Μετατάξεις στο στρατό
Μετατάξεις στο στρατό
Τις επόμενες μέρες σκοπεύω να κόψω την αναβολή μου. Έχω πάρει κατάταξη εδώ και πολλά χρόνια για Π. Α.Έχω διδακτορικό σε τηλεπικοινωνίες (δίκτυα), υπάρχει περίπτωση να πάρω μετάταξη στο σώμα έρευμας πληροφορικής; Να απευθυνθώ στο στρατολογικό γραφείο που θα κόψω την αναβολή μου;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 72
Μετατάξεις στο στρατό
loser έγραψε:Τις επόμενες μέρες σκοπεύω να κόψω την αναβολή μου. Έχω πάρει κατάταξη εδώ και πολλά χρόνια για Π. Α.Έχω διδακτορικό σε τηλεπικοινωνίες (δίκτυα), υπάρχει περίπτωση να πάρω μετάταξη στο σώμα έρευμας πληροφορικής; Να απευθυνθώ στο στρατολογικό γραφείο που θα κόψω την αναβολή μου;
Όταν πας να κόψεις την αναβολή σου θα κάνεις αίτηση για μετάταξη, αλλά οι ελπίδες σου είναι ελάχιστες
Μετατάξεις στο στρατό
Λοιπόν θέλω μια βοήθεια επείγων. Είμαι στα τεθωρακισμένα παρουσιάστικα 29 αυγούστου και εχω μετανιώση γιατί δεν δήλωσα να παω ειδικές δυνάμεις και δε βρίσκω καμία λύσει έχω είδι 3 μήνες υπηρετίσημες και θελω να κάνω μετάταξη στις ειδικές δυνάμης. Γίνεται αυτό θέλει να κάνω καμία αίτηση η να βάλω βίσμα για μετάταξη.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Στρατιώτης έγραψε:Λοιπόν θέλω μια βοήθεια επείγων. Είμαι στα τεθωρακισμένα παρουσιάστικα 29 αυγούστου και εχω μετανιώση γιατί δεν δήλωσα να παω ειδικές δυνάμεις και δε βρίσκω καμία λύσει έχω είδι 3 μήνες υπηρετίσημες και θελω να κάνω μετάταξη στις ειδικές δυνάμης. Γίνεται αυτό θέλει να κάνω καμία αίτηση η να βάλω βίσμα για μετάταξη.
Πλέον δεν γίνεται ούτε με βύσμα
Μετατάξεις στο στρατό
Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν στις Ε. Δ. Αν πάρω αναβολί και την κόψω; Η δεν γίνετε ούτε αυτό;
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Στρατιώτης έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν στις Ε. Δ. Αν πάρω αναβολί και την κόψω; Η δεν γίνετε ούτε αυτό;
Πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι
Μετατάξεις στο στρατό
Γειά σας :) Είμαι τρίτη Λυκείου... Σήμερα κατέθεσα δελτίο απογραφής (πέρασα περιοδεύων) και δήλωσα ότι θέλω να υπηρετήσω στο ναυτικό ... Πριν λίγο μπήκα στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και έτσι απο περιέργεια πηγα εκεί που λέει Πληροφορίες για την Κατανομή Μου... Εβαλα τα στοιχεία μου και μου λέει Εχετε κατανεμηθεί στο Στρατό Ξηράς... Είναι οριστικό; Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάω Ναυτικό;
Μετατάξεις στο στρατό
Γεια σου μακη. Που ακριβως πατησες στην στρατολογια για να δεις αυτες τις πληροφοριες; Γιατι θελω να δω και εγω.
Μετατάξεις στο στρατό
Κώστα εδώ http://www.stratologia.gr/userForm.php?mode=katanomi
Μετατάξεις στο στρατό
χαχαχα χωρίς βύσμα ξεχάστε ναυτικό και αεροπορία ;)Makis_vl έγραψε:Γειά σας :) Είμαι τρίτη Λυκείου... Σήμερα κατέθεσα δελτίο απογραφής (πέρασα περιοδεύων) και δήλωσα ότι θέλω να υπηρετήσω στο ναυτικό ... Πριν λίγο μπήκα στην ιστοσελίδα της στρατολογίας και έτσι απο περιέργεια πηγα εκεί που λέει Πληροφορίες για την Κατανομή Μου... Εβαλα τα στοιχεία μου και μου λέει Εχετε κατανεμηθεί στο Στρατό Ξηράς... Είναι οριστικό; Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πάω Ναυτικό;
Μετατάξεις στο στρατό
Χεχε το ξέρω αλλά ήλπιζα μηπως γίνει κάνα θαύμα : Ρ Δηλαδή δεν υπάρχει περιπτωση να αλλάξει ε;
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Makis_vl έγραψε:Χεχε το ξέρω αλλά ήλπιζα μηπως γίνει κάνα θαύμα : Ρ Δηλαδή δεν υπάρχει περιπτωση να αλλάξει ε;
αν έχεις θείο υπουργού η γνωστό μέσα στο ΓΕΝ αλλάζει
Μετατάξεις στο στρατό
ΑΑΑ μάλιστα... Το χακι θα φορέσω : Ρ
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Μετατάξεις στο στρατό
Καμια περιπτοση ειναι οριστηκο
Μετατάξεις στο στρατό
Εγώ που έχω ζητήσει μετάταξη πότε θα μάθω αν τελικά έγινε αποδεκτή; 
Παρουσιάζομαι 31 Γενάρη Ναύπλιο!

Παρουσιάζομαι 31 Γενάρη Ναύπλιο!