακωσε
Ναι το ξερω εδινε μπόνους μόρια. Είναι καλύτερο για όλους να υπάρχει ποσοστό. Κα οι 2 πλευρές κερδισμένες είναι.

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Liontarina έγραψε:
Ptg έγραψε:Τώρα μάλιστα. Στην προκήρυξη των Ε. Φ. ήταν αλλιώς και μας χαντακωσε
Ναι το ξερω εδινε μπόνους μόρια. Είναι καλύτερο για όλους να υπάρχει ποσοστό. Κα οι 2 πλευρές κερδισμένες είναι.

Το θέμα δεν είναι ότι έδινε μόρια αλλά ότι έδινε σε όλους μόρια κι εγώ την πάτησα γιατί ενώ είμαι τριτεκνος νόμιζα ότι δεν το δικαιούμαι λόγω ηλικίας και το έχασα όσο γελοίο κι αν σας φαίνεται.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ptg έγραψε:Το θέμα δεν είναι ότι έδινε μόρια αλλά ότι έδινε σε όλους μόρια κι εγώ την πάτησα γιατί ενώ είμαι τριτεκνος νόμιζα ότι δεν το δικαιούμαι λόγω ηλικίας και το έχασα όσο γελοίο κι αν σας φαίνεται.
Δεν τα πήγαινες κι εσύ τα χαρτιά σου και άμα δεν ήταν σωστά να σου αφαιρούσαν εκεινοι την τριτεκνια; Δεν είναι λόγος αποκλεισμού αυτός πάντως. Απλά θα σου αφαιρούσαν τα μόρια της τριτεκνιας αν δεν ίσχυε.

Που ίσχυε για όλους τελικα, αλλά λέμε τώρα

Ptg
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ptg »

Liontarina έγραψε:Δεν τα πήγαινες κι εσύ τα χαρτιά σου και άμα δεν ήταν σωστά να σου αφαιρούσαν εκεινοι την τριτεκνια; Δεν είναι λόγος αποκλεισμού αυτός πάντως. Απλά θα σου αφαιρούσαν τα μόρια της τριτεκνιας αν δεν ίσχυε. Που ίσχυε για όλους τελικα, αλλά λέμε τώρα
Τώρα ελπίζω μπας και μου το δεχτούν στην ένσταση.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Η προκηρυξη του λιμενικου ειναι περιεργη. Ολοι να κανετε τα χαρτια σας, κανεις δεν ξερει τι μπορει να γινει με το αποτελεσμα.
Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Giannikos »

Ρε παιδιά πως μπορούμε να υπολογίσουμε τα μόρια ψάχνω να βρω τι μοριοδοτείται και δεν βρίσκω Μπορεί να μου στείλει κάνεις άμα ξέρει κάποιο λινκ Ευχαριστώ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες