Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Σμυ θα βάλω και τελος
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Ετσι! γερα! Γερα! Με τσαμπουκα!

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 52
Χαχα. Ετσι πρεπει γιατι ολοι προσπαθουν να μου κανουν πληση εγκεφαλου...
Εβγαλα 1675 μορια (απο ΕΠΑΛ) πρωτη επιλογη στο μηχανογραφικό μου ειναι ΣΜΥ οπλα, περυσι ηταν 1704, λετε να πεσει καθολου;
Παιδια εβγαλα 11014 και πρωτη επιλογη εχω σμυ. Γνωριζω πολλα για τη σχολη και συντομα ευελπιστω οτι το ονειρο μου να πραγματοποιηθει. Τι λετε ειναι αρκετα τα μορια η του χρονου με υγεια; 

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι τα θέματα σε όλα τα μαθήματα στις φετινές εξετάσεις υπήρξαν αρκετά δύσκολα, με αποτέλεσμα οι βάσεις όπως είναι φυσικό θα έχουν μια αισθητητή πτώση ιδαίτερα στα περιφερειακά ΤΕΙ και ΑΕΙ. Όμως αυτό δεν ισχύει και για τις στρατιωτικές σχολές που αποτελούν μονόδρομο τα τελευταία χρόνια για μια επαγγελεματική αποκατάσταση και μάλιστα μετά την κρίση που ζει η χώρα θα είναι περισσότερο από κάθε φορά περιζήτητες οι σχολές. Γι' αυτό εκτιμώ ότι όλοι οι υποψήφιοι των στρατιωτικών σχολών θα δηλώσουν και τη ΣΜΥ. Αυτό συνεπάγεται αυτομάτως και ανύψωση στις βάσεις της σχολής, το πόσο είναι παρακινδυνευμένο να αναφερθεί. Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά και υπομονή μέχρι το τέλος Αυγούστου!
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
23 αυγουστου βγαινουν τα αποτελεσματα... Υπομονη

Μεγαλε οχι σμυ τηντελειωσα και καλυτερα στην γερμανια για δουλεια
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Προσωπική μου γνώμη είναι Ότι Θα Κυμανθεί Στα 12,500 με 13,000 μόρια. Μιλαμε δλδ για μια άνοδο των 3,500 μορίων. Η ζήτηση φέτος ήταν πολύ Υψηλή Σχεδόν 5πλάσια απο προηγούμενες χρονιές. Έχω 11,900 και την έχω 1η επιλογή και είμαι σίγουρος οτι δν θα την πιάσω. Απο οτι κατάλαβα με τα πόστ που διαβάζω ο καθένας πιστεύει οτι η βάση θα είναι λίγο πιο κάτω απο τα μόρια που έχει βγάλει. Μην είμαστε τόσο εσιόδωξοι γιατί στο τέλος θα Στεναχωρηθούμε Διπλά. Παρόλα αυτά εύχομαι σε όλους μας καλή Επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ
Επειδη εχω αποθαρρυνθει Εντελως πιστευετε οτι η σμυ θα παει πανω απο τα 10300 που εβγαλα;
Αν ανεβουν ρε φιλε οι σχολες 3,500 μορια θα μεινουν οι σχολες αδιες! Τι ειναι αυτα που λετε; Δεν εχει γινει ποτε αυτο. Μια μεγαλη πτωση εχει ξαναγινει... Μια τεταια αυξηση ποτε!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες