ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων
Σε παρακαλώ... Αυτό που λες με προσβάλλει! Επειδή υπάρχουν κάποιες που πάνε για το βόλεμα (ομολογώ πως είναι αρκετές) δεν σημαίνει πως ισχύει το ίδιο για όλες... Να ξέρεις πως για μία γυναίκα είναι πιο δύσκολο να περάσει την εκπαίδευση (λόγω σωματικής διάπλασης και μικρότερης μυικής μάζας) και δεν είναι πολλές που ανέχονται να τρώνε στη μάπα ασκήσεις, υπηρεσίες και μεταθέσεις για μια ζωή με αντάλλαγμα 1000-1500 ευρώ!
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
- Επικοινωνία:
γενικα σαν χαρακτηρας δεν κλαιγομαι. Τελοσπαντων ας αφησουμε εμενα, καλο ειναι βεβαιως να ξερεις που μπηκες, ομως εγω οταν το 2003 ρωτουσα: Ρε παιδια τι ειναι εποπ; Ρωτησα πχ 6 ατομα, πηρα 6 διαφορετικες απαντησεις. Μονο εκ των εσω μπορεις να κρινεις. Ισως δεν φευγει για τους ιδιους λογους που δεν φευγω κ εγω, ειναι ομως προσωπικοι δεν θα ηθελα να τους πω σε δημοσιο φοντο, δεν εχει κ σημασια. Ξερεις. Ισως ακομη κ να ηξερες να μην κατανοουσες. Πιστεψε με δεν ειναι το ιδιο ευκολο για ολους να παραιτηθουν. Ισως στη μεση ειναι οικογενειακα θεματα. Τελοσπαντων. Δεν ειναι μια απλη αποφαση. Τωρα αν δεν ειχε καποιο εμποδιο, οπως εχω εγω, και δεν εφυγε πριν την ορκομωσια, ειναι ofside και θα συμφωνησω μαζι σου, ομως αυτο μονο ο ιδιος θα μπορουσε να μας το πει. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Ευελπις εδωσε σε κοσμο τροφη για συζητηση!Black_Knight έγραψε:
Καλό ειναι να ξερεις που μπαινεις απο πριν.
Δεν σε έχω πετυχει στο φόρουμ να κλαίγεσαι
...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Ετσι ειναι να πραγματα... ! Αν δεν τους αρεσει να μην πανε... Αν δεν μπορουν να βγαλουν το προγραμμα να μην το επιλεξουν... Αν το αγαπας δεν κοιτας το ποσα παιρνεις και ποσα κανεις...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Καποιοι ανθρωποι παρακαλανε να γινουν μονιμα στελεχοι για να κανουν ασκησεις και υπηρεσιες...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Γ'αυτο μας δινετε η δυνατοτητα να επιλεξουμε την σχολη... ! Εγω εμενα και μενω αθηνα αν για την υπολοιπη μου ζωη γυρναω την υπολοιπη ελλαδα ειναι δικο μου προβλημα... Επιλογη μου ηταν! Ξερω που παω και τι θελω να κανω!
Όντως ο Εύελπις έδωσε τροφή για συζήτηση... Καλό είναι αυτό! Πάντως νομίζω ότι δεν φταίνε μόνο τα παιδιά για τις λάθος επιλογές τους, φταίνε όλοι αυτοί που λένε πήγαινε στρατό να σωθείς, να έχεις τα σίγουρα λ7 και τη μόνιμη θέση! Δεν είναι έτσι, αν δεν αγαπάς πραγματικά αυτό που επιλέγεις δεν θα το κάνεις ποτέ σωστά και θα παραπονιέσαι μια ζωή! Επίσης, εγώ πάω 3η λυκείου και κανείς στο σχολείο δεν ασχολήθηκε με το να μας εξηγήσει 2 πράγματα γιατις σχολές που μπορούμε να επιλέξουμε! Τι να πω; ... και μετά καθόμαστε και κατηγορούμε ο ένας τον άλλο...
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Η καθε οικογενια μεγαλωνει διαφορετικα τα παιδια της... Καποιοι εχουν μαθει μια ζωη στο βολεμα και το ρουσφετι... Καποιοι αλλοι μεγαλωνουν τα παιδια τους με αρχες και αξιες...
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
dimitris mak έγραψε:Η καθε οικογενια μεγαλωνει διαφορετικα τα παιδια της... Καποιοι εχουν μαθει μια ζωη στο βολεμα και το ρουσφετι... Καποιοι αλλοι μεγαλωνουν τα παιδια τους με αρχες και αξιες...
οχι Δημητρη. Απλα καποιοι στηριζουν πανω στην αγωνια τους για το εργασιακο μελλον των παιδιων τους μια θεση στο δημοσιο διαμεσω ενος ρουσφετιου. Οταν γινουμε γονεις, ας κρινουμε. Ομως ειμαστε εκτος topic καθως αυτο που ειπες, κ αυτο που σου απαντησα δεν αφορα την ΣΣΕ για αυτο προσωπικα το αφηνω εδω.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Οταν σεβεσαι και αγαπας τον εαυτο σου, κανεις αυτο που πραγματικα θες! Δεν σε επηρεαζει κανενας παραγοντας και για κανεναν λογο!
Διαβαζω τα posts σας και βλεπω ειστε ολοι αξιοθαυμαστοι...
ΥΓ Black Knight μιας και δεν εχεις προβλημα για χαρισε μας το ονοματακι σου...
ΥΓ Black Knight μιας και δεν εχεις προβλημα για χαρισε μας το ονοματακι σου...
dimitris mak έγραψε:Η καθε οικογενια μεγαλωνει διαφορετικα τα παιδια της... Καποιοι εχουν μαθει μια ζωη στο βολεμα και το ρουσφετι... Καποιοι αλλοι μεγαλωνουν τα παιδια τους με αρχες και αξιες...

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Μπορει να σταματησει εδω αυτη η κουβεντα, εχετε γεμισει δυο σελιδες με μπουρδες (επιεικως).
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 38
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Ευελπις έγραψε:Διαβαζω τα posts σας και βλεπω ειστε ολοι αξιοθαυμαστοι...
Σαν εσένα δεν είμαστε.
Ευελπις έγραψε:ΥΓ Black Knight μιας και δεν εχεις προβλημα για χαρισε μας το ονοματακι σου...
κανε εγγραφη και μιλαμε με πμ.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
ΕΥΕΛΠ I Νομιζω οτι Δεν ειναι συμπεριφορα αυτη. Να θημασαι δν εισαι ο μονος που προσπαθεις να βγαλεις τη σχολη και επιπλεον και ετοιμολογικα να το δεις παλικαρι μου το θεμα θα επρεπε να κανεις αλλη δουλεια (με πολυ αγαπη)
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ikol έγραψε:ΕΥΕΛΠ I Νομιζω οτι Δεν ειναι συμπεριφορα αυτη. Να θημασαι δν εισαι ο μονος που προσπαθεις να βγαλεις τη σχολη και επιπλεον και ετοιμολογικα να το δεις παλικαρι μου το θεμα θα επρεπε να κανεις αλλη δουλεια (με πολυ αγαπη)

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης