ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Guests

Δημοσίευση από Guests »

Καλημερα σε ολους! ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει απο κεδβ στο χαιδαρι; πως ειναι τα πραγματα; και μηπως γνωριζει κανεις κατα που πεφτει το στρατοπεδο; επισκεπτηρια παιζουν η μπααα; ευχαριστω πολυ!:-)

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Signaller »

Guests έγραψε: Καλημερα σε ολους! Ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει απο κεδβ στο χαιδαρι; Πως ειναι τα πραγματα; Και μηπως γνωριζει κανεις κατα που πεφτει το στρατοπεδο; Επισκεπτηρια παιζουν η μπααα; Ευχαριστω πολυ!:-)

Το ΚΕΔΒ είναι στην Καλαμάτα. Στο Χαϊδάρι από όσο γνωρίζω είναι η εκπαίδευση για κάποιες ειδικότητες και το κέντρο που παρουσιάζονται οι ΥΕΑ

PleiadianS

Δημοσίευση από PleiadianS »

Και γω για καλαματα παιδια απο σαλονικα αντε να κανουμε κανα team να κατεβουμε μαζι γιατι αλλιως δεν παλευεται... Δωστε κανα msn το δικο μου ειναι PleiadianS_Tas@hotmail.com
Yiannis

Δημοσίευση από Yiannis »

Καλημέρα Φόρου,Από Ιθάκη είμαι και ενώ όλοι από εδώ σχεδόν πάνε Μεσολόγγι εγώ παρουσιάζομαι Καλαμάτα. Πως είναι εκεί φέτος;

11 Μαϊου Παρουσιάζομαι.

Τι ώρα πρέπει να είμαστε στο στρατόπεδο;

Είναι σίγουρο ότι παρουσιαζόμενος εκεί θα πάρω ειδικότητα διαβιβαστή;

Αν θέλω να καταταγώ σε άλλο σώμα πότε το δηλώνω; Πρώτη μέρα;

Είναι πιθανό να με στείλουν σε νησί μετά;

Α! Ο καλύτερος τρόπος να πας από Αθήνα η Πάτρα ποιός είναι; Λεωφορεία;

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τί μου θυμίζεις Γιαννάκη μου

Μέχρι το μεσημέρι να είσαι στο στρατόπεδο...

Το αν θα αλλάξεις σώμα δεν είναι στο χέρι σου...

Πολλοί όταν έβγαιναν οι μεταθέσεις άλλαζαν σώμα. Άλλος πήγαινε πυροβολικό, άλλος Αεροπορία στρατού (βύσμα... ) κλπ

Ειδικότητες θα πάρετε λίγο μετά την ορκωμοσία, πριν τις μεταθέσεις για τις μονάδες.

Από Αθήνα πας με λεωφορείο

Καλή θητεία...

Bravo

Δημοσίευση από Bravo »

Ντροπή σας που σβήνετε posts ατόμων που έχουν γράψει ή σχολιάσει...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από yandr »

Προφανώς αναφέρεσαι σε αυτά που μεταφέρθηκαν εδώ .

Ζήτα και ένα συγγνώμη όμως...
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Παιδια βαλτε μεσον μακρια απο 2 ταγμα εκει ειναι ο κοντοπυργιας ενας ανθρωπος σιχαμενος με τη ζωη του το μονο που αγαπαει ειναι τα σκυλια του και τον εαυτο του. εχει αυτοκτονησει ατομο εξαιτιας του ηταν συνταγματαρχης και εχει φαει στερηση βαθμου και ειναι αντι. θελει να τον χαιρετανε ολοι απο μακρια ακομα και τα στελεχη. οσοι πατε εκει ειναι σκετη κολαση. ο ανθρωπος ειναι φασιστας και κομπλρξικος εχει κωλομπαρα στην αθηνα, και ολο πινει ερχετε το πρωι και ακουνε τα στελεχη παναγιες και χριστους. δεν εχει σωστη συμπεριφορα αμα μπορειτε βγαλτε τον με καμερα η ηχογραφηστε τον την συμπεριφορα του απορω πως τοσα χρονια αυτο το ρεμαλι τον αφηνουν εκει μεσα να κανει τος στρατοπαιδο μαυρο. δυστυχως ετσι ειναι ο στρατος ολοι αμορφωτοι λιγοι στα δαχτυλα ειναι μορφωμενοι αυτο θα το διαπιστωσετε.
στο 1 ταγμα ειναι ο αλλος σιχαμενος ο παγουλατος ενα βλαχαδερο ατομο που δεν εχει συμπεριφορα καλη μαλιστα ακουγετε πως κυκλοφορει ενα βιντεακι που βριζει τους φανταρους πολυ
συντομα αυτα θα δημοσιευτουν να ειστε σιγουροι, γιατι επειδη ειναι καποιος δοικητης δε σημαινει οτι πρεπει οτι πρεπει να μας προσβαλλουν σε τιποτα. ειναι το χειροτερο στρατοπαιδο που δεν ελεγχετε απο κανεναν αν μπορειτε βιντεοσκοπηστε τους και ηχογραφηστε τους καντε τους ρεζιλι.
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Τάγμα 1 και Τάγμα 2; Μήπως εννοείς λόχους;

Τον πρώτο που λες τον Κοντοπυργιά δεν τον ξέρω.

Ο Παγουλάτος,αν είναι αυτός που έχω υπόψην, δεν είναι και τόσο κακός. Ψαρωτικός. Βέβαια τότε που ήμουνα εγώ ήταν σε γραφείο και δεν είχαμε Πολλά πάρε - δώσε. Ένας Φανατικός Παναθηναϊκός δεν είναι;

Νομίζω μας εξέταζε στα αθλήματα για το ποιοί θα γίνουν δόκιμοι. Και μόλις κοβόμασταν επίτηδες (αλλά φαινόταν) έριχνε πολλά μπινελίκια. Όχι όμως με την έννοια την κακή. Ντάξει μην τρελαίνεσαι...

nIKOS

Δημοσίευση από nIKOS »

Ταγματα λεω καλα ενταξει ειναι καλυτερος ο παγουλατος απο κοντοπυργια
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Όταν ήμουνα εγώ Καλαμάτα, μιλάμε για προ 5ετίας, υπήρχε μόνο 1 τάγμα. Τώρα είναι 2; Φτιάξανε και 2ο τάγμα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Signaller την Τρί Απρ 27, 2010 1:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Γειά σας παιδιά. Έγω μπαίνω Καλαμάτα στις 10/05. Από αυτά που γράφετε, εκτιμώ την κατάσταση έτσι κι έτσι. Να ρωτήσω κάτι άλλο όμως. Εγώ θέλω να δηλώσω ΕΛΔΥΚ για δικούς μου λόγους. Ξέρει κανείς την διαδικασία;
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ALEX έγραψε:Γειά σας παιδιά. Έγω μπαίνω Καλαμάτα στις 10/05. Από αυτά που γράφετε, εκτιμώ την κατάσταση έτσι κι έτσι. Να ρωτήσω κάτι άλλο όμως. Εγώ θέλω να δηλώσω ΕΛΔΥΚ για δικούς μου λόγους. Ξέρει κανείς την διαδικασία;
Θα σας ρωτήσουνε οι ίδιοι έγκαιρα. Πάντως κάποιοι από εμάς που πήγαν Κύπρο δεν τους πολυάρεσε

ALEX

Δημοσίευση από ALEX »

Έχω ακούσει κι εγώ διάφορα για Κύπρο. Νομίζω έχει τα καλά του και τα κακά του. Ευχαριστώ πάντως !
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες