Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NikolasG13

Δημοσίευση από NikolasG13 »

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι αρχές Νοέμβρη στην 124 ΠΒΕ και θέλω να ζητήσω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους (πάλι) που απ'ότι κατάλαβα είναι η τελευταία που δικαιούμαι. Έχω πάρει μια ενός χρόνου και μία 6 μηνη χωρίς χαρτιά ... Μπορώ να πάρω άλλη μία; Νομίζω πως είναι 2 χρόνια Μαξ. Θα μου την δώσουν ή θα θέλουν γνωματέυσεις τις οποίες δεν μπορώ να βρώ γιατί δεν υπάρχει μία για τρέξιμο σε ψυχολόγους;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από Greek_Army »

Έχουμε γράψει τόσες χρήσιμες πληροφορίες και αντί να το εκτιμήσετε και να κάτσετε 10-20 ***** λεπτά να διαβάσετε προηγούμενες αναρτήσεις τα θέλετε όλα στο χέρι.

Θέλεις να μάθεις; Κάτσε και διάβασε.
Άβαταρ μέλους
alexandridis125
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexandridis125 »

Γειά σας. Μετά απο εξέταση ψυχίατρου κατέληξε ότι πάσχω απο ψυχωσική συνδρομή με συναισθηματικούς δείκτες Και μου πρότεινε τα φάρμακα Ζoxil 10 mg, σιταλοπράμη 20 mg, βελαφαζίνη 75mg kαι xanax. Σύμφωνα με την προσωπική σας γνώμη ο στρατιωτικός γιατρός μετά απο ψυχολογική εξέταση θα μου δώσει αναβολή η απαλλαγή Ι5 για αυτη τήν νόσο?
Stryg
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stryg »

Παίζει ρόλο το πόσο καλή ρύθμιση επιτυγχάνεται με τα φάρμακα. Σύμφωνα με το νόμο, ανάλογα με το πόσο καλή είναι η ρύθμιση, προβλέπεται Ι4 ή Ι5, αφού πρώτα συνήθως δοθεί διετής αναβολή, προκειμένου να φανεί αν υπάρχει βελτίωση σε αυτό το διάστημα με την αγωγή.
Άβαταρ μέλους
frankos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από frankos »

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω παρει αναβολη στις 13-5 2012 απο κοζανη 523 τπ για ψυχολογικους ορους διαρκειας 18 μηνων σκεφτομαι την πιθανοτητα επανεξετασης της αναβολης αυτην την εβδομαδα καθ οτι περασαν 6 μηνες απο τοτε Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι 1 εαν βγω πχ ι3 αοπλος απο ι4 θα μπω με την σειρα μαρτιου η οχι; Και 2 τι δικαιολογιτικα χρειαζονται για αυτην την διαδικασια; Σας ευχαριστω για τον χρονο σας !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

frankos έγραψε:Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω το εξης εχω παρει αναβολη στις 13-5 2012 απο κοζανη 523 τπ για ψυχολογικους ορους διαρκειας 18 μηνων σκεφτομαι την πιθανοτητα επανεξετασης της αναβολης αυτην την εβδομαδα καθ οτι περασαν 6 μηνες απο τοτε Αυτο που δεν εχω καταλαβει ειναι 1 εαν βγω πχ ι3 αοπλος απο ι4 θα μπω με την σειρα μαρτιου η οχι; Και 2 τι δικαιολογιτικα χρειαζονται για αυτην την διαδικασια; Σας ευχαριστω για τον χρονο σας !

Κάνεις αίτηση για επανεξέταση στο στρατολογικό γραφείο που ανήκεις και θα πρέπει να έχεις ένα χαρτί από ιδιωτικό η δημόσιο γιατρό που να λέει ότι έχεις ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα και ότι μπορείς να υπηρετήσεις, το αν θα μπεις με την σειρά Μαρτίου είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί, αν εγκριθεί η διακοπή αναβολής θα σε ενημερώσουν οι αρμόδιοι για την κατάταξη σου, τώρα για το Ι, λογικά θα βγεις άοπλος, Ι3 η Ι4 δεν παίζει ρόλο.
Άβαταρ μέλους
frankos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από frankos »

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου το θεμα βεβαια ειναι οτι δεν εχω καποιο χαρτι απο ψυχολογο αλλα θα παω μεσα σε αυτην εβδομαδα στην στρατολογια της λαρισσας και ελπιζω να πουνε τι θα κανω
Π.

Δημοσίευση από Π. »

Δεν κόβεται η αναβολή υγείας αν δεν δώσεις χαρτί Γιατρού... Να λέει ότι είσαι καλά και ότι μπορείς να κάνεις την στρατιωτική θητεία. Αν το δώσεις θα προχωρήσει η διαδικασία διαφορετικά μην πας καθόλου. Δεν υπάρχει λόγος.

BERTOLLUCI
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από BERTOLLUCI »

Παιδια θελω οπως και δηποτε αναβολη... Μονο που σκεφτομαι το στρατο τρεμω... Θα παρω 1 αναβολη τωρα για να ξαναδωσω πανελληνιες... Τι αλλο πρεπει να κανω για να παρω ι5 ψυχολογικο; Παρακαλω βοηθηστε με δεν αντεχω να παω μεσα επικηρυγμενος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους

5 σελίδες είναι το θέμα, αν το διαβάσεις θα καταλάβεις.
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Για σας! Αυτη τη στιγμη ειμαι φανταρος εδω και 3 μινες και θελω να παρω αναβολη για ψυχολογικους λογους και να φύγω στο εξωτερικο οπου εμενα πριν μπω στρστο. Εχω 3 ερωτισεις:

1) Θα μπορεσω με την αναβολη που θα παρω να βγαλω ευκολα διαβατιριο οστε να παω στο εξωτερικο;

2) Θα πρεπει να κανω υποχρεωτικα καποια θεραπεια κατα την διαρκεια της αναβολης μου;

3) Υπαρχη περιπτωση να με κλεισουν υποχρεωτικα σε κεντρο υγειας εαν τους πω πως εχω σοβαρα ψυχολογικα προβληματα (π. Χ. Αυπνιες, κρισεις πανικου, τασεις αυτοκτονιας) ;

Ευχαριστω!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Ναι
2. Όχι
3. Όχι
HaxBox
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από HaxBox »

ΚΕΠΒ Θηβας >
ΣΠΒ Νεα Περαμος >
173 ΜΕΑ/ΑΠ Ορειστιαδα, λεπτη
616 ΜΚ/Π (Σχολειο ΣΠΕΝ)
322 12Ε ΕΣΣΟ

Μου απομενουν 152 μερες θητειας, οπου οποτε περιμενω πως και πως να απολυθω, αλλα δεν ειμαι ατομο που εχει αρκετη υπομονη.
Τα εξοδα μου ειναι τεραστια, για τον λογο οταν βγαινω εξωδουχος απο τις 1-1, απο την αλλη δεν γουσταρω και πολυ να ειμαι μεσα, για τον λογο οτι ολο και καπου θα σε βαλουν σε καμια αγγαρια, ειδηκα στην 616 που βρισκομαι τωρα για ΣΠΕΝ.

Εχω πολλα εξοδα, η μοναδα ειναι χαλια (616), πολυ κακοκαιρια στον ευρο, δεν νιωθω σαν ανθρωπος: Οι πολιτες μας αποφευγουν, ειμαστε βρωμιαρηδες απλυτοι λογου οτι δεν ζεσταινουν το νερο να κανουμε μπανιο.

Παρολου αυτα η μοναδα που υπηρετω πλην του σπεν, η 173 ΜΕΑ/ΑΠ ειναι πολυ καλη, καλα στελεχη, καλο πρωσοπικο, καλες εγκαταστασεις υλικου (μπανια,WC, εστιατορια, κτλπ)
Αλλα και παλι, απο τις 1-1 ξοδευω περιπου 8 ευρω την εξοδο, και ειμαι και καπνιστης, ειμαι μακρυα απο το σπιτι μου και οι γονεις μου με χρειαζονται την βοηθεια μου, και γενικα πιστεβω στην ελευθερη ζωη εχω σημαντικοτερες υποχρεωσεις να κανω.

Γενικα δεν μου αρεσει καθολου ο στρατος, μου επειρεαζει την εμφανιση και την ψυχολογια.
Απαιτουν να ειμαστε "προβλεπομενοι" μια μ@#^$ια και μιση, πχ μας απαγωρεβουν το κασκολ ακομα και να εχει -5 βαθμους και 90% υγρασια, Θελουν να ειμαστε κουρεμενοι, ξυρισμενοι, και αυτα που προβλεπει ο νομος.

Το μονο καλο ειναι οτι υπαρχει δωρεαν φαγητο και στεγαση, με ανταλαγμα τις υπηρεσιες. Αυτο μονο.
Αλλιως το περιμενα το στρατο, αλλιως μου βγηκε, να με λεει ***** ο καθε κακομαθημενος ΕΠΟΠ.

Δεν γουσταρω ρε παιδια, ΔΕΝ θελω να ξαναβαλω παραλαγη. Ποτε.
Άντρας με όχρεις η όρχεις Άντρας;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες