Αθλητικές δοκιμασίες για Σώματα Ασφαλείας (2010)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 18
Ολοι θα περασουμε αν δεν ειχαμε ελπιδες δεν θα τρεχαμε !
ε ναι... Ετσι ειναι! Προπονηση και ελπιδες πανε μαζι!nikoslok έγραψε:Ολοι θα περασουμε αν δεν ειχαμε ελπιδες δεν θα τρεχαμε !
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 27
S.O.S μην πατε για τρεξιμο εαν εχετε φαει σουβλακια 2,5 ωρες πριν... Υπαρχει προβλημα! εκανα 4 γυρους ζεσταμα κ ετρεξα το χιλιαρι κ το εκανα 4,36. Καηκα στο ζεσταμα που λενε! Ηθελα να τα παρατησω απο τα 100 πρωτα μετρα. Λοιπον η καλυτερη παρεα ειναι η μουσικη! Οριστε μερικα τραγουδια που βοηθουν!Survivor-burnig heart-eye of the tiger.jerry goldsmith -it's a long road!the catalyst- linkin park.muse- hysteria,placebo- bitter end! Τα them songs απο τον μονομαχο, το top gun,braveheart,last of the mohicans. Βαλτε αυτα στο Mp3 κ μετα το 1000 θα γινει πιο ανετο απο ποτε!
dj δημητρης
dj δημητρης
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
xaaxaxaxaxxaxa ολα τα λεφτα το μηνυμα! Ενταξει μιμη εισαι ολα τα λεφτα χαχαχχχα εχω κλασει στα γελια...δημητρης25 έγραψε:S.O.S μην πατε για τρεξιμο εαν εχετε φαει σουβλακια 2,5 ωρες πριν... Υπαρχει προβλημα! εκανα 4 γυρους ζεσταμα κ ετρεξα το χιλιαρι κ το εκανα 4,36. Καηκα στο ζεσταμα που λενε! Ηθελα να τα παρατησω απο τα 100 πρωτα μετρα. Λοιπον η καλυτερη παρεα ειναι η μουσικη! Οριστε μερικα τραγουδια που βοηθουν!Survivor-burnig heart-eye of the tiger.jerry goldsmith -it's a long road!the catalyst- linkin park.muse- hysteria,placebo- bitter end! Τα them songs απο τον μονομαχο, το top gun,braveheart,last of the mohicans. Βαλτε αυτα στο Mp3 κ μετα το 1000 θα γινει πιο ανετο απο ποτε!
dj δημητρης
ΕΛΛΑΣ
καλα ε... Το επομενο βημα ειναι να βγαλεις και menu... Τι θα πρεπει να εχουμε φαει... Αχαχαχαχα! Δε παλευεσαι!δημητρης25 έγραψε:S.O.S μην πατε για τρεξιμο εαν εχετε φαει σουβλακια 2,5 ωρες πριν... Υπαρχει προβλημα! εκανα 4 γυρους ζεσταμα κ ετρεξα το χιλιαρι κ το εκανα 4,36. Καηκα στο ζεσταμα που λενε! Ηθελα να τα παρατησω απο τα 100 πρωτα μετρα. Λοιπον η καλυτερη παρεα ειναι η μουσικη! Οριστε μερικα τραγουδια που βοηθουν!Survivor-burnig heart-eye of the tiger.jerry goldsmith -it's a long road!the catalyst- linkin park.muse- hysteria,placebo- bitter end! Τα them songs απο τον μονομαχο, το top gun,braveheart,last of the mohicans. Βαλτε αυτα στο Mp3 κ μετα το 1000 θα γινει πιο ανετο απο ποτε!
dj δημητρης

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 27
Σοβαρα εχω αυτα τα τραγουδια στο κιν μου. Κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!
περα απο την πλακα στα αθληματα ο εχθρος ειναι ο εαυτος μας! Μερικα τραγουδια μας βοηθανε να τον κερδισουμε!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
1oν ολα ειναι μεσα στο μυαλο. Και 2ον ολα ειναι στο χερι σου σε αυτη την φαση της προκυρηξης... Αν το θες πραγματικα... Δεν υπαρχει εχθρος!δημητρης25 έγραψε:Σοβαρα εχω αυτα τα τραγουδια στο κιν μου. Κ οτι αλλο μπορεις να φανταστεις!περα απο την πλακα στα αθληματα ο εχθρος ειναι ο εαυτος μας! Μερικα τραγουδια μας βοηθανε να τον κερδισουμε!

Στα αθληματα που τα εκανα εξω τα 1000 μετρα τα κανω σε 3,35 λεπτα και τα 100 σε 12,9 και πιστευω πως μπορο και καλυτερα, μια σφαιρα που μου εδωσε ενας ηταν 7,5 κιλα και την εριξα γυρω στα 10 μετρα. Λοιπον αν ειστε ενταξει απο μορια τα αθληματα μην τα φοβαστε, εκτος και αν ειστε υποδιαλυση και δεν μπορειτε να κουνηθητε.
ετσι... Πες τα μηπως και παρουν θαρρος...DeLvIsOn έγραψε:Στα αθληματα που τα εκανα εξω τα 1000 μετρα τα κανω σε 3,35 λεπτα και τα 100 σε 12,9 και πιστευω πως μπορο και καλυτερα, μια σφαιρα που μου εδωσε ενας ηταν 7,5 κιλα και την εριξα γυρω στα 10 μετρα. Λοιπον αν ειστε ενταξει απο μορια τα αθληματα μην τα φοβαστε, εκτος και αν ειστε υποδιαλυση και δεν μπορειτε να κουνηθητε.
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
δημητρης25 έγραψε:S.O.S μην πατε για τρεξιμο εαν εχετε φαει σουβλακια 2,5 ωρες πριν... Υπαρχει προβλημα! εκανα 4 γυρους ζεσταμα κ ετρεξα το χιλιαρι κ το εκανα 4,36. Καηκα στο ζεσταμα που λενε! Ηθελα να τα παρατησω απο τα 100 πρωτα μετρα. Λοιπον η καλυτερη παρεα ειναι η μουσικη! Οριστε μερικα τραγουδια που βοηθουν!Survivor-burnig heart-eye of the tiger.jerry goldsmith -it's a long road!the catalyst- linkin park.muse- hysteria,placebo- bitter end! Τα them songs απο τον μονομαχο, το top gun,braveheart,last of the mohicans. Βαλτε αυτα στο Mp3 κ μετα το 1000 θα γινει πιο ανετο απο ποτε!
dj δημητρης
για μενα κανεις λαθος... Οταν καναμε προπονηση στο ζεσταμα ο προπονητης μας απαγορευε να ακουμε μουσικη γτ κουραζομασταν και ειχε δικιο... Και μιλαμε για διαφορα τοσο στο χρονο οσο και στην αντοχη. Βεβαια αν εσεις τα καταφερνετε τι να πω...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 20
DeLvIsOn έγραψε:Στα αθληματα που τα εκανα εξω τα 1000 μετρα τα κανω σε 3,35 λεπτα και τα 100 σε 12,9 και πιστευω πως μπορο και καλυτερα, μια σφαιρα που μου εδωσε ενας ηταν 7,5 κιλα και την εριξα γυρω στα 10 μετρα. Λοιπον αν ειστε ενταξει απο μορια τα αθληματα μην τα φοβαστε, εκτος και αν ειστε υποδιαλυση και δεν μπορειτε να κουνηθητε.
δεν ειμαστε υπο διαλυση. ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ.

- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 25
DeLvIsOn έγραψε:Στα αθληματα που τα εκανα εξω τα 1000 μετρα τα κανω σε 3,35 λεπτα και τα 100 σε 12,9 και πιστευω πως μπορο και καλυτερα, μια σφαιρα που μου εδωσε ενας ηταν 7,5 κιλα και την εριξα γυρω στα 10 μετρα. Λοιπον αν ειστε ενταξει απο μορια τα αθληματα μην τα φοβαστε, εκτος και αν ειστε υποδιαλυση και δεν μπορειτε να κουνηθητε.
οι χρονοι σου ειναι παρα πολυ καλοι, ειδικα στο 100αρι, οσο για τα αθληματα συμφωνω ειναι εφικτοι χρονοι και με μια προπονηση σοβαρη (και με καλη διατροφη εννοειται) ολα θα πανε πολυ καλα
Παιδια... Βοηθεια! Επαθα τενοντιτιδα απο τη προπονηση... Τι να κανω; Θα Τρελαθω.
Αστο για φετος. Του χρονου παλι
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
1988 έγραψε:Παιδια... Βοηθεια! Επαθα τενοντιτιδα απο τη προπονηση... Τι να κανω; Θα Τρελαθω.
σε γιατρό πήγες; Τι σου είπε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες