Προεδρική Φρουρά - Γενικά
Καλησπέρα σε όλους.
Παρουσιάζομαι Μεσολόγγι τέλη Σεπτέμβρη, εκτός ΕΣΣΟ (μετά την ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου), γι' αναβολή που' χα πάρει για λόγους υγείας (δεν είχα τελειώσει το μεταπτυχιακό μου). Επιθυμώ διακαώς να υπηρετήσω ως Εύζωνας και πληροφορήθηκα πως λόγω του ότι παρουσιάζομαι εκτός ΕΣΣΟ, τ' ανάλογα κλιμάκια από Εύζωνες, Ε. Δ. Κλπ, δεν έρχονται.
Σε περίπτωση που ζητήσω εκ νέου αναβολή για 6 μήνες και παρουσιαστώ το Φεβρουάριο, πάλι εκτός ΕΣΣΟ, πριν την ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου, θα προλάβω το κλιμάκιο Ευζώνων; Να δηλώσω την επιθυμία μου με το που παρουσιαστώ στο στρατόπεδο;
Ευχαριστώ πολύ!
Παρουσιάζομαι Μεσολόγγι τέλη Σεπτέμβρη, εκτός ΕΣΣΟ (μετά την ΕΣΣΟ Σεπτεμβρίου), γι' αναβολή που' χα πάρει για λόγους υγείας (δεν είχα τελειώσει το μεταπτυχιακό μου). Επιθυμώ διακαώς να υπηρετήσω ως Εύζωνας και πληροφορήθηκα πως λόγω του ότι παρουσιάζομαι εκτός ΕΣΣΟ, τ' ανάλογα κλιμάκια από Εύζωνες, Ε. Δ. Κλπ, δεν έρχονται.
Σε περίπτωση που ζητήσω εκ νέου αναβολή για 6 μήνες και παρουσιαστώ το Φεβρουάριο, πάλι εκτός ΕΣΣΟ, πριν την ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου, θα προλάβω το κλιμάκιο Ευζώνων; Να δηλώσω την επιθυμία μου με το που παρουσιαστώ στο στρατόπεδο;
Ευχαριστώ πολύ!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
gioarv έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!
Δεν το δηλώνεις την πρώτη ημέρα, θα σε ενημερώσουν οι αρμόδιοι μια ημέρα πριν έρθει το κλιμάκιο, βέβαια για να μπορέσεις αν υπηρετήσεις στην Π. Φ θα πρέπει να κριθείς Ι1, συνήθως όσοι προέρχονται από αναβολή για λόγους υγείας βγαίνουν Ι2 και Ι3, φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ο μόνος λόγος για τον οποίο θα ζητήσω εκ νέου αναβολή, θα' ναι για να συντονιστώ με το κλιμάκιο της Π. Φ. Κατά τ' άλλα, είμαι καθ' όλα υγιής. Όταν παρουσιστώ το Φεβρουάριο, δεν θα κριθώ στο στρατόπεδο επί τόπου, αν είμαι Ι1 ή Ι2;
-
- Στρατηγός
Την πρώτη ημέρα ο γιατρός απλά βγάζει την ένδειξη σου για σωματική ικανότητα και την επόμενη ημέρα πηγαίνεις στο στρατιωτικό νοσοκομείο και η επιτροπή εγκρίνει ή αλλάζει την γνώμη του γιατρού.
Εσύ μπορεί να είχες μόνο αυτό τον λόγο, αλλά σου έχει χρεωθεί σαν αναβολή για ψυχολογικούς λόγους.
Εσύ μπορεί να είχες μόνο αυτό τον λόγο, αλλά σου έχει χρεωθεί σαν αναβολή για ψυχολογικούς λόγους.
γεια σας. ειμαι σειρα 325 και ηθελα να παω Π. Φ. αλλα λογω μειωπιας καθως και οτι ειμαι απο θεσνικη με εκοψε στο κεντρο. ειμαι Ι1 υποψην. πλεον εχω φακους επαφης. ειμαι 6 μηνες φανταρος πεζικαριος και εχω βαρεθει. θελω κατι πιο σοβαρο, οργανωμενο κατι για το οποιο να ειμαι περηφανος. υπαρχει καποιος τροπος να παω τωρα; εχω διαβασει οτι πολλοι βαζουν βυσμα για να φυγουν. γινεται και το αντιθετο;
-
- Στρατηγός
Μάγκες μη ρωτάτε πολλά για την Π. Φ. Απλά να έχετε υπομονή πίστη και το κυριότερο να αγαπήσετε αυτο που θα κάνετε (μόλις πάρετε το λελεδόχαρτο θα σας λείψει η υπηρεσία) γιατί το κάνετε για ορισμένο χρονικό διάστημα. Ακόμη θυμάμαι όταν πέρασα για πρωτη φορα την πυλη της Π. Φ. Με μεγαλη περηφανεια και ας μου ελεγαν στο φρουραρχειο που περιμενα την καναδεζα Ο χρονος στο ενυδρειο περασε σχετικα γρηγορα και καθε μερα ηταν μια δοκιμασια. Ανεβαινοντας στο λοχο και κανοντας τις πρωτες κανονικες σου υπηρεσιες πορωνεσαι και αρχιζεις και αγαπας αυτο που κανεις. Περιμενεις ομως υπομονετικα την μερα που θα παλιωσεις αλλα αυτη δεν ερχεται... Θυμαμαι ακομα ημουν κατω απο τν κουβερτα με το κινητο και εστελνα μηνυμα και ειχα την εγνοια να μη με δει κανενας παλιος και αρχιζει να σκατωνει... Περαιτερω δεν θελω να πω αλλα να ξερετε μαγκες την ημερα που πηρα στα χερια μου την αδεια απολυσεως αρχισα να κλαιω μες την διμοιρια γιατι αυτα που εζησα ηταν δυνατα... Αν δεν το ζησεις δεν μπορεις να εχεις αποψη.(ευζωνικο ρητο.) φιλακια πολλα κομμαντα και οποιος δει τον 'πασχαλη'
' ας του δωσει χαιρετισματα απο τον γιδαρχο της 1.(ευρωπη) 323
Παρατήρηση/Σημείωση Στρατοπεδάρχη : Τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται, το επόμενο μήνυμα θα διαγραφεί.
' ας του δωσει χαιρετισματα απο τον γιδαρχο της 1.(ευρωπη) 323
Παρατήρηση/Σημείωση Στρατοπεδάρχη : Τα κεφαλαία γράμματα απαγορεύονται, το επόμενο μήνυμα θα διαγραφεί.
Παιδια θελω να ρωτησω, με tattoo στο εσωτερικο του μπρατσου αποκλειομαι απο υποψηφιος Ευζωνας; Παρακαλω να μου απαντησει καποιος που γνωριζει σιγουρα.
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κανω μια ερώτηση και σας παρακαλω παρα πολυ, επειδη ειναι αναγκη θα ήθελα μια απάντηση, αν γνωρίζετε, εχω απολυθέι πρόσφατα τον αυγουστο που μας πέρασε, είμουν στην Προεδρική Φρούρα για διαστημα 7.5 -8 μηνών, μετα όπως επικαλεστηκαν οι αξιωματική, είχαν προκύψει καποιες αναγκες στο ΓΕΣ κ επρεπε να στείλουν ατομα, και το μονο που "εστειλαν" ειμουν εγω που δεν ειχα δώσει κανένα δικαιώμα, και όλα αυτά 20-28 μέρες πριν απολυθώ, ενώ μπορούσαν να στείλουν αλλους στην θεση μου (απο άποψη τιμωριών εννοω) απο εκει και περα θα ήθελα να ρωτήσω αν δικαιούμαι τα μορια, κ αν οχι τι κινήσεις μπορώ να κανω, σας παρακαλω παρα μα παρα πολυ απαντηστε μου γιατι ειναι πολυ σημαντικό για το μελλον της δουλειάς μου η απαντηση σας.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιαννης
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιαννης
-
- Στρατηγός
Πλέον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, δεν απολύθηκες σαν Εύζωνας άρα δεν δικαιούσαι τα μόρια, πάντως επειδή έχω αρκετούς γνωστούς, ποτέ δεν υπήρξε τέτοια διαταγή από το ΓΕς, ένας από τους λόγους που "κόβεται" ένας στρατιώτης από τα επίλεκτα σώματα είναι να αναφέρει ψευδή πράγματα του τύπου "έχω συγγενή σε νοσοκομείο και πρέπει να πάρω άδεια" και σε τέτοια περιστατικά ο εκάστοτε αξιωματικός το ψάχνει παραπάνω το θέμα ώστε αν ισχύει κάτι τέτοιο να "αντιμετωπίζει" τον στρατιώτη λίγο καλύτερα από τους υπόλοιπους.
Δεν λέω πως έκανες κάτι τέτοιο, απλά σου δίνω ένα παράδειγμα για το τι συμβαίνει στα επίλεκτα σώματα.
Δεν λέω πως έκανες κάτι τέτοιο, απλά σου δίνω ένα παράδειγμα για το τι συμβαίνει στα επίλεκτα σώματα.
Καλησπέρα παιδιά!
ήθελα να σας ρωτήσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τους εύζωνες αν είναι εύκολο (γιατι είμαι ανίδεη σε οτι εχει να κάνει με τον στρατό, τώρα άρχισα να μαθαίνω οποτε συγχωρέστε με για τυχόν λάθη :P)
ο φίλος μου ορκίστηκε την περασμένη Παρασκευή, τελείωσε η άδεια του γύρισε στο ΚΕΝ και απο εκει του ανακοίνωσαν τη "μετάθεση" του και τ ειπαν οτι παρασκευή (μεθαύριο Δηλαδή) φεύγει για Αθήνα.
Η ερώτηση μου λοιπόν είναι καθε ποτε θα εχει εξόδους περίπου; Γνωρίζετε; Επίσης επειδή μένει Αθήνα θα μπορει να διανυκτερευσει εκτός στρατοπέδου; Επίσης οι εξοδοι ξεκινούν απο την πρώτη κιολας βδομάδα;
Σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων
ήθελα να σας ρωτήσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τους εύζωνες αν είναι εύκολο (γιατι είμαι ανίδεη σε οτι εχει να κάνει με τον στρατό, τώρα άρχισα να μαθαίνω οποτε συγχωρέστε με για τυχόν λάθη :P)
ο φίλος μου ορκίστηκε την περασμένη Παρασκευή, τελείωσε η άδεια του γύρισε στο ΚΕΝ και απο εκει του ανακοίνωσαν τη "μετάθεση" του και τ ειπαν οτι παρασκευή (μεθαύριο Δηλαδή) φεύγει για Αθήνα.
Η ερώτηση μου λοιπόν είναι καθε ποτε θα εχει εξόδους περίπου; Γνωρίζετε; Επίσης επειδή μένει Αθήνα θα μπορει να διανυκτερευσει εκτός στρατοπέδου; Επίσης οι εξοδοι ξεκινούν απο την πρώτη κιολας βδομάδα;
Σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων

-
- Στρατηγός
- Cptmcdonald
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα. Εχω κόψει αναβολή και μπαίνω Β εσσο. Παίζει να με πάρουν με το ζόρι Π. Φ επειδη είμαι 1,95m. Αν ναι τι μπορώ να κάνω για να μην πάω γιατι σκέφτομαι να παω Ε. Δ?
Cptmcdonald έγραψε:Καλησπέρα. Εχω κόψει αναβολή και μπαίνω Β εσσο. Παίζει να με πάρουν με το ζόρι Π. Φ επειδη είμαι 1,95m. Αν ναι τι μπορώ να κάνω για να μην πάω γιατι σκέφτομαι να παω Ε. Δ;
Ηξερα ενα παλικαρι στον Αυλωνα που στη κυριολεξια κρυφτηκε (χωθηκε σε αλλη παραταξη οταν τους πηγαιναν να τους τσεκαρουν) για να μην τον δουν και τον παρουν Προεδρικη Φρουρα. Αυτοσχεδιασε!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες