Θητεία στο Υγειονομικό
Θητεία στο Υγειονομικό
Συνήθως οι απόφοιτοι Ψυχολογίας απαρτίζουν τις Ομάδες Ψυχολογικής Υποστήριξης.
Ψυχολογική υποστήριξη στο στρατό
Ψυχολογική υποστήριξη στο στρατό
Θητεία στο Υγειονομικό
Χρειαζεται περαιτερω εκπαιδευση απο την βασικη ομως ; Η παω απευθειας μετα την ορκομωσια ; Ευχαριστω πολυ !
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 24
Θητεία στο Υγειονομικό
Ψυχολογος έγραψε:Χρειαζεται περαιτερω εκπαιδευση απο την βασικη ομως ; Η παω απευθειας μετα την ορκομωσια ; Ευχαριστω πολυ !
Όχι, οι ψυχολόγοι δεν κάνουν εκπαίδευση ειδικότητας. Παλαιότερα έκαναν στο 414 στην Πεντέλη αλλά πλέον έχει καταργηθεί. Εφόσον είσαι κάτοικος παραμεθορίου μπορείς εύκολα να πας εκεί. Γενικά η θητεία το Υγειονομικό είναι ευχάριστη.
Θητεία στο Υγειονομικό
Μια τελευταια ερωτηση , με γονεις χωρισμενους και με τη μητερα μου να εχει επιβεβαιωμενη 67% αναπηρια δικαιουμαι κατ εξαιρεση μεταθεση στον τοπο διαμονης μου ;
Θητεία στο Υγειονομικό
Ψυχολογος έγραψε:Μια τελευταια ερωτηση, με γονεις χωρισμενους και με τη μητερα μου να εχει επιβεβαιωμενη 67% αναπηρια δικαιουμαι κατ εξαιρεση μεταθεση στον τοπο διαμονης μου ;
Το διαζύγιο δεν μετράει, η αναπηρία είναι ο λόγος που δικαιούσαι τέτοια μετάθεση, περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο αντίστοιχο θέμα.
Θητεία στο Υγειονομικό
Σας ευχαριστω. Να σας ρωτησω και κατι ακομη , οταν ερθει η μεταθεση μου θα μπορω να την αλαξω; Που θα με πρωτινατε ως οδοντιατρος;
Θητεία στο Υγειονομικό
simo90 έγραψε:Σας ευχαριστω. Να σας ρωτησω και κατι ακομη, οταν ερθει η μεταθεση μου θα μπορω να την αλαξω;Που θα με πρωτινατε ως οδοντιατρος;
Να αλλάξεις μετάθεση; Χωρίς βύσμα; Ούτε καν και τι να σου προτείνω, χωρίς γνωστό θα πας κάπου random, δεν τα καθορίζεις εσύ αυτά.
Θητεία στο Υγειονομικό
Παιδες καλησπερα !Να κανω μια ερωτηση γιατι εχω αγχωθει αρκετα...
Εχω οριστει στο ΚΕΜΧ Ναυπλιο, υγειονομικο...
Αυτο σημαινει οτι μετα την ορκωμοσια θα συνεχισω στο υγειονομικο η θα συνεχισω στο μηχανικο... Εχω αντιστοιχο πτυχιο ψυχολογιας που κατεθεσα στην διακοπη της αναβολης. Ξερει κανεις να μου τι παιζει ;
Αυτο σημαινει οτι μετα την ορκωμοσια θα συνεχισω στο υγειονομικο η θα συνεχισω στο μηχανικο... Εχω αντιστοιχο πτυχιο ψυχολογιας που κατεθεσα στην διακοπη της αναβολης. Ξερει κανεις να μου τι παιζει ;
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
Θητεία στο Υγειονομικό
Λογικά θα μείνεις Υγειονομικό απλά για σιγουριά δώσε το πτυχίο σου στους στρατολόγους στο Ναύπλιο.saiko91 έγραψε:Παιδες καλησπερα !Να κανω μια ερωτηση γιατι εχω αγχωθει αρκετα...
Θητεία στο Υγειονομικό
Μια χαρα λοιπον... Απλα σε συζητηση με αλλα παιδια μου ειπαν οτι συνηθως συνεχιζεις στο σωμα που εισαι πχ μηχανικο και οτι αυτο ειναι πιο πολυ γραφειοκρατικο και υστερα Βυσματικο... Δεν ξερω βεβαια αν χρειαζονται καποιες ειδικοτητες στο υγειονομικο λογο ελλειψης κοσμου. Πχ γιατροι - οδοντιατροι... Επισης σε περιπτωση που δεν καταθεσω πτυχιο στους στρατολογους στο κεντρο υπαρχει περιπτωση να ακολουθησω ειδικοτητα στο μηχανικο.
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
Θητεία στο Υγειονομικό
Φίλε δεν γίνεται να είσαι και στα δύο. Ή Υγειονομικό ή μηχανικό θα είσαι.saiko91 έγραψε:Μια χαρα λοιπον... Απλα σε συζητηση με αλλα παιδια μου ειπαν οτι συνηθως συνεχιζεις στο σωμα που εισαι πχ μηχανικο και οτι αυτο ειναι πιο πολυ γραφειοκρατικο και υστερα Βυσματικο... Δεν ξερω βεβαια αν χρειαζονται καποιες ειδικοτητες στο υγειονομικο λογο ελλειψης κοσμου. Πχ γιατροι - οδοντιατροι... Επισης σε περιπτωση που δεν καταθεσω πτυχιο στους στρατολογους στο κεντρο υπαρχει περιπτωση να ακολουθησω ειδικοτητα στο μηχανικο.
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
Θητεία στο Υγειονομικό
Κανονικά 4 βδομάδες είναι η βασική εκπαίδευση μέχρι την ορκωμοσία,Μετά θα πάρετε 3-4 μέρες άδεια και θα γυρίσετε εκ νέου στο κέντρο για άλλες 2-3 μέρες
Θητεία στο Υγειονομικό
Μπαινω υγειονομικο αυλωνας. μετα οι μεταθεσεις που γινονται ειναι για βορεια Ελλάδα; Ιωαννινα και αρτα δεν εχουν υγειονομικο?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 18
- Επικοινωνία:
Θητεία στο Υγειονομικό
Όλα έχουν απαντηθεί στις προηγούμενες 11 σελίδες φιλε μου. Οι μεταθέσεις είναι για οπουδηποτε υπάρχει ΣΤΕΠ, μικρά ιατρεία στις μονάδες, και με βίσμα και μόνο μπορείς να υπηρετήσεις σε μεγάλο στρατιωτικό νοσοκομείο.ΚΩΣΤΑΣ έγραψε: Μπαινω υγειονομικο αυλωνας. Μετα οι μεταθεσεις που γινονται ειναι για βορεια Ελλάδα; Ιωαννινα και αρτα δεν εχουν υγειονομικο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες