Προκηρύξεις για ΕΠΟΠ (2006 και 2007)
καλισπερα σας.. ποτε βγενη η προκιρειξη για εποπ; αν γνοριζη κανενας ας μου πει οκ; σας ευχαριστο
ρε βλεπετε και λιγο στις σελιδες τι παιζει.. εχετε καταντισει αηδια να ροτατε συνεχεια για τις προκυρηξεις.. καθε μερα τα ιδια και τα ιδια!!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στο site μήπως ξέρει κανείς πότε θα βγεί προκύρηξη για την αεροπορία; κάτι ακούγεται πως θα βγεί τον Μάϊο... Αν ξέρει κάποιος κάτι ας σφυρίξει...
Γραφει σε εφημεριδα, οτι τωρα αυτες τις μερες βγαινει προκηρυξη ΕΠ. ΟΠ Στρατου 1500 θεσεις και Ιουνιο (συμφωνα με πληροφοριες) Αεροπορια - Ναυτικο απο 2000 θεσεις σε καθε σωμα.
Ξερει κανεις σιγουρα πορε βγαινει η προκυρηξει για εποπ Στρατο Ξιρας...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ 2500 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
παιδεια να ροτησω και κατι ακομα...
πανω κατω που γινονται οι εξετασεις των αγωνισματων και ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα απο την ωρα της προκυρηξης; /
πανω κατω που γινονται οι εξετασεις των αγωνισματων και ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα απο την ωρα της προκυρηξης; /
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΕΛΙΚΑ ΙΟΥΝΙΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΟΙΡΙΞΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ; ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΚΥΡΕΙΞΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΤΗΛΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ
εχω ακουση για μια προκυρειξι που προκειτε να βγει... αν ξερετε ποτε περειπου στηλτε μου στο sotiria_blika@yahoo.gr... Σας ευχαριστο πολυ...
διαβαστε και τα πιο πανω μηνυματα μην ρωτατε συνεχεια τα ιδια αφου ειπαμε θα βγει τωρα αυτην την εβδομαδα για στρατο ξηρας και αργοτερα για αεροπορια και ναυτικο. τα χαρτια τα ετοιμαζουμε εμεις απο την στιγμη που βγαινει η προκηρυξη. τα αγωνισματα και ολα τα υπολοιπα τα γραφουν μεσα στην προκηρυξη σε ποια μερη θα γινουν.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδία ξέρετε αν φέτος θα πάρουν επ. οπ :

ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΜΑΣ ΚΑΨΑΤΕ
εγω αυτα που λεω διαβαζω της εφημεριδες. πρωτη φορα λεω οτι θα βγει τωρα η προκηρυξη γιατι ετσι ακουστικε δεν λεω οτι να`ναι. ενα δεν μπορω να καταλαβω συνεχεια λετε για τα αθληματα για το ενα και για το αλλο, οταν περνετε την προκηρυξη δεν διαβαζετε τι πρεπει να κανετε; που θα κανετε τα αθληματα τι ρωτατε συνεχεια. εγω μια φορα εκανα τα χαρτια μου για εποπ και την προκηρυξη την ειχα διαβαση πολλες φορες. και στο κατω κατω πρωτα η προκηρυξη θα βγει στην σελιδα του στρατου και μετα εδω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης