Μετατάξεις στο στρατό

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
loser

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από loser »

Τις επόμενες μέρες σκοπεύω να κόψω την αναβολή μου. Έχω πάρει κατάταξη εδώ και πολλά χρόνια για Π. Α.Έχω διδακτορικό σε τηλεπικοινωνίες (δίκτυα), υπάρχει περίπτωση να πάρω μετάταξη στο σώμα έρευμας πληροφορικής; Να απευθυνθώ στο στρατολογικό γραφείο που θα κόψω την αναβολή μου;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 72

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

loser έγραψε:Τις επόμενες μέρες σκοπεύω να κόψω την αναβολή μου. Έχω πάρει κατάταξη εδώ και πολλά χρόνια για Π. Α.Έχω διδακτορικό σε τηλεπικοινωνίες (δίκτυα), υπάρχει περίπτωση να πάρω μετάταξη στο σώμα έρευμας πληροφορικής; Να απευθυνθώ στο στρατολογικό γραφείο που θα κόψω την αναβολή μου;

Όταν πας να κόψεις την αναβολή σου θα κάνεις αίτηση για μετάταξη, αλλά οι ελπίδες σου είναι ελάχιστες

Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Στρατιώτης »

Λοιπόν θέλω μια βοήθεια επείγων. Είμαι στα τεθωρακισμένα παρουσιάστικα 29 αυγούστου και εχω μετανιώση γιατί δεν δήλωσα να παω ειδικές δυνάμεις και δε βρίσκω καμία λύσει έχω είδι 3 μήνες υπηρετίσημες και θελω να κάνω μετάταξη στις ειδικές δυνάμης. Γίνεται αυτό θέλει να κάνω καμία αίτηση η να βάλω βίσμα για μετάταξη.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Στρατιώτης έγραψε:Λοιπόν θέλω μια βοήθεια επείγων. Είμαι στα τεθωρακισμένα παρουσιάστικα 29 αυγούστου και εχω μετανιώση γιατί δεν δήλωσα να παω ειδικές δυνάμεις και δε βρίσκω καμία λύσει έχω είδι 3 μήνες υπηρετίσημες και θελω να κάνω μετάταξη στις ειδικές δυνάμης. Γίνεται αυτό θέλει να κάνω καμία αίτηση η να βάλω βίσμα για μετάταξη.

Πλέον δεν γίνεται ούτε με βύσμα

Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Στρατιώτης »

Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν στις Ε. Δ. Αν πάρω αναβολί και την κόψω; Η δεν γίνετε ούτε αυτό;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Στρατιώτης έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν στις Ε. Δ. Αν πάρω αναβολί και την κόψω; Η δεν γίνετε ούτε αυτό;

Πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Makis_vl
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Makis_vl »

Γειά σας :) Είμαι τρίτη Λυκείου... Σήμερα κατέθεσα δελτίο απογραφής (πέρασα περιοδεύων) και δήλωσα ότι θέλω να υπηρετήσω στο ναυτικό ... Πριν λίγο μπήκα στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και έτσι απο περιέργεια πηγα εκεί που λέει Πληροφορίες για την Κατανομή Μου... Εβαλα τα στοιχεία μου και μου λέει Εχετε κατανεμηθεί στο Στρατό Ξηράς... Είναι οριστικό; Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάω Ναυτικό;
kwstas

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από kwstas »

Γεια σου μακη. Που ακριβως πατησες στην στρατολογια για να δεις αυτες τις πληροφοριες; Γιατι θελω να δω και εγω.
Makis_vl
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Κώστα εδώ http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katanomi
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Μετατάξεις στο στρατό

Δημοσίευση από Αλέξης »

Makis_vl έγραψε:Γειά σας :) Είμαι τρίτη Λυκείου... Σήμερα κατέθεσα δελτίο απογραφής (πέρασα περιοδεύων) και δήλωσα ότι θέλω να υπηρετήσω στο ναυτικό ... Πριν λίγο μπήκα στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και έτσι απο περιέργεια πηγα εκεί που λέει Πληροφορίες για την Κατανομή Μου... Εβαλα τα στοιχεία μου και μου λέει Εχετε κατανεμηθεί στο Στρατό Ξηράς... Είναι οριστικό; Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάω Ναυτικό;
χαχαχα χωρίς βύσμα ξεχάστε ναυτικό και αεροπορία ;)

Makis_vl
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

Χεχε το ξέρω αλλά ήλπιζα μηπως γίνει κάνα θαύμα : Ρ Δηλαδή δεν υπάρχει περιπτωση να αλλάξει ε;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μετατάξεις στο στρατό

Makis_vl έγραψε:Χεχε το ξέρω αλλά ήλπιζα μηπως γίνει κάνα θαύμα : Ρ Δηλαδή δεν υπάρχει περιπτωση να αλλάξει ε;

αν έχεις θείο υπουργού η γνωστό μέσα στο ΓΕΝ αλλάζει

Makis_vl
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Μετατάξεις στο στρατό

ΑΑΑ μάλιστα... Το χακι θα φορέσω : Ρ
86Γ ΕΣΣΟ 182 ΣΕΙΡΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1