Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Grecia »

Καλε να κανω κ εγω μια ερωτηση; Λοιπον θελω να μου απαντησει ομως καποιος που ξερει σιγουρα... Αρχιζω κ λεω... Ξερω ισπανικα παρα πολυ καλα διοτι ειναι η μητρικη μου γλωσσα... Ειμαι σε σταδιο proficency (Souperior). Αλλα δεν εχω αξιωθει να παω να βγαλω το χαρτι για προσωπικους λογους... Εχω ομως παει στην πρεσβεια κ μου εβγαλε ενα χαρτι το οποιο λεει οτι ξερω ισπανικα κ επισης οτι ειναι η μητρικη μου γλωσσα. Αν το μεταφρασω στα ελληνικα θα πιασει τπτ η τζαμπα θα δωσω τα 25 ευρο στον μεταφραστη κ τζαμπα ολη η διαδικασια; Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από Marina2 »

Αν μιλουσαμε Γκρετσια μου για κάποιον αλλο διαγωνισμό, θα σου ελεγα να μπεις στον κόπο αυτον!

Επειδη μιλάμε για τον συγκεκριμένο, επιφυλάσσομαι λιγο!

Παντως ειναι πολύ καλό εφοσον ειναι η μητρικλη σου να εχεις κάποιο χαρτι που να στο πιστοποιεί. Παρε σε στρατολογικό γραφειο για να ρωτησεις Για σιγουρια!

Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Ναι σιγουρα θα παρω τηλ να ρωτησω απλα ηθελα να αρχισω απο εδω... Βασικα λεω να παρω στο ΓΕΣ αν φυσικα το σηκωσουν κ αξιωθουν να απαντησουν... Βασικα δεν το εχω δωσει αυτο το χαρτι οσα χρονια δινω για ΕΠΟΠ... Αλλα φετος ειπα να το κανω... Εσυ Μαρινακι θα ξανα δωσεις;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δυστυχως δεν πιανει γλυκια μου το συγκεκριμενο χαρτι (καποιας αλλης γλωσσας εννοω περα απο τα αγγλικα) ενας φιλος που γνωριζε ιταλικα με χαρτι δεν το ενεκρινε η στρατολογια της περιοχης του οποτε τζαμπα ο κοπος πιστευω εγω!
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από Grecia »

Παιδες θα με διαολισετε αλλα εχω κι αλλη μια ερωτηση πιανει καθολου η 6μηνη πρακτικη; Ξανα λεω ειμαι απο ΙΕΚ Εικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από kallitexnis »

Όλα τα πτυχία προσμετρούν στον διαγωνισμό αρκεί να είναι αναγνωρισμένα από το κράτος ή αν είναι ξενόγλωσσα από δικηγόρο. Για ιδιαίτερες περιπτώσεις να απευθυνθείς στο Σ. Γ. Ώστε να μην έχεις πρόβλημα με τα μόριά σου.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Grecia έγραψε:Παιδες θα με διαολισετε αλλα εχω κι αλλη μια ερωτηση πιανει καθολου η 6μηνη πρακτικη; Ξανα λεω ειμαι απο ΙΕΚ Εικόνα
Grecia μου δεν θα πιασει, διοτι αν δεν εχει η προυπηρεσια σχεση με την ειδικοτητα που δηλώνεις ουτε καν το κοιτούν. Την επαθα και εγω που εβαλα την προυπηρεσια μου, αν και ειχε σχεση με πληροφορική, δεν μου εδωσαν ουτε 1 μόριο!

mourigiosos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από mourigiosos »

Ξερει κανεις αν αναγνωριζουν το toeic;

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Νομιζω πως το πτυχιο που λες ειναι από μονο του αναγνωρισμενο και δεν θα εχει προβλημα ο στρατος!
mourigiosos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από mourigiosos »

Ευχαριστω μαρινα

350 απο τει,80 το lower,50 εντοποιοτητα =480

εχω σταμπαρει μια καλη ειδικοτητα πυροβολικου (εκανα και σαν φανταρος στο πβ) πιστευω να τα καταφερω

εσυ μαρινα θα κανεις χαρτια;

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Οχι εγω δεν θα τα κάνω διοτι η ειδικοτητα που θελω απαιτει πτυχιο και εγω δεν το εχω ακομη.
ελλη
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ελλη »

Ρε παιδια η τριτεκνια πιανει μορια αν εχεις αδελφια μεγαλυτερα απο σενα;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Λογιζεσαι κανονικα ως τριτεκνη και παιρνεις κανονικα τα μορια, αλλα οταν κανεις τα χαρτια σου να συμπεριλαβεις και ενα πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασεως που θα αναφραφεται ο αριθμος των τεκνων και εαν ειστε εγγεγραμενοι στην Ανωτατη Συνομοσπονδια Πολυτεκνων Ελλαδος τοτε θα παρεις και απο εκει μια προσφατη επικυρωμενη βεβαιωση
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
αντιγονη
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από αντιγονη »

Παιδια γεια σας. Ειμαι φοιτητρια επι πτυχιο και θελω να μπω εποπ. Η σχολη μου δεν εχει καμια σχεσι με τις ειδικοτητες στην προκυρηξη. Μορια θα παρω απο αυτο; Επισης μενω στη σαμο και ειμαι παντρεμενη εδω αλλα τα χαρτια μου δεν ειναι στη σαμο. Πως μπορω να μαθω αν θα με φερουν εδω μετα την εκπαιδευση αν περασω; Δηλωνουμε τοπο συμφερόντων; Αν εν το μεταξυ φερω τα χαρτα μου σαμο εχω περισσοτερες πιθανοτητες;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

αντιγονη έγραψε:Παιδια γεια σας. Ειμαι φοιτητρια επι πτυχιο και θελω να μπω εποπ. Η σχολη μου δεν εχει καμια σχεσι με τις ειδικοτητες στην προκυρηξη. Μορια θα παρω απο αυτο; Επισης μενω στη σαμο και ειμαι παντρεμενη εδω αλλα τα χαρτια μου δεν ειναι στη σαμο. Πως μπορω να μαθω αν θα με φερουν εδω μετα την εκπαιδευση αν περασω; Δηλωνουμε τοπο συμφερόντων; Αν εν το μεταξυ φερω τα χαρτα μου σαμο εχω περισσοτερες πιθανοτητες;
Υπάρχει θεμα "Μεταθεσεις ΕΠΟΠ" νομιζω. Αν δηλωσεις μια ειδικοτητα Γυμνασιου ή Λυκειου μπορεις να βάλεις τη βεβαιωση σπουδων σου και να παρεις τα 350 μορια!

Δεν ξερω τι παιζει με την Σαμο, δηλαδη αν θα πάρεις τα μορια από παραμεθοριο, νομιζω ομως οτι την πρωτη μεταθεση δεν μπορεις να την ελέγξεις. Ψαξτο το θεμα, ρωτα σε καποιο στρατολογικό γραφειο και σιγουρα ξερουν να σου απαντησουν.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες