Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Μηχανικάρα
Καλησπερα παιδες Δυο ερβτησουλες μονο.
1) αν δηλωσω προτακτος τωρα ποσες πιθανοτητες εχω να μπω σε αυτην την Α ΕΣΣΟ;(ειμαι ηδη 18 χρονων τον φεβρουαριο μαλιστα γινομαι 19)
2) Παιρνουν προτακτους στις ειδικες δυναμεις;
ευχαριστω εκ των προτερων
1) αν δηλωσω προτακτος τωρα ποσες πιθανοτητες εχω να μπω σε αυτην την Α ΕΣΣΟ;(ειμαι ηδη 18 χρονων τον φεβρουαριο μαλιστα γινομαι 19)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
PredatorGR έγραψε:Καλησπερα παιδες Δυο ερβτησουλες μονο.
1.Kαμία ελπίδα πλέον
2. Ναι
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Μηχανικάρα
Greek_Army έγραψε:PredatorGR έγραψε:Καλησπερα παιδες Δυο ερβτησουλες μονο.
1.Kαμία ελπίδα πλέον
2. Ναι
Μια χαρουλα ευχαριστω φιλαρακι για την γρηγορη απαντηση, κατι τελευταιο ομως,
πες οτι παω στρατολογια την δευτερα και κανω την αιτηση, βαση εμπειριας σας σε ποσο καιρο +/- θα με καλεσουν;
Περισσοτερο με ενδιαφερει να μαθω αν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να μπω τον μαιο γιατι τελειωσα την σχολη μου και θελω να τελειωνω με τα στρατιωτικα μου καθηκοντα οσο γινεται πιο γρηγορα.
ευχαριστω για το ξεστραβωμα.

-
- Στρατηγός
PredatorGR έγραψε:Greek_Army έγραψε:PredatorGR έγραψε:Καλησπερα παιδες Δυο ερβτησουλες μονο.
1.Kαμία ελπίδα πλέον
2. Ναι
Μια χαρουλα ευχαριστω φιλαρακι για την γρηγορη απαντηση, κατι τελευταιο ομως,
πες οτι παω στρατολογια την δευτερα και κανω την αιτηση, βαση εμπειριας σας σε ποσο καιρο +/- θα με καλεσουν;
Περισσοτερο με ενδιαφερει να μαθω αν υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να μπω τον μαιο γιατι τελειωσα την σχολη μου και θελω να τελειωνω με τα στρατιωτικα μου καθηκοντα οσο γινεται πιο γρηγορα.
ευχαριστω για το ξεστραβωμα.
Τον μάιο έχεις πολλές ελπίδες να μπεις
Γεια σας ειχα στειλει μυνημα στην σελιδα 10 εαν μπορω να παω στρατο στα 17,17,5 και μου ειπαται ναι, οταν πηρα ομως και ρωτησα μου ειπαν πρεπει να κλεισω τα 18 δεν γινεται ποιο νωρισ, μηπως καναν αυτοι λαθος?
-
- Στρατηγός
Καλύτερα να πας μια βόλτα από εκεί. Γιατί οι περισσότεροι βαρίουνται να απαντάνε μέσω τηλεφώνου
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Καλησπερα σημερα περασα περιοδευων και πλεον μπορω να παω στην στρατολογια για να δηλωσω εθελοντης αλλα πειτε μου σας παρακαλω μπορω να μπω πριν τα 18 με συννενεση των γονεων μου; Ειμαι γεννημενως 12/7/1993 λογικα θα γινεται τωρα που εχει αλλαξει ο χρονος θελω να μπω B εσσο τον μαιο απαντηστε μου σας παρακαλω
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Πριν 1,5 μηνα περασα περιοδευων. Τι πρεπει να κανω για να μπω τον αυγουστο; Θα παω στα στρατολογικα και θα δηλωσω εθελοντης; Το περιοδευων δεν σου δεινει αναβολη!
-
- Στρατηγός
dimitris mak έγραψε:Πριν 1,5 μηνα περασα περιοδευων.Τι πρεπει να κανω για να μπω τον αυγουστο; Θα παω στα στρατολογικα και θα δηλωσω εθελοντης; Το περιοδευων δεν σου δεινει αναβολη!
Αν πας τώρα θα σε βάλουνε για την εσσό του Μαιου, πάρε τηλέφωνο και ρώτα τους
Καλησπερα, εχω δηλωσει σαν προτακτος πριν περιπου 2-3 βδομαδες στο στρατολογικο μου γραφειο για την β εσσο 2011, στο σαιτ της στρατολογιας συμπληρωνω τα στοιχεια μου Και μου βγαζει το εξης " Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο. " Και ρωτω αυτο συμβαινει γιατι ακομα δεν εχουν σταλει τα ειδοποιητηρια χαρτια σε οσους καλουνται; Ή δεν θα με καλεσουνε ετσι και αλλιως; Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
Είναι νωρίς ακόμα. Μετά τις 10 απριλίου να κοιτάς
Ευχαριστω, να σε καλα!
Χαίρετε παίδες Ελλήνων! Μια ερώτηση έχω μόνο... Τι χαρτιά πρέπει να έχω για να κάνω αίτηση για πρότακτος; Κάποιοι μου είπαν ότι θες απολυτήριο λυκείου. Ισχύει;
-
- Στρατηγός
spartan_warrior έγραψε:Χαίρετε παίδες Ελλήνων! Μια ερώτηση έχω μόνο... Τι χαρτιά πρέπει να έχω για να κάνω αίτηση για πρότακτος; Κάποιοι μου είπαν ότι θες απολυτήριο λυκείου. Ισχύει;
Διάβασε τα μηνύματα στην σελίδα 11
Λοιπον εχω διαβασει σχεδον ολες τις σελιδες αλλα οι αποριες προερχονται απο αγορια. Ειδα και τα αλλα φορουμ περι προκυρηξεως για το 2011 οποτε θα ρωτησω κατι διαφορετικο. Εγω που ειμαι γυναικα και δεν μπορω να μπω μεσω εποπ ακομα και δεν ξερω κιολας αν θα ξαναβγει προκυρηξη υπαρχει τροπος να μπω στο στρατο; Ισως εθελοντρια;
δεν ξερω καν αν υπαρχει αυτο στην ελλαδα, αλλα το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μπω στο στρατο και ας μην πληρωνομαι. Αν δεν υπαρχει καποιος που να ξερει εδω μεσα μηπως ξερετε αν μπορω να μαθω απο καποιον υπευθυνο; Γιατι απο οτι καταλαβα τα στρατολογικα γραφεια εξυπηρετουν μονο τα αγορια.
Ευχαριστω παρα πολυ για οποιαδηποτε απαντηση

Ευχαριστω παρα πολυ για οποιαδηποτε απαντηση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης