Η πρώτη μουσουλμάνα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Grecia »

Οχι παιδι μου απλα δεν ειχα χωραφια κ τρακτερ ουτε πτυχιο κομμωτικης εκει με κοψανε... Δεν ειχα κ Βουλευτη να με σωσει... ΟΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ... Αλλα ειμαι χαρισματικη... Χαχαχα
Λογω υψους για 3 ποντους... Που υπηρχανε κ κοντητερες απο εμενα κ τις πηρανε... Αλλα τι να κανουμε... Εικόνα
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Κοίταξε να δεις: Όταν έδινα εγώ το 90% είμασταν κάτω από 1.65. Πέρασαν πάρα πολλές κοπέλες και με 1.63 που είμαι εγώ και με 1.59 όμως... Όσες δεν ήθελαν να περάσουν ξέρεις τι τους έλεγαν; "Τι ήρθες να κάνεις εδώ κοπέλα μου, η προκήρθξη λέει 1.65' και τις εδιωχναν. Ετσι κόπηκε μία φίλη μου και ένιωσα εγώ ασχημα επειδή δεν είμαι 1.65 και πέρασα. ¨Αστα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μαρινακι αυτο με το υψος ειναι κατι που το εχω αναφερει σε διαφορα ποστ... Οποτε τους βολευε τις περνουσαν και οποτε δεν τους βολευε τους εκοβαν... Επρεπε να τους απαντουσε πως "με τετοια αναξιοκρατια που επικρατει τα εκανα, γιατι δηλαδη να μην ελπιζω και εγω; Τις αλλες δηλαδη πως τις περασατε; |γιατι ματια εχω και βλεπω"
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Μα σε κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια σου... Περνάνε εμένα με 1.63 και την άλλη δίπλα μου την κόβουν γιατί λέει οτι είναι κοντή με το ίδιο ύψος... Πως να νιώσεις μετά; Νιώθεις σουργελο και εσύ και η επιτροπή νομίζει οτι έτσι κάνει το χρεος της. Αν είναι δυνατόν. Βλέπεις την αλλη με πτυχια, προυπηρελιες και δεν τις χαρίζεις 2 πόντους; Αφου σε τόσες άλλες ήσουν επιεικής τώρα και καλά τι άλλαξε; Αντε ρε ηλίθιοι...
stratogavlos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από stratogavlos »

Ελατε ρε παιδια αμα γουσταρουνε στρατο τοτε τι πανε μια ζοη κ σπουδαζουνε
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

stratogavlos έγραψε:Ελατε ρε παιδια αμα γουσταρουνε στρατο τοτε τι πανε μια ζοη κ σπουδαζουνε

Χωρις πτυχειο δεν μπενεις ευκολα στο στρατο, ειδικα αν δεν εχεις και μεσον
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sauraki....4 »

και η πιθανοτητα να κανεις αυτη τη δουλεια... οχι απο σχολη... Αλλα εποπ Πχ... Ειναι 1 στη 100000000000 Τι μου λετε τωρα τα ιδια λεμε παλι... Ειτε Το χεις ειτε δε το χεις το πτυχιο Το μεσον Ειναι αυτο που πρεπει να αποκτησεις! Και περνουμε πτυχια γιατι πρεπει Κατι υποτιθεται να κανουμε στη ζωη μας!

Θοδωρής
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Κοιταξε να δεις σαυρακι αμα δεν εχεις και ενα πτυχειο θα κανεις "μπαμ" απο μακρια οτι εισαι βυσματιας και το βυσμα αντε να σου δοσει καλυτερη βαθμολογια στην συνεντευξη δεν μπορει να κανει κατι περισοτερο ειπαμε η ελλαδα εχει διευθαρθει πολυ αλλα μην τα ισοπεδονουμε ολα ρε παιδια Εικόνα
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Μη κοροιδευόμαστε ρε παιδια... Ενα πτυχίο, οτι αντικείμενο και αν αυτό εχει, είναι ένα εφόδιο για τη ζωή μας. Και αν ο στρατός δεν μας κάτσει, πρέπει να πεινάσουμε, επειδή δεν έχουμε βύσμα για να μπούμε; Άλλωστε αν ο στρατός έπερνε σε κάθε ειδικότητα που απαιτούσε πτυχίο παιδιά που το έχουν, θα ήταν σιγουρα σε πολύ καλό επίπεδο. Σίγουρα η μαχητικότητα, το θάρρος και η τόλμη είναι τα βασικά στοιχεία να σε σμπρώξουνε να κάνεις ένα τέτοιο επάγγελμα αλλά υπάχουν και ειδικότητες όπως οι ερευνα πληροφορική, Το οικονομικό που θέλουν και σπουδές. Γνωρίζω περίπτωση που κοπελα μπηκε σε κλαδο διαβιβάσεων που απαιτούσε πτυχίο πληροφορικής και αυτή δεν είχε βγάλει ούτε τεχνικό λύκειο. Τι πήγε να κάνει αυτή εκεί; Γιατί δεν διάλεγε μία άλλη ειδικότητα αφου δεν είχε τα προσόντα; Γιατί δεν άφησε ένα άλλο παιδί που τα είχε να καλύψει αυτή τη θέση; Πιστεύω οτι και εμείς οι ίδιοι πρέπει να έχουμε το γνώθις εαυτών και όχι να υπερτιμούμε τις δυνατότητες μας εις βάρος των άλλων που αφού εμείς δεν κατέχουμε το αντικμείμενο, θα αναγκαστεί να βγάλει όλη τη δουλέιά κάποιος άλλος συνάδελφος μας, επειδή εμείς είχαμε βύσμα και γουστάραμε να μπουμε εκεί.
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

ακριβως Αυτο λεω και εγω... ας ηταν ολα αξιοκρατικα και ας εμπαινε ο καλυτερος ο πτυχιουχος και αυτος Που τελεος παντων οπως Αναγραφεται εχει τα προσοντα... Και εγω αυτο λεω... φετος ομως Την επαθα... Και ξερεις κατι μια δε πιανει το πτυχιο αν εχεις βισμα... Αυτο λεω Γραφεται και μονοι σας παραδειγματα μακαρι να ητνα διαφορετικα! Πλακα κανετε; ΜΑΚΑΡΙ

Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Μακάρι να γίνονταν Αλλά ακόμα Στην Ελλάδα Ζούμε στο μεσαίωνα, δε λέμε να ξεκολλήσουμε από νοοτροπίες της εποχής των προ... Προ... Παππούδων μας.
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι αλλα ξερεις Τι γινεται Ο αλλος Χαλιεται Και αν χαλιεται Παει το παιχνιδι το χασαμε... Αλλα Τελος παντων... Παμε προχωραμε κλασικα ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ μας εχουν σπασει τα νευρα πανω απο ενα τηλ Ειμαι 8α σκασω πια...
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Λοιπό έχω να σου προτίνω κάτι... Πάρε ασύρματο και βάλτο δίπλα σου στο τραπεζάκι γιατί σε βλέπω να παθαίνει αγγειλωση μέχρι αυτοί οι ηλίθιοι να τα βγάλουν... Εικόνα
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Οχι ενταξει Ειπαμε... Απλα Ειμαι εδω και 6 μηνες Αρμυ φορυμ τηλ αρμυ φορθμ τηλ Και ακομα Ειμαι στην αναμονη Ενταξει ωραια!
Μαρίνα
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Μαρίνα »

Κοίταξε απο οτι καταλαβαίνω και από τα μόρια σου έπρεπε να ήσουν μέσα τώρα. Εγώ είχα 600, γιατι δεν τους εκανες ενστασούλα να δεις και τι θα σου απαντήσουν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης