Εχει μια λογικη αυτο που Διατυπωνεις ρατατουλη καθε κρατος εχει τα δικα του "'ελευθερα" η απαγορευτικα" αλλα το θεμα ειναι οχι να το κανεις γιατι το κανουν ολοι αναλογα με το που βρισκεσαι γεωγραφικα αλλα με αν το νιωθεις και το επιθυμεις αυτο ειναι το θεμα με καταλαβες;
cristi έγραψε:Εχει μια λογικη αυτο που Διατυπωνεις ρατατουλη καθε κρατος εχει τα δικα του "'ελευθερα" η απαγορευτικα" αλλα το θεμα ειναι οχι να το κανεις γιατι το κανουν ολοι αναλογα με το που βρισκεσαι γεωγραφικα αλλα με αν το νιωθεις και το επιθυμεις αυτο ειναι το θεμα με καταλαβες;
'
εγώ ναι κατάλαβα δεν είμαι ούτε δειλός αλλα ούτε κολλημένο μυαλό!
Προσωπικα για μενα αν ενδιαφερει η αποψη μου ειναι οτι καθε ανθρωπος ομοφιλοφιλος ειναι καταρχην ενας αρρωστος ανθρωπος πολυ αρρωστος ετσι πρεπει να ξεκινησουμε οχι τοσο γιατι δεν ειναι τοσο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΗΛΕΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ενας ψυχολογικος πολεμος και οιστρογονικος χωρις προηγουμενο ετσι λοιπον και οι γονεις πρεπει να αντιμετωπιζουν τα παιδια τους ωσαν αρρωστα και οχι ως μιασματα της κοινωνιας
Ναι αλλα ξερεις κατι κριστι; Απο τοτε που αρχισαν να βαζουν σε εργα γκευ και λεσβιες και σε διαφορες εκπομπες να τους στιριζουν πηραν θαρρος και τωρα πια το θεωρουν και φυσιολογικο...
Άρρωστος είναι αυτός που δεν καταλαβαίνει ό, τι κόντρα στις ορμόνες του σώματος δεν μπορεί να πάει κανείς. Όπως ήθελε η φύση, έτσι τον έβγαλε.
Όταν γεννιέται ένας άνθρωπος -που αργότερα καταλαβαίνει ότι είναι ομοφυλοφιλος- και μπορεί να ενεργήσει σε κάθε τομέα της ζωής του όπως ακριβώς και κάποιος που δεν είναι ομοφυλόφιλος, αν χαρακτηριστεί ως άρρωστος, τότε το άτομο που τον χαρακτηρίζει έτσι είναι πραγματικά άρρωστο και θέλει βοήθεια. Επειγόντως κι όλας.
Η ομοφυλοφιλία θεωρείται αρρώστια μόνο από καθυστερημένους. Η βλακεία είναι σίγουρα αρρώστια και εξαπλώνεται χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι.
Ούτε καν σε μουσουλμανικά κράτη δεν θεωρείται αρρώστια η ομοφυλοφιλία αλλά "πράξη κατά των χρηστών ηθών" και ήδη έχει αποποινικοποιηθεί από πολλές χώρες.
Ομοφυλοφιλία υπήρχε πάντα, υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει.
Όσοι έχετε πρόβλημα με αυτήν και την θεωρείτε αρρώστια, ας προσέχατε.
Τα σκλαβωμένα μυαλά είναι ίσως η χειρότερη αρρώστια που κυκλοφορεί.
** Κάποιες από τις φανταχτερές αδερφές, ίσως να έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής διαταραχής. Οι περισσότερες ωστόσο λειτουργούν έτσι καθαρά για να προκαλέσουν.
GenerX έγραψε: ** Κάποιες από τις φανταχτερές αδερφές, ίσως να έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής διαταραχής. Οι περισσότερες ωστόσο λειτουργούν έτσι καθαρά για να προκαλέσουν.
GenerX έγραψε: ** Κάποιες από τις φανταχτερές αδερφές, ίσως να έχουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής διαταραχής. Οι περισσότερες ωστόσο λειτουργούν έτσι καθαρά για να προκαλέσουν.
Το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό!
και όμως αυτό αγαπητοί μου είναι αστήρικτη πηγή διότι ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ψυχολόγους γιαυτο ακόμα γιατροί και ψυχολόγοι μάχονται για το αν είναι ιατρικό η ψυχικό < Πρόβλημα>