Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lazlo »

Καλησπερα εγω εχω 603 μορια και ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες Η πρωτη ειναι Αμύνης Φρουρός Μετά Σκύλου (ΟΑΦΜΣ) - Δέκα (10) Θέσεις

Βοηθός Ελεγκτή Πτήσεων (ΟΒΕΛΠ) - Πέντε (5) Θέσεις

ποια ειναι η γμωμη σας

Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Str vpv »

lazlo έγραψε:Καλησπερα εγω εχω 603 μορια και ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες Η πρωτη ειναι Αμύνης Φρουρός Μετά Σκύλου (ΟΑΦΜΣ) - Δέκα (10) Θέσεις

Βοηθός Ελεγκτή Πτήσεων (ΟΒΕΛΠ) - Πέντε (5) Θέσεις

ποια ειναι η γμωμη σας

Το 2ο θα σου πρότεινα

Οβα είσαι;

lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazlo »

Str vpv έγραψε:Το 2ο θα σου πρότειναΟβα είσαι;

οχι οχι πολιτης εφεδρος για την ακριβεια

και εγω εκει ελεγα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 08, 2022 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Str vpv »

lazlo έγραψε:οχι οχι πολιτης εφεδρος για την ακριβεια και εγω εκει ελεγα

Πανικός θα γίνει στο ΟΑΦΜΣ εγώ πέρυσι ήμουν στην 200κατι θέση ουτε απ'εξω μπήκα με 500+ μορια

603 μορια πως εχεις;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 08, 2022 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Lok369
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Lok369 »

Καλησπέρα ! Θα μπορούσε κάποιος να αναρτήσει τους περσινούς πίνακες με τα μόρια των επιτυχόντων γτ δεν μπορώ να τα βρω πουθενά
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazlo »

13,6 απολυτηριο εφεδρος 14 μηνες θητεια πολυτεκνο διπλωμα προφισιενσι
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από re pate kala re »

Σημείωση προς ενημέρωση των υποψηφίων στην ειδικότητα αρμενιστή της ΠΑ το πτυχίο ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ δεν είναι υποχρεωτικό ζητάει πτυχίο ΤΕΦΑΑ ή Χαρτί ναυαγοσώστη με λύκειο, αλλά ναυαγοσώστη Το καινούργιο από το 20 και μετα

6. Αρμενιστής (ΟAΡΜ) - Δέκα (10) Θέσεις

α. Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος ή Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τομέα υγρού στίβου, ειδικότητας κολύμβησης,; Ή

β. Πιστοποιητικό σπουδών σχολής ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης σύμφωνα με το π. Δ.71/2020 (Α΄ 166) και απολυτήριος τίτλος Λυκείου.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Απρ 10, 2022 12:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από mvp »

Ελεγκτής κυκλοφορίας (εναέριας) περσυ περιπου ποσο επαιξε σε μορια; Ρωταω για ένα φιλο
Άβαταρ μέλους
Tanto
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Tanto »

Γράφω ξανά το μήνυμα από το νήμα για την 31 ΜΕΕΔ σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει να απαντήσει. Μιας και στην τρέχουσα προκήρυξη δεν έβγαλε την ειδικότητα για το σχολείο της 31, γνωρίζει κάποιος από την ΠΑ να μας πει τον πιο σίγουρο τρόπο για να το παρακολουθήσει κάποιος; Τι ειδικότητα να δηλώσει κλπ.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από re pate kala re »

Tanto έγραψε:Γράφω ξανά το μήνυμα από το νήμα για την 31 ΜΕΕΔ σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει να απαντήσει. Μιας και στην τρέχουσα προκήρυξη δεν έβγαλε την ειδικότητα για το σχολείο της 31, γνωρίζει κάποιος από την ΠΑ να μας πει τον πιο σίγουρο τρόπο για να το παρακολουθήσει κάποιος; Τι ειδικότητα να δηλώσει κλπ.

Το εν λόγο σχολείο είναι σαν τις Ειδικές δυνάμεις του στρατού που σημαίνει μπορείς να το παρακολουθήσεις ανεξαρτήτου ειδικότητας

Άβαταρ μέλους
Tanto
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Tanto »

re pate kala re έγραψε:το εν λόγο σχολείο είναι σαν τις Ειδικές δυνάμεις του στρατού που σημαίνει μπορείς να το παρακολουθήσεις ανεξαρτήτου ειδικότητας
Ανεξάρτητα με το αν είναι επιχειρησιακή ή τεχνική;
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Tanto έγραψε:Γράφω ξανά το μήνυμα από το νήμα για την 31 ΜΕΕΔ σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει να απαντήσει. Μιας και στην τρέχουσα προκήρυξη δεν έβγαλε την ειδικότητα για το σχολείο της 31, γνωρίζει κάποιος από την ΠΑ να μας πει τον πιο σίγουρο τρόπο για να το παρακολουθήσει κάποιος; Τι ειδικότητα να δηλώσει κλπ.
Δεν έχει σχέση που δεν παίρνει αντίστοιχη ειδικότητα ΕΠΟΠ στην ΠΑ φέτος. Στο ΣΒΕΔΜΑ μπορούν να συμμετάσχουν όλοι (μόνιμα στελέχη της ΠΑ), ανεξαρτήτως ειδικότητας, εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται σε κάθε σχετική διαταγή. Αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο θέμα, θα ήταν αν σε αποδεσμεύσει η υπηρεσία ώστε συμμετάσχεις στο Σχολείο. Ανάλογα των υπηρεσιακών αναγκών αλλά δεν είναι απόλυτο και αυτό ότι θα γίνει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καταδρομέας την Κυρ Απρ 10, 2022 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kostasmixas12345
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από kostasmixas12345 »

Lok369 έγραψε:Καλησπέρα ! Θα μπορούσε κάποιος να αναρτήσει τους περσινούς πίνακες με τα μόρια των επιτυχόντων γτ δεν μπορώ να τα βρω πουθενά
Στην αεροπορία δεν υπάρχουν πίνακες. Αν υπήρχαν δεν θα έμπαινε ο κάθε άχρηστος.

Komado
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Komado »

Όλοι ρε παιδιά την ειδικότητα ΑΜΥΝΗΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΕΤΑ ΣΚΥΛΟΥ Θέλουν να δηλώσουν η έχουν δηλώσει πανικός πάλι φέτος και περνει μόνο 10 άτομα... Εγώ με άτομο που είναι είδη στην ειδικότητα και μίλησα μου είπαν πολυ ξενύχτι στο κρύο και γενικά όχι και τόσο καθαρή ειδικότητα... Και εγώ εκεί ήθελα να βάλω άλλα πέρσι τα μόρια εκεί ήταν πολύ υψηλά και επερνε και πολλά άτομα φέτος πολύ λίγα με μεγάλο ανταγωνισμό
Clean2000
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Clean2000 »

Για την ειδικότητα Αρμενιστής εάν το δίπλωμα ναυαγοσωστικής είναι του 19 θα υπάρχει προβλημα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες