Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 25

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Η πληροφορία για αύξηση ορίου ηλικίας, είναι απ το γραφείο του υπουργού, ο οποίος είναι θετικός, και εξαιτίας του 35 σε δικαστική, δημοτική αλλά και λόγω μεγάλου ποσοστού ανεργίας στις ηλικίες 25 - 35.
Επίσης υπάρχουν συνδικαλιστές των ΕΦ, ΣΦ που έχουν παιδιά ανιψιά 30+... Γι αυτό ζητούσε η ΠΟΣΥΦΥ 32 όριο απ το 2021. Ο θεοδωρικακος το απέρριψε για τους 250 ΣΦΟΧ Έβρου που πήρε τελευταία φορά, τώρα είναι στο χέρι του Χρυσοχοιδη.
RangerTony

Δημοσίευση από RangerTony »

Άρα όντως σκέφτονται να βγάλουν σειρά φέτος, δεν είναι αρλοουμπες και αερολογιες αυτά που διαβάζουμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες;
Saita23

Δημοσίευση από Saita23 »

Για ποια βύσματα μιλάς εσύ ρε εξυπνε; Βύσμα στα μόρια δεν υπάρχει, μόνο στα αθλήματα και στο ύψος άμα είσαι κάτω από 1.70.
Μόρια δε σου φυτρώνει κανένας.
StrawDHat

Δημοσίευση από StrawDHat »

Diasostis31 έγραψε: Σάβ Ιαν 20, 2024 6:46 pm Η πληροφορία για αύξηση ορίου ηλικίας, είναι απ το γραφείο του υπουργού, ο οποίος είναι θετικός, και εξαιτίας του 35 σε δικαστική, δημοτική αλλά και λόγω μεγάλου ποσοστού ανεργίας στις ηλικίες 25 - 35.
Επίσης υπάρχουν συνδικαλιστές των ΕΦ, ΣΦ που έχουν παιδιά ανιψιά 30+... Γι αυτό ζητούσε η ΠΟΣΥΦΥ 32 όριο απ το 2021. Ο θεοδωρικακος το απέρριψε για τους 250 ΣΦΟΧ Έβρου που πήρε τελευταία φορά, τώρα είναι στο χέρι του Χρυσοχοιδη.
Διασωστη άμα ξέρεις τίποτα ή έστω αν έχεις ακούσει κάτι περί προκήρυξης πες ρε φίλε, γιατί έχουμε χορτάσει από προφήτες, που μακάρι να βγούνε σωστοί αλλά τουλάχιστον με εσένα είναι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Είναι νωρίς ακόμα.
ΣΦ θα πάρει σίγουρα
ΕΦ ίσως ζητήσει το καλοκαίρι, αλλά εξαρτάται από το υπουργείο οικονομικών.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εσυ διασωστη με την εμπειρια σου τι πιστευεις με λιγο σπρωξιμο μπορει να ανεβει το οριο?
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Σ. Φ υπάρχει περίπτωση να παρθούν αυτές οι θέσεις που για προκεκα Αμυγδαλέζας και Πέτρου Ράλλη; Πού δεν πάρθηκαν ποτέ πριν 1,5 χρόνο+; Και εμένα με προβληματίζει πολύ ότι δεν είναι στον προϋπολογισμό και δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει καμιά μοντα και κόψει από πουθενά για να πάρει καμιά 500αρα έστω αλλά αν πάρει πιστεύω θα πάρει 600-800 άτομα σίγουρα.
Επισκέπτης

Λέτε εάν και εφόσον πάρει να στείλει και κάποιους λίγους Θεσσαλονίκη όπως είχε στείλει και οππι γιατί και Θεσσαλονίκη με μια γρήγορη αναζήτηση διαβάζεις ότι έχουν τραγικές ελλείψεις
Επισκέπτης

Παιδια δε χρειαζετε να εχεις ουτε βυσμα ουτε να εισαι στο γραφειο του υπουργου! Εννοειται πως θα ηθελαν... Πως θελουν... Να βγαλουν προκηρυξη ΕΦ τα λεφτα ψαχνουν... Αν τα βρουν θα βγαλουν οποτε τα βρουν ΑΝ... Και ΟΠΟΤΕ... Και επεισης εννοειται οτι θα δεχτει πιεση για το οριο ηλικιας για πολλους λογους! Βεβαια κανεις δεν μπορει να πει τιποτα με σιγουρια! Μη κυνηγατε φαντασματα οταν ειναι και αν ειναι θα το ανακοινωσουν! Εγω προσωπικα πιστευω οτι θα δεχτει να το ανεβασει το οριο ηλικιας κυριως ειναι αυτο που ειπε ο διασωστης πιο πανω αλλα οχι μονο αυτο! Το ερωτημα ειναι το ποσο θα το ανεβασει...
Ledos9

Δημοσίευση από Ledos9 »

Ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι θα πάρει φέτος το 2024 δεν μπορείτε να μας δώσετε μερικές περισσότερες πληροφορίες εμείς που δεν γνωρίζουμε
Επισκέπτης

Ledos9 έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 12:28 pm Ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι θα πάρει φέτος το 2024 δεν μπορείτε να μας δώσετε μερικές περισσότερες πληροφορίες εμείς που δεν γνωρίζουμε
Όχι δε θέλουμε να σας δώσουμε περισσότερες... Θέλουμε να σας δώσουμε τόσες όσες σας δίνουμε...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 12:43 pm
Ledos9 έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 12:28 pm Ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι θα πάρει φέτος το 2024 δεν μπορείτε να μας δώσετε μερικές περισσότερες πληροφορίες εμείς που δεν γνωρίζουμε
Όχι δε θέλουμε να σας δώσουμε περισσότερες... Θέλουμε να σας δώσουμε τόσες όσες σας δίνουμε...
Αποκλείεται να βγάλει φέτος και το επιχείρημα μου είναι το παρακάτω όσες φορές έχουν βγει προκηρύξεις το ξέρουμε πάνω από ένα χρόνο πριν βγουν... Εγώ πιστεύω ότι θα βγάλει αλλά θα είναι τέλος 2025 με αρχές 2026... Τώρα αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει ανακοίνωση και ενημέρωση σκεφτείτε πόσο καιρό είχαν ανακοινωθεί δημοτική και δικαστική... Σκεφτείτε πόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία και ο ΑΣΕΠ και οι γιατροί και συντονισμός... Άρα συμπέρασμα δεν προλαβαίνουν το 24...
StrawDHat

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 1:24 pm
Αποκλείεται να βγάλει φέτος και το επιχείρημα μου είναι το παρακάτω όσες φορές έχουν βγει προκηρύξεις το ξέρουμε πάνω από ένα χρόνο πριν βγουν... Εγώ πιστεύω ότι θα βγάλει αλλά θα είναι τέλος 2025 με αρχές 2026... Τώρα αποκλείεται γιατί δεν υπάρχει ανακοίνωση και ενημέρωση σκεφτείτε πόσο καιρό είχαν ανακοινωθεί δημοτική και δικαστική... Σκεφτείτε πόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία και ο ΑΣΕΠ και οι γιατροί και συντονισμός... Άρα συμπέρασμα δεν προλαβαίνουν το 24...
Αδερφέ πριν την πεις ψαξου λίγο, τραβά δες το 19 που πήρε ο Μητσοτάκης 1500 ούτε στον προϋπολογισμό ήταν ούτε πουθενά, πάνε διάβασε το ανάλογο φόρουμ τότε, μια που το είπε μια που την έβγαλε, και οι οππι δεν ήταν στον προγραμματισμό έκοψε από αλλού και έβγαλε για 1000 άτομα. Τα κενά μόνο στην Αθήνα ξεπερνάνε τα 3000 στα τμήματα και άλλες τόσες είναι οι ελλείψεις για τις μαχημες υπηρεσίες μόνο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη χθες βγήκε άρθρο στο policenet ότι οι ελλείψεις είναι πάνω από 50% και ζητάνε ενίσχυση με τουλάχιστον τριψήφιο αριθμό και εσύ μου λες δεν θα πάρει γιατί δεν το έχει ανακοινώσει πριν κάνα χρόνο. Μη λέμε πάλι τα ίδια σίγουρα τους βολεύει να πάρουν, το θέμα είναι να βγούνε τα λεφτά, εγώ περιμένω να δω μήπως και κόψουν τίποτα από δημοτική.
Επισκέπτης

StrawDHat έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 2:04 pm

Αδερφέ πριν την πεις ψαξου λίγο, τραβά δες το 19 που πήρε ο Μητσοτάκης 1500 ούτε στον προϋπολογισμό ήταν ούτε πουθενά, πάνε διάβασε το ανάλογο φόρουμ τότε, μια που το είπε μια που την έβγαλε, και οι οππι δεν ήταν στον προγραμματισμό έκοψε από αλλού και έβγαλε για 1000 άτομα. Τα κενά μόνο στην Αθήνα ξεπερνάνε τα 3000 στα τμήματα και άλλες τόσες είναι οι ελλείψεις για τις μαχημες υπηρεσίες μόνο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη χθες βγήκε άρθρο στο policenet ότι οι ελλείψεις είναι πάνω από 50% και ζητάνε ενίσχυση με τουλάχιστον τριψήφιο αριθμό και εσύ μου λες δεν θα πάρει γιατί δεν το έχει ανακοινώσει πριν κάνα χρόνο. Μη λέμε πάλι τα ίδια σίγουρα τους βολεύει να πάρουν, το θέμα είναι να βγούνε τα λεφτά, εγώ περιμένω να δω μήπως και κόψουν τίποτα από δημοτική.
Ξέρω πολύ καλά για το 19 γιατί μπήκε φίλος μου οππι το ήξεραν 1 χρόνο πριν ότι θα βγει προκήρυξη άσχετα με τον προϋπολογισμό
StrawDHat

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 2:16 pm
StrawDHat έγραψε: Τρί Ιαν 23, 2024 2:04 pm

Ξέρω πολύ καλά για το 19 γιατί μπήκε φίλος μου οππι το ήξεραν 1 χρόνο πριν ότι θα βγει προκήρυξη άσχετα με τον προϋπολογισμό
Περίεργο που το ήξεραν γιατί αυτό έγινε αφού βγήκε η ΝΔ, υπήρχε πιθανότητα να έβγαινε και ο Σφυριζα. Πάντως σήμερα που έβλεπα το συγκεκριμένο νήμα του 19 δεν είχε δώσει κάποιος κάποια πληροφορία από πριν για προκήρυξη.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες