Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
Καλε να κανω κ εγω μια ερωτηση; Λοιπον θελω να μου απαντησει ομως καποιος που ξερει σιγουρα... Αρχιζω κ λεω... Ξερω ισπανικα παρα πολυ καλα διοτι ειναι η μητρικη μου γλωσσα... Ειμαι σε σταδιο proficency (Souperior). Αλλα δεν εχω αξιωθει να παω να βγαλω το χαρτι για προσωπικους λογους... Εχω ομως παει στην πρεσβεια κ μου εβγαλε ενα χαρτι το οποιο λεει οτι ξερω ισπανικα κ επισης οτι ειναι η μητρικη μου γλωσσα. Αν το μεταφρασω στα ελληνικα θα πιασει τπτ η τζαμπα θα δωσω τα 25 ευρο στον μεταφραστη κ τζαμπα ολη η διαδικασια; 

Αν μιλουσαμε Γκρετσια μου για κάποιον αλλο διαγωνισμό, θα σου ελεγα να μπεις στον κόπο αυτον!
Επειδη μιλάμε για τον συγκεκριμένο, επιφυλάσσομαι λιγο!
Παντως ειναι πολύ καλό εφοσον ειναι η μητρικλη σου να εχεις κάποιο χαρτι που να στο πιστοποιεί. Παρε σε στρατολογικό γραφειο για να ρωτησεις Για σιγουρια!
Επειδη μιλάμε για τον συγκεκριμένο, επιφυλάσσομαι λιγο!
Παντως ειναι πολύ καλό εφοσον ειναι η μητρικλη σου να εχεις κάποιο χαρτι που να στο πιστοποιεί. Παρε σε στρατολογικό γραφειο για να ρωτησεις Για σιγουρια!
Ναι σιγουρα θα παρω τηλ να ρωτησω απλα ηθελα να αρχισω απο εδω... Βασικα λεω να παρω στο ΓΕΣ αν φυσικα το σηκωσουν κ αξιωθουν να απαντησουν... Βασικα δεν το εχω δωσει αυτο το χαρτι οσα χρονια δινω για ΕΠΟΠ... Αλλα φετος ειπα να το κανω... Εσυ Μαρινακι θα ξανα δωσεις;
Δυστυχως δεν πιανει γλυκια μου το συγκεκριμενο χαρτι (καποιας αλλης γλωσσας εννοω περα απο τα αγγλικα) ενας φιλος που γνωριζε ιταλικα με χαρτι δεν το ενεκρινε η στρατολογια της περιοχης του οποτε τζαμπα ο κοπος πιστευω εγω!
Παιδες θα με διαολισετε αλλα εχω κι αλλη μια ερωτηση πιανει καθολου η 6μηνη πρακτικη; Ξανα λεω ειμαι απο ΙΕΚ 

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Όλα τα πτυχία προσμετρούν στον διαγωνισμό αρκεί να είναι αναγνωρισμένα από το κράτος ή αν είναι ξενόγλωσσα από δικηγόρο. Για ιδιαίτερες περιπτώσεις να απευθυνθείς στο Σ. Γ. Ώστε να μην έχεις πρόβλημα με τα μόριά σου.
Grecia μου δεν θα πιασει, διοτι αν δεν εχει η προυπηρεσια σχεση με την ειδικοτητα που δηλώνεις ουτε καν το κοιτούν. Την επαθα και εγω που εβαλα την προυπηρεσια μου, αν και ειχε σχεση με πληροφορική, δεν μου εδωσαν ουτε 1 μόριο!Grecia έγραψε:Παιδες θα με διαολισετε αλλα εχω κι αλλη μια ερωτηση πιανει καθολου η 6μηνη πρακτικη; Ξανα λεω ειμαι απο ΙΕΚ
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Ξερει κανεις αν αναγνωριζουν το toeic;
Νομιζω πως το πτυχιο που λες ειναι από μονο του αναγνωρισμενο και δεν θα εχει προβλημα ο στρατος!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
Ευχαριστω μαρινα
350 απο τει,80 το lower,50 εντοποιοτητα =480
εχω σταμπαρει μια καλη ειδικοτητα πυροβολικου (εκανα και σαν φανταρος στο πβ) πιστευω να τα καταφερω
εσυ μαρινα θα κανεις χαρτια;
350 απο τει,80 το lower,50 εντοποιοτητα =480
εχω σταμπαρει μια καλη ειδικοτητα πυροβολικου (εκανα και σαν φανταρος στο πβ) πιστευω να τα καταφερω
εσυ μαρινα θα κανεις χαρτια;
Οχι εγω δεν θα τα κάνω διοτι η ειδικοτητα που θελω απαιτει πτυχιο και εγω δεν το εχω ακομη.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Ρε παιδια η τριτεκνια πιανει μορια αν εχεις αδελφια μεγαλυτερα απο σενα;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 11
Λογιζεσαι κανονικα ως τριτεκνη και παιρνεις κανονικα τα μορια, αλλα οταν κανεις τα χαρτια σου να συμπεριλαβεις και ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασεως που θα αναφραφεται ο αριθμος των τεκνων και εαν ειστε εγγεγραμενοι στην Ανωτατη Συνομοσπονδια Πολυτεκνων Ελλαδος τοτε θα παρεις και απο εκει μια προσφατη επικυρωμενη βεβαιωση
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδια γεια σας. Ειμαι φοιτητρια επι πτυχιο και θελω να μπω εποπ. Η σχολη μου δεν εχει καμια σχεσι με τις ειδικοτητες στην προκυρηξη. Μορια θα παρω απο αυτο; Επισης μενω στη σαμο και ειμαι παντρεμενη εδω αλλα τα χαρτια μου δεν ειναι στη σαμο. Πως μπορω να μαθω αν θα με φερουν εδω μετα την εκπαιδευση αν περασω; Δηλωνουμε τοπο συμφερόντων; Αν εν το μεταξυ φερω τα χαρτα μου σαμο εχω περισσοτερες πιθανοτητες;
Υπάρχει θεμα "Μεταθεσεις ΕΠΟΠ" νομιζω. Αν δηλωσεις μια ειδικοτητα Γυμνασιου ή Λυκειου μπορεις να βάλεις τη βεβαιωση σπουδων σου και να παρεις τα 350 μορια!αντιγονη έγραψε:Παιδια γεια σας. Ειμαι φοιτητρια επι πτυχιο και θελω να μπω εποπ. Η σχολη μου δεν εχει καμια σχεσι με τις ειδικοτητες στην προκυρηξη. Μορια θα παρω απο αυτο; Επισης μενω στη σαμο και ειμαι παντρεμενη εδω αλλα τα χαρτια μου δεν ειναι στη σαμο. Πως μπορω να μαθω αν θα με φερουν εδω μετα την εκπαιδευση αν περασω; Δηλωνουμε τοπο συμφερόντων; Αν εν το μεταξυ φερω τα χαρτα μου σαμο εχω περισσοτερες πιθανοτητες;
Δεν ξερω τι παιζει με την Σαμο, δηλαδη αν θα πάρεις τα μορια από παραμεθοριο, νομιζω ομως οτι την πρωτη μεταθεση δεν μπορεις να την ελέγξεις. Ψαξτο το θεμα, ρωτα σε καποιο στρατολογικό γραφειο και σιγουρα ξερουν να σου απαντησουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες