Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
jo

Δημοσίευση από jo »

Εμένα Προσωπικα δε μου δώσαν καμμία λίστα, το μονο που μου ειπαν ειναι να εχω καποια χαρτια μαζι μου.
qwerty
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από qwerty »

Ούτε σ΄ εμένα έδωσαν λίστα. Μόνο για τα έγγραφα μου είπαν (που ήταν και γραμμένα στο Σημείωμα). Σε ερώτηση μου, μου είπαν να πάρω τα απαραίτητα διότι θα μου δώσουν οτι χρειάζομαι εκεί. Λ. Χ. Οι πετσέτες είναι απαραίτητες για ΄μένα. Μπορώ να έχω τις δικές μου ή θα υπάρχει πρόβλημα; ... Τί θα πάρετε για να μεταφέρετε τα πράγματά σας;(Βαλίτσα; Σάκο; Τί διαστάσεις περίπου; )
jo

Δημοσίευση από jo »

Ένα απλό σάκο θα παρω εγω, ουτε μεγάλο ουτε μινιον, μεσαιων διαστασεων. Ούτε βαλίτσες με ροδάκια ούτε τίποτα, το στύλ του καθενος, πως βολεύεται ο καθενασ, εμενα πχ δε μαρεσει να τραβαω μια βαλιτσα με ροδακια, βαζω το σακο στη πλάτη και δε κολλάει πουθενά.Εικόνα πετσέτες θα πάρω κι εγω αν και θα μας δώσουν, δε νομίζω να πειράζει.
P.

Δημοσίευση από P. »

Παιδιά μίπως ξέρει κανείς τι γίνεται από χρήματα μπορούν να μας στείλουν αν χρειαστεί και πως; Και η υπεύθυνη δήλωση προς που θα απευθύνεται;
jo

Δημοσίευση από jo »

Για την Κατάταξη των Επιτυχόντων:
α. Όσοι επιτύχουν, υποχρεούνται να καταθέσουν στο Κέντρο Κατάταξης κατά την ημερομη-
νία κατάταξής τους τα παρακάτω δικαιολογητικά: Μπλα μπλα, ... Άρα απο τη στιγμή που πρεπει να τα καταθέσουμε στο κεντρο κατάταξης, θα βάλουμε προς κεντρο καταταξης.Όσο αφορά τα χρήματα, μπορούν να στα φέρουν οι δικοί σου σε κάποιο επισκεπτηριο.
P.

Δημοσίευση από P. »

Συγγνώμη αλλά οι δικοί μου είναι από Μακεδονία και δε θα μπορούν να έρχονται ταχ. Επιταγή θα μπορούν να μου στείλουν; Και πάλι συγγνώμη αν σας ζάλισα αλλά δεν έχω πάει φαντάρος και δεν ξέρω τι επικρατεί.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Greek_Army »

Έχουνε ΑΤΜ τα κέντρα εκπαίδευσης.
P.

Δημοσίευση από P. »

ΓΜΑΚ έγραψε:Έχουνε ΑΤΜ τα κέντρα εκπαίδευσης.

Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε
jo

Δημοσίευση από jo »

Πες ότι σου στέλνουν επιταγή, που θα την εξαργυρώσεις απο τη στιγμή που θα σαι μέσα; , δεν χρειάζεσαι πολλά χρήματα, αφού δε θα έχουμε εξόδους, θα παρεις καποιο χρηματικό ποσό να έχεις κοντά για παν ενδεχόμενο, αλλα όχι υπερβολές. Δεν ειμαι αγόρι να γνωρίζω ακριβώς τι συμβαίνει, απλα με τη λογικη σου απαντάω. Συγνώμη αν δε σε βοηθάω με αυτά που λέω.
AGENT
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από AGENT »

Κυριως για τις γυναικες αν ξερουν καποιες παλιοτερες κοπελες ας μας βοηθησουν στο τι πρεπει ή δεν πρεπει να παρουμε μαζι. ευχαριστω [:) ]
arisba
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από arisba »

Μεσα δεν χρειαζεστε πολλα χρηματα μεχρι να ορκιστειτε. Τα μονα εξοδα που θα εχετε αν παρετε τιποτα απο τ κψμ κ απο τα μηχανηματα που εχουν γιατους καφεδεσ.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Velerefontis »

Να παρετε και ισοθερμικο. Στην Τριπολη ακομα και το καλοκαιρι, εχει τρελλη υγρασια το βραδυ και τις πρωινες ωρες
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ANGELA

Δημοσίευση από ANGELA »

Καλησπερα σας εχει απολυτο δικιο ο vele ακομα και το καλοκακαιρι εχει υγρασια καλη αρχη!

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από dimitris mak »

Καποιος ο οποιος παει σε ειδικοιτιτα των ειδικων δυναμεων τι πρεπει να παρει μαζι του?
PIGKOYINOS
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από PIGKOYINOS »

Υπνοσακο επιτρεπουν στην τριπολη να φερουμε;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες