Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Stathis32

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Stathis32 »

Busterakos έγραψε: Παρ Σεπ 08, 2023 3:42 pm Να ρωτήσω…. Οταν λέει «Δηλώνω ότι κατέχω όλα τα απαιτούμενα προσόντα για κάθε συγκεκριμένη θέση που επιλέγω», εννοεί από τις ειδικότητες όλους τους τίτλους γραμματικών γνώσεων, δηλαδή θέλει και πτυχίο και απολυτήριο λύκειο κτλ η μπορεί να με μόνο 1 από αυτά ;
Εε πως έχεις πτυχίο χωρίς απολυτήριο λυκείου;
Αν η θέση ζητάει απολυτήριο λυκείου πρέπει να ανεβάσεις απολυτήριο λυκείου. Αν η θέση ζητάει πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ ανεβάζεις το ανάλογο πτυχίο!
Vasilis777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Vasilis777 »

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.
Καλή επιτυχία σε όσους και όσες συμμετέχουν!
Stathis32

Vasilis777 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 9:53 am Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.
Καλή επιτυχία σε όσους και όσες συμμετέχουν!

Καλή επιτυχία και καλά μυαλά!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Στους γιατρούς του αρμόδιου στρατιωτικού νοσοκομείου πήγατε ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 11:55 am Στους γιατρούς του αρμόδιου στρατιωτικού νοσοκομείου πήγατε ;
Σαφως πηγαμε!
Επισκέπτης

Αφού δεν ισχύει ότι εμείς πρέπει μόνο τους γιατρούς του πίνακα Α να πάμε να έχουμε γνωματεύσεις και του Β όταν μας φωνάξουν για υγειονομικές γτ αλλιώς πως θα μας εξετάσουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο ως πολίτες
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 12:34 pm Αφού δεν ισχύει ότι εμείς πρέπει μόνο τους γιατρούς του πίνακα Α να πάμε να έχουμε γνωματεύσεις και του Β όταν μας φωνάξουν για υγειονομικές γτ αλλιώς πως θα μας εξετάσουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο ως πολίτες

Αφου γνωριζετε την απαντηση τι ρωτατε;
Επισκέπτης

Δεν είμαι ο ίδιος που ρώτησε :lol::lol:
Stathis32

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 12:38 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 12:34 pm Αφού δεν ισχύει ότι εμείς πρέπει μόνο τους γιατρούς του πίνακα Α να πάμε να έχουμε γνωματεύσεις και του Β όταν μας φωνάξουν για υγειονομικές γτ αλλιώς πως θα μας εξετάσουν στο στρατιωτικό νοσοκομείο ως πολίτες

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν και λένε ας κάνω μια αίτηση μωρέ έτσι να υπάρχει. Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ανοίξουν το φεκ να διαβάσουν τι ακριβώς λέει.
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από evakar »

Καλησπέρα, καλή επιτυχία και από μένα σε όλους μας!
Επισκέπτης

Stathis32 έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 12:53 pm

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάποιοι δεν έχουν τι να κάνουν και λένε ας κάνω μια αίτηση μωρέ έτσι να υπάρχει. Δεν μπαίνουν καν στον κόπο να ανοίξουν το φεκ να διαβάσουν τι ακριβώς λέει.

Αυτο παρατηρω κι εγω φετος και δεν ξερουν που πανε και παλι παραιτησεις θα χουμε. Δυστυχως. Αν δεν εχουν μπει καν σε κοπο να διαβασουν το φεκ φανταζομαι τι προετοιμασια και τι ερευνα εχουν κανει.
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Eirini_k »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:25 pm

Αυτο παρατηρω κι εγω φετος και δεν ξερουν που πανε και παλι παραιτησεις θα χουμε. Δυστυχως. Αν δεν εχουν μπει καν σε κοπο να διαβασουν το φεκ φανταζομαι τι προετοιμασια και τι ερευνα εχουν κανει.
Κρίμα για τις θέσεις που θα φανε σε άτομα που έκαναν προετοιμασία
Επισκέπτης

Eirini_k έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 5:09 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 4:25 pm

Κρίμα για τις θέσεις που θα φανε σε άτομα που έκαναν προετοιμασία

Και μετα φιλη η γνωστη ατακα ας ειχατε μορια... (λες και δεν καναμε οτι περνουσε απο το χερι μας να βγαλουμε κι αλλα) ... Επειδη καποιος θα χει 10 μορια παραπανω κλασσικα χωρις να ξερει που παει και μπορει να χει και "λιγο ευνοια" στα αθληματα θα περασει. Και μολις παει στο κεντρο εκπαιδευσης και δεν θα ναι οπως τα περιμενε θα χουμε παραιτησεις. Γνωστη ιστοριουλα. Ελπιζω φετος να ναι λιγο πιο απαιτητικοι στα πκε γιατι οντως ειμαστε εξω ατομα ενα χρονο και δεν εχουμε σταματησει ουτε την ερευνα ουτε την προετοιμασια.
Επισκέπτης

Τι έρευνα έχεις κάνει εσυ δηλαδή για να μπεις ρε φίλε ένα χρόνο ρώτησε κάτι ένα παιδί υποτίθεται γιαυτο υπάρχει το φόρουμ και όχι για κατάκριση εφόσον απαντήθηκε ότι οι γιατροί του πίνακα β όταν σας καλέσουν κτλπ κτλπ εσυ τι κρίνεις και κανείς προετοιμασία και κανείς το ένα το άλλο διευκρινίσεις ζητάνε κάποιοι νταξει είσαι γαματος εσυ και η Ειρήνη το πιέζεται τέλειοι βέβαια η Ειρήνη θα μπει θα κανεί και κανα παιδάκι με το καλό θα είναι μάχιμη από το γραφείο εσυ θα βγάζεις πολεμικές σελφι στην κλίμακα του πλοίου και θα είσαι τουρκοφαγος και θα κρίνεις τους ναυταρες παίζοντας τον υπαξιωματικό αααα ρε φίλε και το ξέρω σίγουρα ότι θα γίνει έτσι γτ είμαι μέσα ήδη στο ναυτικο και βλέπω πολλά άτομα πως κάνουν από παραγωγική σχολή είμαι για να σε προλάβω ηρεμήστε και κάντε αυτό που πρέπει βοηθήστε ο ένας τον άλλον καλή συνέχεια
Eirini_k
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Eirini_k »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 09, 2023 6:21 pm Τι έρευνα έχεις κάνει εσυ δηλαδή για να μπεις ρε φίλε ένα χρόνο ρώτησε κάτι ένα παιδί υποτίθεται γιαυτο υπάρχει το φόρουμ και όχι για κατάκριση εφόσον απαντήθηκε ότι οι γιατροί του πίνακα β όταν σας καλέσουν κτλπ κτλπ εσυ τι κρίνεις και κανείς προετοιμασία και κανείς το ένα το άλλο διευκρινίσεις ζητάνε κάποιοι νταξει είσαι γαματος εσυ και η Ειρήνη το πιέζεται τέλειοι βέβαια η Ειρήνη θα μπει θα κανεί και κανα παιδάκι με το καλό θα είναι μάχιμη από το γραφείο εσυ θα βγάζεις πολεμικές σελφι στην κλίμακα του πλοίου και θα είσαι τουρκοφαγος και θα κρίνεις τους ναυταρες παίζοντας τον υπαξιωματικό αααα ρε φίλε και το ξέρω σίγουρα ότι θα γίνει έτσι γτ είμαι μέσα ήδη στο ναυτικο και βλέπω πολλά άτομα πως κάνουν από παραγωγική σχολή είμαι για να σε προλάβω ηρεμήστε και κάντε αυτό που πρέπει βοηθήστε ο ένας τον άλλον καλή συνέχεια
Πρώτων χαλάρωσε λιγο
Δεύτερων ουτε το παίζω τέλεια η κάτι τέτοιο απλά λεω την άποψη μου όπως και ο κάθε ενας εδω μέσα
Τρίτον όπως είπες βοηθάμε ο ένας τον άλλον το να πούμε όμως την άποψη μας για κάποια πράγματα που όντως έχουν γίνει δεν είναι κάτι κακό
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες