Δ. Υ. Κ έγραψε:Εμενα με πρηζει μια πρωην μου αλλα εγω δεν την θελω.
Με παιρνει τηλεφωνα και μου στελνει επανειλλημενως sms.
Βρειτε μου εναν ευχαριστο τροπο (γιατι εχουμε και ενα επιπεδο) για να την διαολοστειλω χωρις να παρεξηγηθει!
1) Εφυγες με την θωδη για τουρνε στην Αυστραλια 2) Εκανες αλλαγη φυλου 3) Σκεφτεσαι να πας για μοναχος στο Αγιο Ορος 4) Παιξτο πως εισαι σχιζοφρενης 5) Θα πας στην Ζιμπαμπουε να ταισεις τα μικρα παιδακια 6) θα πας στην Ανταρκτικη να ταισεις τις μικρες Φωκιες 7) Πρηξε την εσυ... Να την παιρνεις 25 ωρες το 24ωρο εσυ... Δεν θα αντεξει ουτε εβδομαδα
ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ (μερικα)
Το 5 και το 6, σε περιοδους μεγαλης επιμονης εκ μερους της, μπορουν να συνδυαστουν.
α δλδ εγω δεν μπορω φετος αλλα σε 6 μηνες θα μπορω! Δεν νομιζω... Γτ οι ανηλικοι ειναι μουγκοι κουλοι η αναπηροι και δεν μπορουν! Σε πληροφορω οτι καμια φορα αποδικνυομαστε πιο ικανοι και πιο ωριμοι ς αυτο τ θεμα απο καποιους ενηλικες![;) ]
α δλδ εγω δεν μπορω φετος αλλα σε 6 μηνες θα μπορω! Δεν νομιζω... Γτ οι ανηλικοι ειναι μουγκοι κουλοι η αναπηροι και δεν μπορουν! Σε πληροφορω οτι καμια φορα αποδικνυομαστε πιο ικανοι και πιο ωριμοι ς αυτο τ θεμα απο καποιους ενηλικες![;) ]
Καλα, τη σημερινη εποχη δε νομιζω οτι εχει μεγαλη σημασια να εισαι ενηλικος... Αλλα μη τα ισωπεδωνουμε ολα, ο παρορμητισμος και η επιπολαιοτητα απο ποτε εγινε "ικανοι και ωριμοι".
Δεν ειναι ολοι ετσι... Σιγουρα καποιους τους χαρακτηριζεις ετσι αλλα οχι ολους... Σε ολα πρεπει να εισαι μετρημενος και αποφασισμενος σιγουρα πριν κανεις οτιδηποτε...