electrolisa έγραψε:Βγαλτε ρε παιδια το facebook και το twitter απο τα δεξια! Ειναι μπροστα σε επιλογες και κριβει και λεξεις καμια φορα. Βαλτε το αριστερα π εχει χωρο ή καπου αλλου. Ευχαριστω
Εμένα με Firefox δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

electrolisa έγραψε:Βγαλτε ρε παιδια το facebook και το twitter απο τα δεξια! Ειναι μπροστα σε επιλογες και κριβει και λεξεις καμια φορα. Βαλτε το αριστερα π εχει χωρο ή καπου αλλου. Ευχαριστω
Τα avatar έχουν μέγιστο μέγεθος 80 x 150 pixels (πλάτος και ύψος αντίστοιχα)Λεων έγραψε:
1. Το επιτρεπτό μεγεθος για τα avatar να ειναι 120x120 ή 120x200 μιας και υπαρχει χωρος ανεκμετάλλευτος π. Χ. Το δικο μου avatar ειναι 75x75 γιατι το ορια ειναι 120x75 σε pix
Λεων έγραψε:2. Το size των γραμματοσειρών να εχει διαβαθμίσεις π. Χ.12,14,16 ωστε να εχουμε τιτλους ευδιακριτους για μια Γρηγορη ματια.
Λεων έγραψε:3. Αρκετες φορες ο χρωματισμός κειμενου ενώ την πρωτη φορα υπηρχε την δευτερη και μετα φορα που επισκέφτηκα την σελιδα εφυγε και εμφανιζετε με μαυρα.
Λεων έγραψε:4. Το "π. Χ. " η αυτοματη διορθωση μετατρεπει το χ σε κεφαλαιο. Μπορω να απενεργοποιήσω την αυτοματη διορθωση για το κειμενο μου;
yandr έγραψε:Τα avatar έχουν μέγιστο μέγεθος 80 x 150 pixels (πλάτος και ύψος αντίστοιχα)
Αφου γινετε κατάχρηση επέτρεψε μονο δυο σκαλες αύξησης ωστε και αν γινει κατάχρηση να μην εχει ουσια. Αλλα τεχνικα ισως να ειναι αδύνατον.yandr έγραψε:Γίνεται κατάχρηση και προτιμώ να μην το επιτρέψω
και αυτό θα διορθωθεί λογικά το απόγευμα που θα περάσω την αλλαγήΛεων έγραψε:
3. Αρκετες φορες ο χρωματισμός κειμενου ενώ την πρωτη φορα υπηρχε την δευτερη και μετα φορα που επισκέφτηκα την σελιδα εφυγε και εμφανιζετε με μαυρα.
Λεων έγραψε:
Θα ηθελα ενα post να δεχετε μεγαλυτερο κειμενο ωστε να μην εμφανίζει το (συνεχίζεται) και να θελει αρκετα post για να το ανεβασω ολοκληρο.
Λεων έγραψε:Θα ηθελα να εχω δικαίωμα τροποποίησης καποιου μηνυματος μου εως 2-3 μερες μετα την αναρτηση του, ακομη και αν εχουν ανεβασει αλλοι τις Απαντησεις τους μετα.
Λεων έγραψε:Υπαρχει ενα "κεντρο" για την εμφάνιση νέων απαντήσεων στα μηνύματά μου οπως σε αλλα φορουμς; Δεν το εχω βρει ακομη.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης