Προκήρυξη ΕΠΟΠ Πολεμικής Αεροπορίας (2022)
Καλησπερα εγω εχω 603 μορια και ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες Η πρωτη ειναι Αμύνης Φρουρός Μετά Σκύλου (ΟΑΦΜΣ) - Δέκα (10) Θέσεις
Βοηθός Ελεγκτή Πτήσεων (ΟΒΕΛΠ) - Πέντε (5) Θέσεις
ποια ειναι η γμωμη σας
ποια ειναι η γμωμη σας
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 33
lazlo έγραψε:Καλησπερα εγω εχω 603 μορια και ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες Η πρωτη ειναι Αμύνης Φρουρός Μετά Σκύλου (ΟΑΦΜΣ) - Δέκα (10) Θέσεις
ποια ειναι η γμωμη σας
Το 2ο θα σου πρότεινα
Οβα είσαι;
Str vpv έγραψε:Το 2ο θα σου πρότειναΟβα είσαι;
οχι οχι πολιτης εφεδρος για την ακριβεια
και εγω εκει ελεγα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 08, 2022 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 33
lazlo έγραψε:οχι οχι πολιτης εφεδρος για την ακριβεια και εγω εκει ελεγα
Πανικός θα γίνει στο ΟΑΦΜΣ εγώ πέρυσι ήμουν στην 200κατι θέση ουτε απ'εξω μπήκα με 500+ μορια
603 μορια πως εχεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Απρ 08, 2022 6:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα ! Θα μπορούσε κάποιος να αναρτήσει τους περσινούς πίνακες με τα μόρια των επιτυχόντων γτ δεν μπορώ να τα βρω πουθενά
13,6 απολυτηριο εφεδρος 14 μηνες θητεια πολυτεκνο διπλωμα προφισιενσι
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 61
Σημείωση προς ενημέρωση των υποψηφίων στην ειδικότητα αρμενιστή της ΠΑ το πτυχίο ΤΕΦΑΑ-ΣΕΦΑΑ δεν είναι υποχρεωτικό ζητάει πτυχίο ΤΕΦΑΑ ή Χαρτί ναυαγοσώστη με λύκειο, αλλά ναυαγοσώστη Το καινούργιο από το 20 και μετα
6. Αρμενιστής (ΟAΡΜ) - Δέκα (10) Θέσεις
α. Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος ή Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τομέα υγρού στίβου, ειδικότητας κολύμβησης,; Ή
β. Πιστοποιητικό σπουδών σχολής ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης σύμφωνα με το π. Δ.71/2020 (Α΄ 166) και απολυτήριος τίτλος Λυκείου.
6. Αρμενιστής (ΟAΡΜ) - Δέκα (10) Θέσεις
α. Πτυχίο ΑΕΙ Τμήματος ή Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, τομέα υγρού στίβου, ειδικότητας κολύμβησης,; Ή
β. Πιστοποιητικό σπουδών σχολής ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης σύμφωνα με το π. Δ.71/2020 (Α΄ 166) και απολυτήριος τίτλος Λυκείου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Απρ 10, 2022 12:49 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελεγκτής κυκλοφορίας (εναέριας) περσυ περιπου ποσο επαιξε σε μορια; Ρωταω για ένα φιλο
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Γράφω ξανά το μήνυμα από το νήμα για την 31 ΜΕΕΔ σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει να απαντήσει. Μιας και στην τρέχουσα προκήρυξη δεν έβγαλε την ειδικότητα για το σχολείο της 31, γνωρίζει κάποιος από την ΠΑ να μας πει τον πιο σίγουρο τρόπο για να το παρακολουθήσει κάποιος; Τι ειδικότητα να δηλώσει κλπ.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 61
Tanto έγραψε:Γράφω ξανά το μήνυμα από το νήμα για την 31 ΜΕΕΔ σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει να απαντήσει. Μιας και στην τρέχουσα προκήρυξη δεν έβγαλε την ειδικότητα για το σχολείο της 31, γνωρίζει κάποιος από την ΠΑ να μας πει τον πιο σίγουρο τρόπο για να το παρακολουθήσει κάποιος; Τι ειδικότητα να δηλώσει κλπ.
Το εν λόγο σχολείο είναι σαν τις Ειδικές δυνάμεις του στρατού που σημαίνει μπορείς να το παρακολουθήσεις ανεξαρτήτου ειδικότητας
- Tanto
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Ανεξάρτητα με το αν είναι επιχειρησιακή ή τεχνική;re pate kala re έγραψε:το εν λόγο σχολείο είναι σαν τις Ειδικές δυνάμεις του στρατού που σημαίνει μπορείς να το παρακολουθήσεις ανεξαρτήτου ειδικότητας
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Δεν έχει σχέση που δεν παίρνει αντίστοιχη ειδικότητα ΕΠΟΠ στην ΠΑ φέτος. Στο ΣΒΕΔΜΑ μπορούν να συμμετάσχουν όλοι (μόνιμα στελέχη της ΠΑ), ανεξαρτήτως ειδικότητας, εφόσον έχουν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται σε κάθε σχετική διαταγή. Αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποιο θέμα, θα ήταν αν σε αποδεσμεύσει η υπηρεσία ώστε συμμετάσχεις στο Σχολείο. Ανάλογα των υπηρεσιακών αναγκών αλλά δεν είναι απόλυτο και αυτό ότι θα γίνει.Tanto έγραψε:Γράφω ξανά το μήνυμα από το νήμα για την 31 ΜΕΕΔ σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει να απαντήσει. Μιας και στην τρέχουσα προκήρυξη δεν έβγαλε την ειδικότητα για το σχολείο της 31, γνωρίζει κάποιος από την ΠΑ να μας πει τον πιο σίγουρο τρόπο για να το παρακολουθήσει κάποιος; Τι ειδικότητα να δηλώσει κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καταδρομέας την Κυρ Απρ 10, 2022 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Στην αεροπορία δεν υπάρχουν πίνακες. Αν υπήρχαν δεν θα έμπαινε ο κάθε άχρηστος.Lok369 έγραψε:Καλησπέρα ! Θα μπορούσε κάποιος να αναρτήσει τους περσινούς πίνακες με τα μόρια των επιτυχόντων γτ δεν μπορώ να τα βρω πουθενά
Όλοι ρε παιδιά την ειδικότητα ΑΜΥΝΗΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΜΕΤΑ ΣΚΥΛΟΥ Θέλουν να δηλώσουν η έχουν δηλώσει πανικός πάλι φέτος και περνει μόνο 10 άτομα... Εγώ με άτομο που είναι είδη στην ειδικότητα και μίλησα μου είπαν πολυ ξενύχτι στο κρύο και γενικά όχι και τόσο καθαρή ειδικότητα... Και εγώ εκεί ήθελα να βάλω άλλα πέρσι τα μόρια εκεί ήταν πολύ υψηλά και επερνε και πολλά άτομα φέτος πολύ λίγα με μεγάλο ανταγωνισμό
Για την ειδικότητα Αρμενιστής εάν το δίπλωμα ναυαγοσωστικής είναι του 19 θα υπάρχει προβλημα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες