Χαχαχαχαχαχ χαχα Το πολυ πολυ να σε βαλουν να κρεμαστεις για καμια ωρα (ασκηση- σε περιπτωση προδοσιας... Βλεπε μουσουλμανα)να συνηθησεις το ψηλα... Να αποφυγεις... Βολες///χαχαχαχαχαα Της τρελης... Θα γελασουμε παλι το νιω8ς
Μωρε να κρεμαστω κ για μια ωρα (θα μου δωσει κ υψος)... Το τελευταιο που περιμενω να δω θα ειναι αυτο χαχαχαχααχα να απογευγεις τις βολες... Μην τους δινεις ιδεες χαχαχαχα
καλημερα παιδια, καλα ειστε; Μηπως μαθατε κατι για τη νεα προκηρυξη; Συγνωμη που σας ρωταω συνεχως τα ιδια πραγματα , αλλα δν εχω πολυ ελευθερο χρονο για να ψαχνω πολυ για τη προκηρυξη κ φοβαμαι να μη τη χασω, γιατι ο θειος μου που ειναι στρατιωτικος τν ρωτησα κ μου ειπε πως αυτοι ενημερωνονατι τελευταιοι, δν ξερω γιατι ομως. Ειλικρινα σας ευχομαι καλη επιτυχια κ που ξερετε αν τα καταφερω κ εγω θα ηθελα πολυ να γνωριστουμε απο κοντα ολους σας, γιατι ετσι οπως επικοινωνουμε εχουμε γινει μια μικρη παρεα... Καλα να περνατε κ να ξερετε πως ο Θεος θα μας ανταμοιψει...
μαρια έγραψε:καλημερα παιδια, καλα ειστε; Μηπως μαθατε κατι για τη νεα προκηρυξη; Συγνωμη που σας ρωταω συνεχως τα ιδια πραγματα , αλλα δν εχω πολυ ελευθερο χρονο για να ψαχνω πολυ για τη προκηρυξη κ φοβαμαι να μη τη χασω, γιατι ο θειος μου που ειναι στρατιωτικος τν ρωτησα κ μου ειπε πως αυτοι ενημερωνονατι τελευταιοι, δν ξερω γιατι ομως. Ειλικρινα σας ευχομαι καλη επιτυχια κ που ξερετε αν τα καταφερω κ εγω θα ηθελα πολυ να γνωριστουμε απο κοντα ολους σας, γιατι ετσι οπως επικοινωνουμε εχουμε γινει μια μικρη παρεα... Καλα να περνατε κ να ξερετε πως ο Θεος θα μας ανταμοιψει...
Στην πρόσληψη και άλλων 4.000 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) εντός του 2009 προχωρά το υπουργείο Άμυνας που έχει ήδη έτοιμο σχέδιο μείωσης της θητείας στον Στρατό Ξηράς από 12 σε 9 μήνες. Πηγή