Greek_Army έγραψε:35Η θα ήτανε. Εδώ όμως μιλάμε για την κατάταξη όχι για την μονάδα εκεί αλλάζουνε τα πράγματα μερικές φορές για καλό μερικές για κακό
Α δεν ξέρω, ίσως έχεις δίκιο. Πάντως ποτέ δεν χρησιμοποίησε ξυραφάκια. Αλλά όπως είπες αυτό που θέλω να πω είναι οτι οι καταστάσεις αλλάζουν ανάλογα με το στρατόπεδο.
Γεια σας, και εγω παρουσιαζομαι αυλωνα και θελω να ρωτησω αν μπορουμε νακραταμε σαμπουαν, ξυριστικα και τετοιαγτ εχω ακουσει οτι σου τα περνουν και σου δινουν δικα τους, ισχυει κατι τετοιο;
γιωργος_α έγραψε:Γεια σας, και εγω παρουσιαζομαι αυλωνα και θελω να ρωτησω αν μπορουμε νακραταμε σαμπουαν, ξυριστικα και τετοιαγτ εχω ακουσει οτι σου τα περνουν και σου δινουν δικα τους, ισχυει κατι τετοιο;
Καλησπέρα φίλε. Ράδιοαρβύλα ακούς.
Φυσικά και μπορείς να πάρεις τα δικά σου ξυριστικά και σαμπουάν. Εκεί σου δίνουν ένα σαπούνι και τίποτε άλλο.
γιωργος_α έγραψε:Γεια σας, και εγω παρουσιαζομαι αυλωνα και θελω να ρωτησω αν μπορουμε νακραταμε σαμπουαν, ξυριστικα και τετοιαγτ εχω ακουσει οτι σου τα περνουν και σου δινουν δικα τους, ισχυει κατι τετοιο;
εγώ που έχω πιτυρίδα αν μου κρατούσανε το ούλτρεξ θα τους κυνηγούσα
Παιδια εγώ πείρα ενα μικρο σετ ραπτικης με διαφορα μέσα αλλα έχει και ενα πολυ μικρο ψαλιδάκι (ο θεος να το κανει) για κόψιμο της κλωστής, να το βγάλω;